Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun başından beri aynı şeyi yapıyor gibi hissediyorum. Arabaya bin birinin yanına git, bilgi al 10 tane mekan bas aynı kişiye git, bastığın mekanı tekrar bas bölgeyi ele geçir, tekrar et. Yapay zekanın olmayışı bu işi çok basit yapıyor. Bazen 1 mermi atmadan herkesi bıçaklayıp alıyorum bazen destek çağırıp herkesi tarayıp geçiyorum bazen ise pistolle herkesi teker teker indiriyorum ve genelde hasar bile almıyorum. Hikaye derinliğini alamadım çünkü nerde bilgi alsak Lincoln tamam ben hallederim sen çekil diyip gidip mekanı basıyor. Ara sekanslarda yüz mimikleri ve seslendirme çok başarılı olasada karakterlerin hazır ol pozisyonunda beklemeleri beni ayar etti. Tabiri caizse oyunda kendimi tanrı gibi hissediyorum. Sanki beni hiçbirşey durduramaz gibi. Fakat görünenin aksine bu iyi birşey değil, bütün oyun zevkimi baltalıyor. Sırf bu yüzden hikayeyi yılın fiyaskosu olarak adlandırabilirim.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Ticari bir oyun olduğu bariz belli zaten , çünkü mafia kelimesi italyanlara ait ve genelde amerikada new york ve chicago da o dönemlerde italyan aileleri mevcut.Adamlar Lousiana eyaletinde esmer bir adama vermişler mafia olayını.Olayın o tarafından baktığında hakikaten tamamen ruh gitmiş.
    Bir yandan da farklı bir konuyu ele almışlar.Ama tabi bunu Mafia gibi bir oyunun içine sokmaları çok yanlış olmuş.Bu oyunu oynarken ismine takılmadan yeni bir oyun oynuyor gibi oynayacaksın.Mafia fanlarına hitap eden bir oyun değil.

Ve güncellemeye rağmen hala şu gökyüzü bulanık ve sanki karıncalanmış gibi bir görüntüsü var.Büyük güncellemeler bekliyorum oyuna.Adamlar konsolculara sunmuş oyunu pc cilerede alırsanız alın almazsanız almayın demişler sanki.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Şahsen Mafia seriisinin hayranı değilim ve oyunu Mafia olduğu için değil, bu türü sevdiğim için oynuyorum. Oyunu konsoldan alıp direk PC'de satışa koymuşlar aim assist bile default olarak açık geliyor. Grafik seçeneklerinin bazıları kayıt olmuyor gibi türlü türlü sıkıntılar var. Oyunu almadan önce burada yorumları okudum ve buna bağlı olarak oyunu malum yerden edindim. Eğer para verip almış olsaydım cidden üzülürdüm. Kaldı ki oyunda mafya dediğimiz oluşumu hissedemedim henüz. Az önce 5. bölgeyi ele geçirdim. Çete savaşları gibi birşey olmuş.

Oyunun adı Mafia olmasa büyük kesmin yerden yere vuracağı bir oyun olurdu. Senaryo mekan basmanın gölgesinde kalıyor, ara sahneler hazır ol pozisyonunda geçiyor ve oynanış olarak hep aynı şeyi yapıyoruz birde bunların hepsi yetmezmiş gibi GTA 4 grafiklerinin biraz iyi ışıklandırmalı halinin konsoldan direk PC'ye kopyala yapıştır yapıldığı oyunun puanları yerde olurdu. Gerçi şu an kaç puan vermişler hiç bakmadım bile.

Şimdi inceleme puanlarına baktım, Metacritic'te 21 inceleme sitesinin ortalaması 6.1/10, üyelerin ortalaması 3.2/10 Tam beklediğim gibi puanlar verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 22 Ekim 2016; 23:05:39 >

• 41 saat gameplay ardından biten oyun. Tüm bosslar sağlam ve hayatta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007messi

Türkce yama gelene kadar battifeld 1 oynamaya karar verdim
    Güle güle çakma mafia

