Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinirden gittim mafia 2 yükledim steamde ondada ses bir var bir yok dahada çıldırdım tebrikler 2 k games

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamadan önce berbat diyodum ama oynadıktan sonra fikirlerim değişti bence gayet güzel oyun olmuş. konusu çok güzel adamın tip ofsayt grafikleri bilerek bu sekil yapmislar herkes alsin oynasin diye heralde optimizasyon sorunu yok araba surus dinamikleri cok guzel sacma sapan saga sola kaymiyor surekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

oynamadan önce berbat diyodum ama oynadıktan sonra fikirlerim değişti bence gayet güzel oyun olmuş. konusu çok güzel adamın tip ofsayt grafikleri bilerek bu sekil yapmislar herkes alsin oynasin diye heralde optimizasyon sorunu yok araba surus dinamikleri cok guzel sacma sapan saga sola kaymiyor surekli.

Herkes oynasin diye mi yapmislar???
    Hocam cogu islemciler oyunu acmiyor?
    Gtx1080 ler 60fps otesine gecemiyor..
    Herkes de gtx1080 var mi tabii
    Optimizasyon vembug ozurlu oyun.
    Ama senaryosu icin oynuyorum bende..
    Senaryo cok iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf senaryosu için 180 lira verilmez kimse kusura bakmasın
    biz oyun oynamak istiyoruz film izlemek değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61

Bune abi böyle, ben videoyu görünce oyun konsolundanki oyunlara benzettim, ne kadar değiştirsen değiştir, hiçbir görüntü farkettirmiyor, tek değişen fps değerleri, yanlışmı gördüm yoksa, biri bana bu videodaki low ile high arasındaki farkı anlatabilirmi... Yoksa başka bir oyunmu izliyorum

• Benim işlemcim phenom x6 1055t, bu oyunu açabilirmiyim? Birşeyler okudum oyun her işlemciyi desteklemiyor, sse4 falan gibi, anlam ben fazla teknik detaylardan. Bütün güncel oyunları oynayabiliyorum bu işlemciyle ama herhalde mafia 3 desteklemiyormuş. Bu işlemciyle oynayan varmı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Bune abi böyle, ben videoyu görünce oyun konsolundanki oyunlara benzettim, ne kadar değiştirsen değiştir, hiçbir görüntü farkettirmiyor, tek değişen fps değerleri, yanlışmı gördüm yoksa, biri bana bu videodaki low ile high arasındaki farkı anlatabilirmi... Yoksa başka bir oyunmu izliyorum

Yapımcıların dediğine göre mercek ile bakarsak görebiliyoruz..

• Arkadaşlar oyunu 60 fps çekince taş gibi çalışıyor üstelik sistemide kasmıyor orjinal oyuna ard arda patchler geldi toparlıyorlar yani hatta video serisi bile çekiyorum 60fps full grafik ayarda nasıl olduğunu merak edenler bakabilirler. Birde oyuna neden bu kadar eleştiri yapıldığını anlamadım bence taş gibi oyun.

DİKKAT SPOILER İÇERİR !

Edit: Spoiler uyarısı ekledim birde amacım reklam yapmak değil sadece 60 fps ve grafiklerin ne kadar güzel olduğunu göstermek istiyorum oyuna patch geldikten sonra baya akıcı üstelik sistemde o kadar ahım şahım bir şey değil eğer video paylaşımı problem ise modaratörlerden ricam sadece paylaşımı silsinler resim atarım maksat grafikleri göstermek. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 12 Ekim 2016; 12:12:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fizy45

Arkadaşlar oyunu 60 fps çekince taş gibi çalışıyor üstelik sistemide kasmıyor orjinal oyuna ard arda patchler geldi toparlıyorlar yani hatta video serisi bile çekiyorum 60fps full grafik ayarda nasıl olduğunu merak edenler bakabilirler. Birde oyuna neden bu kadar eleştiri yapıldığını anlamadım bence taş gibi oyun.

ard arda güncelleme derken ? şuan da bir tane güncelleme çıktı..o da bir çok kişi de.. bir b. yaramadı..sadece FPS kilidi kaldırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 12 Ekim 2016; 12:12:23 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu 60 fps çekince taş gibi çalışıyor üstelik sistemide kasmıyor orjinal oyuna ard arda patchler geldi toparlıyorlar yani hatta video serisi bile çekiyorum 60fps full grafik ayarda nasıl olduğunu merak edenler bakabilirler. Birde oyuna neden bu kadar eleştiri yapıldığını anlamadım bence taş gibi oyun.

ard arda güncelleme derken ? şuan da bir tane güncelleme çıktı..o da bir çok kişi de.. bir b. yaramadı..sadece FPS kilidi kaldırdı.

