Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS kartlarda veriyor, oyun tutulmadı beleşe dağıtıyorlar herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

-Oyunu yükledim.

-Patch 1.01'i de attım sorunsuz 60 - Unlimited FPS seçenekleri geldi.

-1920X1080, Grafik ayarlarını High yaptım sadece uyarılar üzerine Volumetric ve AA'yı Medium'a çektim şuan donma, takılma falan yok akıyor, 4GB GTX770 ekran kartı var.

-SweetFX olmadan hayatta oynanmaz bu oyun deneyerek gördüm emin oldum.

SweetFX Yüklenmesinin Anlatımı

1)Reshade 3.0.1'i indirin, açın Select Game > mafiaIII.exe'yi gösterin > Direct3D 10+ yı tıklayın, gelen soruya evet deyin ve yüklenmesini bekleyin.

2)Done yazdıktan sonra oyuna girin üstte Reshade yazılarını göreceksiniz yüklenmesini bekleyin > Shift + F2'ye basın > Continue(çıkmazsa kafaya takmayın devam edin) > Kırmızı yerde + ya basın MY PRESET yazıp enter'layın > Continue > Finish dedikten sonra oyunu kapatın. (bir şey işaretlemenize gerek yok)

3)5.1 Config dosyasını indirin, içindeki MY PRESET.ini dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atın Değiştirilsin mi ? sorusuna Evet deyin.

4)5.1 Config dosyasının içindeki HDR.fx dosyasını oyunun kurulu olduğu yerdeki reshade-shaders > Shaders klasörüne atın.

Tüm işlem bu kadardır, iyi oyunlar.

Reshade 3.0.1 Link

Mafia 3 Reshade Config 5.1 Link

Oyunun normal hali ve SweetFX yüklü hali arasındaki fark

Daha değişik sahnelerde farkı görmek istiyorsanız

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/

Linkinde Screenshots kısmındaki resimlerde mouse'ı sağa, sola hareket ettirirseniz farkı göreceksiniz.

hocam bende bunu kurucaktım ama verdiğiniz reshade linki ölmüş ayrıca reshadde 3.0.3 çıkmış.Ondan yapsak sıkıntı olur mu yoksa internetten 3.0.1 sürümünü mü aramak lazım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hocam bende bunu kurucaktım ama verdiğiniz reshade linki ölmüş ayrıca reshadde 3.0.3 çıkmış.Ondan yapsak sıkıntı olur mu yoksa internetten 3.0.1 sürümünü mü aramak lazım teşekkürler

Sıkıntı olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Sıkıntı olmaz.

peki hocam i5 6500,rx480 ikilisi bu oyunu oynatır mı high'da falan 1.01 sürümüyle?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Oynatır, Volumetric medium, AA low yapıyorsun oyunda sıkıntı var çünkü.

AA High olunca daha silik oluyor Low'a çekince daha canlı.
  • Sorunlar gidene kadar beklemede... bekleriz ! bioshock tekrar başladım 1 ay idare eder 1-2-DLC vs..
  • Dostlar, bu video daha önce atıldıysa lütfen kusuruma bakmayın. Oyunun metacritic user skoru şuanda 10 üzerinden 3

https://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA

Bunun yanı sıra, imzamdaki sistemle high detayda stabil 60 fps alamıyorum 1080p'de, oyunun halihazırda çıkan son update'i kurulu olmasına rağmen. Eski bir Mafia hayranı olarak diyebileceğim tek şey, facia olduğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Anarsist_ -- 26 Ekim 2016; 3:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Beyler kaç milyarlık bilgisayarlarla oynuyorsunuz merak ettim. Ben AMD 7650 m 2gb ekran kartı ve i7 3632qm işlemciyle 9 fps alıyorum lowestda.. Hangi cpu gpu gerekir bunun için?

fx 8320 overclock yapmadım, hd 7850 var, medium 1080p 30 fps sabit oynuyorum. Sadece reflection quality mi ne onu low'a aldım, o medium olursa arada fps düşüyor. Şimdi baktım zaten rx 480i olan arkadaş bile low'a almış o ayarı. O ayar çok fps yiyor heralde.

Milyarlık PC'ye gerek yok anlamadım. İşlemci ve ek soğutucusu 300 lira, ekran kartını 230 liraya aldım. Daha yüksek ekran kartıyla da yüksek ayarlarda 30 fps oynanır, işlemci yetecektir. Sizin ekran kartınız düşük kalmış.

Bu oyunun 30 fps'i de bana kötü gelmedi nedense, oyun zaten hantal biraz. Gta 5 filan 50 fps den düşük oynayamıyorum mesela, 30 filan hele takılıyor gibi geliyor.