Eline bir sözlük al oynamaya başla bence daha mantıklı hem geleceğine yatırım yaparsın
    Oyuna benim gibi yeni başlıyanlar için oyunun performanslı oynama ayarlarını paylaşıyım. eurogamer sitesinden alıntıdır.
    Depth of field : on
    Field ov view: 65
    V-sync: on
    Ambient Occlusion: High
    Motion Blur: On
    Geometry: High
    Shadow: High
    Reflection: Low
    Volumetric Effects: Low
    Anti-Aliasing: Medium
    Bir mafia hayranı olarak oyunu yaklaşık 3-4 saat oynadım ve beni şuan tatmin etti. İkide bir oyunu bölen bilgi panelleri oyundaki bug performans. vs. bir ton sorun var bu kesin ama oyunun senaryosu ve hikaye aktarımı gerçekten başarılı. Diyaloglar oldukça güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 23 Ekim 2016; 1:11:40 >

• Yıllarca Mafia 3 ün çıkmasını beklersin ama çıkanı görürsün sonra ve tüm beklentin boşa çıkmış olur . Nerede o ilk iki oyundaki hikaye kurgusu
  • Abi radyoda çalan müzik, o botla kaçarkenki eğlenceli diyaloglar, şehrin havası çok iyi ama ara sahnelerde özellikle Vitoyu çöp adam gibi sıradan biriymiş gibi yansıtmaları çok zevki bozuyor. Zaten oyun fps açısından resmen gözlerimi kanattı ben pes ettim açıkçası. Update ile felan düzelecek bir problem değil. Ya 1280x768 çözünürlükte bile oyun 60da kalsa onada razıyım :D Özürlü adeta sahte yükledim eyw ama ona rağmen çıldırıyorum şu güzel şehrin harcandıgına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem nedir hocam,

Ciddi bir sorun var ortada 40GB üzeri bir oyun ve performans inanılmaz kötü... 1. update ile biraz çözülmüş ama zırt pırt oyunda masa üstüne dönüyor hata vs yok ? Adamın hareketleri çok ağır fitil etti resmen.
    30-45FPS arasında oyun ayarlar dengeisz tabii, sizin ayarları deneyeceğim. Sırf oynamak için ayarları düşürmek istemiyorum Grafik ve performans olarak tadını almak isterim.

Sistem 290X + 8GB Ram + i5 3470
  • Mafia 3 ün durumunu özetleyen bir gif...

• En güzeli yamalar bitene kadar oyunu oynamamak.Şu haliyle hâlen çok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Sistem nedir hocam,

Ciddi bir sorun var ortada 40GB üzeri bir oyun ve performans inanılmaz kötü... 1. update ile biraz çözülmüş ama zırt pırt oyunda masa üstüne dönüyor hata vs yok ? Adamın hareketleri çok ağır fitil etti resmen.
    30-45FPS arasında oyun ayarlar dengeisz tabii, sizin ayarları deneyeceğim. Sırf oynamak için ayarları düşürmek istemiyorum Grafik ve performans olarak tadını almak isterim.

Sistem 290X + 8GB Ram + i5 3470

imzadaki sistem paylaştığım ayarları deneyin hemen hemena ynı fps alırsınız. oyun optimizasyon özürlü olduğundan bazı efekler ciddi fps düşürüyor. oyun bu şekilde oynanabilir rahatsız etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Dayılar napıyonuz siz yahu +18

Dostum ben bu dayıların olduğu odaya giremedim. Girseydim ikisini de öldürecektim. :)

• Asus Mafia 3 dağıtıyormuş, key alabilen oldu mu ?
    Bende asus kodu istiyor fakat onu nereden bulacağım bilmiyorum elimde faturam ve seri numaram v.s var sadece o istediği kod eksik ama onunda tam ne olduğunu bilmiyorum.

• Grafik şöleni. Ay parçası "Lincoln Clay"..Hangar 13 e buradan selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 24 Ekim 2016; 18:6:49 >
  • stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Bir nebze düzelir ama tamamen gitmez büyük bir güncelleme gelecekmiş onu bekliyoruz.

• Araç sürüşünü sevmedim. Yana, geriye bakmak istiyorum 3 saniye sonra o öne bakmaya zorluyor. Lan manzara seyrede seyrede gidecem belki, belki ekran alıntısı yapacam, sanane yaw öne bakarım geriye bakarım kim karışır!
  • Hala Türkçe yama çalışmasının olmaması üzücü...
  • Beğenilme oranları ve inceleme puanları ortada o yüzden bir şey beklemeyin belki de hiç çıkmaz veya geç çıkar mantık yürütürsek :) Baksana konuya hiç cevap falanda gelmiyor olmadı bu oyun pas geçti herkes, oyunsuzluktan oynuyorum bende.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.