Oyun bende preorder olarak vardı indirdim sonra bir hotfix geldi ardından bir güncelleme ve bir mini hotfix daha çıktı. Yarısına kadar oynadım iddia edildiği gibi her yerden bug falan fışkırmıyor bir kere sadece oyun kapandı ondada grafik ayarlarını fazla zorlamıştım bir yandan kayıt vs yani hem kayıt alıyorum ekran kartı ile hem 1980 oynuyorum bana mısın demiyor 60 fps'de ve sistemimim öyle canavar epik ötesi su soğutma falan değil Steamde çok fazla donanım sorununa dair yorum gördüm ben hiç bişi yaşamadım taş gibi oynuyorum işte görüyorsunuz takılma donma yok birkaç ayar kapalı serinin ilerki videolarında onlarıda açtım ancak reklam olur diye paylaşmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Oyun bende preorder olarak vardı indirdim sonra bir hotfix geldi ardından bir güncelleme ve bir mini hotfix daha çıktı. Yarısına kadar oynadım iddia edildiği gibi her yerden bug falan fışkırmıyor bir kere sadece oyun kapandı ondada grafik ayarlarını fazla zorlamıştım bir yandan kayıt vs yani hem kayıt alıyorum ekran kartı ile hem 1980 oynuyorum bana mısın demiyor 60 fps'de ve sistemimim öyle canavar epik ötesi su soğutma falan değil Steamde çok fazla donanım sorununa dair yorum gördüm ben hiç bişi yaşamadım taş gibi oynuyorum işte görüyorsunuz takılma donma yok birkaç ayar kapalı serinin ilerki videolarında onlarıda açtım ancak reklam olur diye paylaşmıyorum.

Sistemini öğrenebilir miyim ?

• fizy45 kullanıcısına yanıt
    At yalanı opsunler inananı en dusuktede en yuksektede sabit 60 alman imkansız sürekli fps düşüyor yükseliyor ard arda patch geldiği falanda yok daha bir patch geldi o da fps kilidini kaldırmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 14 Ekim 2016; 0:55:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    amerikalılar doğru dürüst oyun yapamıyor rockstar dışında
  • mafya 1 3 den daha gerçekçi o videoda
  • Oyunu yeni test imkanı buldum bir yarım saat kadar oynadım.

Grafikler fena değil. Çok iyide değil çok kötü de. Ama 30 fps'de çalışacak kadar iyi değil kesinlikle. Bunun benzeri grafikleri veya daha iyileri 60 fps de oynatan sistemim de bu oyunda çoğunlukla 30-35 fps arası aldım. 40'lara çıktığı da oldu 25'lere düştüğüde. Kısacası bu haliyle oynanılmaz. Düzeltebilirler mi? Bence tamamen düzeltmeleri mümkün değil ama düzelirse oynanır yoksa çok zor bu performans ile keyif alınması.

Sistemim

Fx 8320 4.2 - R9 290 - 16 gb Ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

calling associates menüsünü bildirim olarak gösterdiği ekran bir türlü kapanmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Kapanmadığı için oyuna devam edemiyorum.

Farenin orta tuşuna basılı tutmayı denedin mi

Çok şükür ingilizcem var kardeşim. Bu bir bug imiş. Çözümü tuş ayarlarinin resetlenmesi imiş. Yabancı forumlardan öğrendik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araçların kalkışta çıkardığı sesler bir bana abartı geldi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

At yalanı opsunler inananı en dusuktede en yuksektede sabit 60 alman imkansız sürekli fps düşüyor yükseliyor ard arda parça geldiği falanda yok daha bir parch geldi o da fps kilidini kaldırmak için

vallahi dostum kimseye yalan borcum yok bak orada oynayış videosu çektim fps falan düşmüyor hani senin sözüne karşı benim yarım saatlik video ama neyse ne diyeyim ki şimdi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Vaktini ayırıp uğraştığın için sağol hocam.

Estagfurullah ,nedemek
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.