Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2K Czech ekibi sadece oyunun en başında yer aldı..tahminim oyun 2013 felan başlandı yapımına..(2013 de yeni nesil konsollara hazırlanıyor
    diye bir çok haber çıkmıştı) ve 2014 de stüdyo kapatıldı..Yeni Stüdyo ABD de kuruldu..2K Czech ekibinden bazı isimler hangar 13 ailesine katıldı..oyun yarım haliyle hangar 13 devraldı..

ve arkadaşların dediği gibi SIÇTI batırdılar..arkadaş her şeyi geçtim..bir insan evladı
    oyunu test etmedi mi..PS4 - Xbox One - PC sürümlerinin hepsin de..aynaya baktığın da ..ilk girdiğin anda resmi kopyalıyor..ilk girdiğin resmi görüyorsun..hareket
    ettiğin de..ayna hala ilk resim de duruyor..böyle aciz bir firma mı bunlar..diyeceksin ki bu çok mu önemli..bu sadece bir örnek..nasıl böyle bir oyunu çıkarıyorlar..nasıl
    test sürecinden geçiyor..2 kişi 1-2 saat mi oyunu test etti..denize düşersin çıkamazsın..saçma saçma oyun hataları..

kapıdan girerken (düşman felan yok)oyun ara sahneye giriyor..ara sahneden bir çıkıyorum..düşman beni vurup öldürüyor.. Arada facebook sayfalarına giriyorum..HUD ekranları için yazılar felan var..bazıları aynaları neden kapatamıyoruz diyor..cevap veriyorlar..Not aldık bir sonra ki güncelleme de ekleriz felan..adamlar resmen bizi test için kullandılar.

GTA 4 de zamanında kötü çıktı ama böyle değildi be abi..bu nedir ya..oyuna bazı önemli özellikleri (animasyon) eklemeyi unutmuşlar

https://youtu.be/JZokdmzvDGA?t=392] (GTA san andreas)

https://youtu.be/JZokdmzvDGA?t=215] (GTA 3)

Oyun bu haliyle satış başarısı yakalayamaz..İnceleme Puanları ..Steam incelemeleri hala olumlu olmadı..Olumsuz daha fazla..ve git gide arıyor..Hangar 13 ilerleyen zamanlar da kapatılırsa şaşırmayın..2K Czech ekibinin tamamı yapsaydı oyunu böyle olmazdı.

• Hangar13'e bu oyunu emanet eden de, SI satın alıp 2K Czech yapan da, 2K Czech'i Prag'dan Brno'ya taşıyıp Hangar13'e yardım et diyende aynı PATRON yani Take-Two .

2K Czech'te çalışanlar Hangar13'e geçince bir anda tüm yeteneklerini mi yitirdi? Tabiki hayır. Daha önce yazdığım gibi PATRON çıldırmış ve yarım oyunu piyasaya sürmüş. Olay bundan ibaret.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevaplar mısınız?:

2. oyundaki Joe bu oyunda da var mı?
  • Benim tek söyleyeceğim şey; şu oyunu performans sıkıntısı olmadan oynasaydı insanlar eminimki yine olumsuz yorum gelirdi fakat tepki bu kadar büyük olmazdı. Hem bütün vasat olup hemde performans sorunu çıkınca gelen yorumlar hakkı ama yinede oyunun retro vintage havası bence çok iyi işlenilmiş sokaktaki dükkânlar poster resimleri giysiler kısacası ortada çok güzel bir çalışma var ama maalesef eksik kalmış updatelerden performans açısından çok umutluyuz ama bakalım ne derece ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevaplar mısınız?:

evet
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevaplar mısınız?:

Olduğuna dair kesin bir kanıt yok oyundaki bir karakter Joe'yu anımsatıyor sadece o kadar,Joe'nun hikayesini merak ediyorsan Vito'nun yan görevi "I Need A Favor" yap,görev sonrasında bildiklerini anlatıyor.

• Merhaba arkadaşlar, mafia 3 torrentle indirip oynamaktayım, torrentle indirdiğim 2 adet patch var ve nereye atacağımı bilemedim Mafia.III.Update.2 ve Mafia.III.Update.v1.01 yardımcı olurmusunuz?
  • Oyunu baya oynadım grafik kalitesi, oynanış fena değil tatmin ediyor, GTA'ya alıştık diye şimdi boş yere böyle dev bir yapım ile kıyaslamayın lütfen yoksa başka oyun bulamayız piyasada.