Oyunun optimizasyonunda sorun yok bence o kadar. Burada kaçırılan bi nokta var. Oyun orjinalde kaç fps olarak oynanıyor ona bakmıyor insanlar. Oyun 30 fps olarak çıkmış, insanlar 60 fps sabit oynamaya çalışıyor. O iş öyle kolay değil, ekran kartı yetse bile işlemci yoğun kullanımda 60 ı zor verir. Düşüşler olur, bu normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc1988 -- 26 Ekim 2016; 3:43:02 >

• Ne zaman gelecek bu oyuna update çıldırıcam bi tadını çıkaramadık Allah'tan Rust ve Battlefield 1 ile idare ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 26 Ekim 2016; 5:10:42 >
  • Oyunun sonlarına doğru hikaye oldukça güzelleşiyor. Hikaye boyunca yaptığımız sıkıcı görevler dışında gayet orjinal görevler var. Keşke başından beri bu sürükleyicilik olsaydı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun indi,sweetfx'de yaptım şimdi mafia 2'yi tekrar bitirdikten sonra buna geçicem.Hikayeyi unutmuşum 2'de.Joe'ya en son ne oluyordu vito'ya ne oluyor vs. Bu arada türkçe yama çalışması olur mu acaba oyuna ileride
  • Optional chaptersları yapıyorum bir daha çıkıyor? Burayı anlamadım biraz anlatır mısınız?

Bu soracağım soru biraz spoiler içerebilir ama seçim yapmamı istedi bende vitoyu seçtim o kısmı anladım. Neden seçtik? Seçtik de ne oldu ?
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmadı, ele geçirdiğin yerleri ona veriyorsun o işletiyor, buna bağlı olarak sana ek özellikler veriyor her karakterin bonusları farklı, birini seçtin mi diğerinin bonusları kaybediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Ekim 2016; 15:55:48 >
  • quote:

Bir şey olmadı, ele geçirdiğin yerleri ona veriyorsun o işletiyor, buna bağlı olarak sana ek özellikler veriyor her karakterin bonusları farklı, birini seçtin mi diğerinin bonusları kaybediyorsun.

Tam da okumadım Vito Scaletta'ya verdim :D
  • Optional görevleri yapıyorum tekrar geliyor orayı anlamadım? Yapınca bitmesi lazım değil mi? Neden tekrar geliyor?
    Oyunu bitirince şehirde dolaşabiliyor muyuz?
  • Oyunu bitirdim sonunda. Sıkıcı görev yapısı, başarısız sinematikleri, gta 4 grafikli düzgün çalışamayan haliyle oynarken bazı yerlerde iyi giydirdim. Klişe hikaye senaryosu ve
    baştaki haricinde bir sürpriz olay yaşanmayışı beni hayal kırıklığına uğrattı. Hikaye genel anlamda yeterliydi. 100 görevin 97sinde mekan basmasak ve adı Mafia olmasa başarılı bir oyun diyebilirdim. Oyun sonunda şehirden çıkıp gittim ve Vito şehrin kontrolünü ele almış, kimse ölmedi.

Hakkını vermeliyim ki seslendirmeler çok başarılı olmuş. Ayrıca bazı ufak detaylar yeni jenerasyon oyun olduğunu hissettiriyordu.

Ayrıca oyun sonunda yazılar geçerken Character ile ilgili bi kısımda Mustafa Taskin ismide gözümden kaçmadı

43/100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 28 Ekim 2016; 19:06:55 >

• Oyunun bu hale gelmesinin tek sebebi oyun severlerin oyunu büyük heyecanla beklemesi ve bunun sonucunda da 2k'nın yaptığı reklamlar ile beklentileri yükseltmesidir

• Arkadaşlar son görevde sal marcano yu öldürcem
    ama bir türlü donovan la görüşme görevi açılmıyor. Bu racket ler var ya alma Diaz vs gibi underboss lar onların görevlerini tamamlamadığım için olabilir mi? Vito cassandra vs onların görevleri tamam da onların altındakilerin de mi görevleri tamam olmalı? Kafayı yemek üzereyim yardım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen oynanış dışında Mafia III'ü zerre sevmedim, sevemedim. Yani Mafia I gibi bir baş yapıttan sonra Mafia II gibi bir güzellik çıkarttılar ve 3 kere bitirdim. Ardından bu iki oyunun devamı daha da bir Allahsız olur diyerekten Mafia III'ü bir heves ile satın aldım ve dedim ki bu nedir kardeş? Ne bu ? What ? Bunu kim yaptı? Who? Sonuç olarak oyunda aynı görevleri yap yap yap yap mekan ele geçir geçir geçir geçir dışında birşey yok ilk 2 saati dışında oyundan zevk aldığımı söyleyemem. Hatta oyunun sonlarına gelmeme rağmen bilgisayarımdan kaldırdım o denli yani.
  • Son durum nedir? Düzeldi mi optimizasyonu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.