Oyundaki yenilikler de güzel, polisi satın alıp aramayı iptal etme, çatışmaya adam çağırma, polis hatlarını iptal etme tam mafya işleri.

Gelelim oyunun etkilemesine, sürükleyiciliğine, bağlamasına... ne kadar farklı görev yapsam da "heh işte bu" diyemiyorsunuz o eşik noktasını ha haştı ha aşacak diye beklerken maalesef aynı şeyleri tekrarlıyor gene standartta kalıyor yani %51-49 olarak yorumlasam fazla kısmı maalesef olumsuz olarak söylerim, oyun kıtlığı olan zamanlarda idare ediyor öyle diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ekim 2016; 1:44:09 >
  • Oyunu an itibariyle bitirdim.Genelde online içerikli oyunlara daha fazla süre ayırmayı tercih etsemde Mafia 3 yaklaşık 45 saatlik bir deneyim sundu ve açıkcası favori oyunlarım arasındaki yerini çoktan kazandı.Gelecek olan DLC leri beklemeye başlasamda oyunun kendi açımdan son zamanlarda oynadıklarım içinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyebilirim.

Oyunun sonu hakkında ise ;

Sal Marcano'yu ortadan kaldırdıktan sonra gelen sinematiğin ardından oyun son olarak bir görev veriyor.Burada tercih size kaldığından "save"nizin yedeğini almanız tüm sonları görmek açısından önemli olacaktır.Bu görev size şu seçenekleri sunuyor,isterseniz şehri terk edebilir istersenizde görev atamaları yaptığınız plan evine son bir kez uğrayabilirsiniz.Eğer şehri terk etmeyi seçerseniz burada giren sinematikte Lincoln'ün ve diğer karakterlerin geleceğine yönelik bazı ipuçları görebilirsiniz.Şehri terk etmeyip Burke,Cassandra ve Vito'yu son kez ziyaret etmek isterseniz buradada iki seçeneğiniz olacak."Rule Together" ve "Rule Alone" seçeneklerini deneyerek sonunda neler olacağını görüyorsunuz.Ben her ikisinide denedim ve "Rule Together" seçtiğimde Lincoln Clay ortaklarıyla son bir konuşma yapıp oradan ayrılıyor ve gelen sinematikte John Donovan sahneye çıkıyor.Oyun içindeki görev atamalarını dengeli yaptığım ve tümünün yan görevlerini bitirdiğim için herhangi biri bu seçim sonunda ölmedi.Diğer seçenek olan "Rule Alone" seçtiğimde ise Lincoln eline silahı alıyor ve hepsini infaz ediyor.Netten baktığım kadarıyla daha farklı sonlarda mevcut ama oyunumda gördüğüm sonlar bu şekildeydi,ilk seçeneğim "Rule Together" oldu diğerini ise denemek için seçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyunu an itibariyle bitirdim.Genelde online içerikli oyunlara daha fazla süre ayırmayı tercih etsemde Mafia 3 yaklaşık 45 saatlik bir deneyim sundu ve açıkcası favori oyunlarım arasındaki yerini çoktan kazandı.Gelecek olan DLC leri beklemeye başlasamda oyunun kendi açımdan son zamanlarda oynadıklarım içinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyebilirim.

Oyunun sonu hakkında ise ;

Sal Marcano'yu ortadan kaldırdıktan sonra gelen sinematiğin ardından oyun son olarak bir görev veriyor.Burada tercih size kaldığından "save"nizin yedeğini almanız tüm sonları görmek açısından önemli olacaktır.Bu görev size şu seçenekleri sunuyor,isterseniz şehri terk edebilir istersenizde görev atamaları yaptığınız plan evine son bir kez uğrayabilirsiniz.Eğer şehri terk etmeyi seçerseniz burada giren sinematikte Lincoln'ün ve diğer karakterlerin geleceğine yönelik bazı ipuçları görebilirsiniz.Şehri terk etmeyip Burke,Cassandra ve Vito'yu son kez ziyaret etmek isterseniz buradada iki seçeneğiniz olacak."Rule Together" ve "Rule Alone" seçeneklerini deneyerek sonunda neler olacağını görüyorsunuz.Ben her ikisinide denedim ve "Rule Together" seçtiğimde Lincoln Clay ortaklarıyla son bir konuşma yapıp oradan ayrılıyor ve gelen sinematikte John Donovan sahneye çıkıyor.Oyun içindeki görev atamalarını dengeli yaptığım ve tümünün yan görevlerini bitirdiğim için herhangi biri bu seçim sonunda ölmedi.Diğer seçenek olan "Rule Alone" seçtiğimde ise Lincoln eline silahı alıyor ve hepsini infaz ediyor.Netten baktığım kadarıyla daha farklı sonlarda mevcut ama oyunumda gördüğüm sonlar bu şekildeydi,ilk seçeneğim "Rule Together" oldu diğerini ise denemek için seçmiştim.

Hocam

Rule Alone sonunda arabaya bindiniz mi?En çarpıcı son o.Adamlar 4.oyunda veya DLC de Donovan'ı kullanabilirler seninle bitmiyorum seninle başlıyorum diyor senatore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 19 Ekim 2016; 6:44:25 >

• Arkadaşlar benim oyunda yeni görev açılmıyor bütün mektup olan yerleri gezdim sadece konuşup duruyorlar acilen bir save dosyası lazım bitirilmiş olursa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tony Derazio, Lou Marcano, Olivia Marcano ve Tommy Marcano'nun ölümleri oyunun en güzel bölümleri cidden... Bir kaç bölüm kaldı onlarda efsanedir diye düşünüyorum.
    Oyunun sonuna doğru yaklaşıyorum artık, gerçekten çok iyi hikayesi var. Türkçe yama geldiğinde anlayamadığım yerleri daha iyi anlarım ama oyunu bitirdiğimde yama beklemeden bir kere daha oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 19 Ekim 2016; 21:06:06 >
  • Beyler kaç milyarlık bilgisayarlarla oynuyorsunuz merak ettim. Ben AMD 7650 m 2gb ekran kartı ve i7 3632qm işlemciyle 9 fps alıyorum lowestda.. Hangi cpu gpu gerekir bunun için?
  • beyler dogrumu ?

clay vitoyu öldürüyor şaka gibi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

beyler dogrumu ?

clay vitoyu öldürüyor şaka gibi ya

Öyle bir şeyin olması mümkün ama oynanışına göre değişiyor,Vito ölmeden de oyun bitebiliyor hatta oyunun bir sonunu Vito severler'in çok hoşuna gidecek bir son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 20 Ekim 2016; 0:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007messi

Arkadaşlar benim oyunda yeni görev açılmıyor bütün mektup olan yerleri gezdim sadece konuşup duruyorlar acilen bir save dosyası lazım bitirilmiş olursa iyi olur

oyunun haritasını atın hocam size niye görevlerin gelmediğini söyleyeceğim aynısı bana da oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: 007messi

Arkadaşlar benim oyunda yeni görev açılmıyor bütün mektup olan yerleri gezdim sadece konuşup duruyorlar acilen bir save dosyası lazım bitirilmiş olursa iyi olur

oyunun haritasını atın hocam size niye görevlerin gelmediğini söyleyeceğim aynısı bana da oldu :D

Hocamı tecrübelendirdik
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Hocam sen olmasan çoktan oyunu silmiştim iki kere kafayı yeme noktasına kadar geldim tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Hocam sen olmasan çoktan oyunu silmiştim iki kere kafayı yeme noktasına kadar geldim tekrardan teşekkür ederim.

Ne demek hocam,benimde başıma gelse yardım edecek biri olmasını isterim bende.
  • quote:

Beyler kaç milyarlık bilgisayarlarla oynuyorsunuz merak ettim. Ben AMD 7650 m 2gb ekran kartı ve i7 3632qm işlemciyle 9 fps alıyorum lowestda.. Hangi cpu gpu gerekir bunun için?

Oyunun optimizasyonu yok denecek kadar kötü. En iyi işlemci, ekran kartları bile zorlanıyor oynatırken.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.