Şimdi Ara

MAFIA III PS4 ANA KONU - 12 Dakikalik Yeni Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teaser nerde yayinlanmis montaj olma olasiliğida var gibi geldide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

Teaser nerde yayinlanmis montaj olma olasiliğida var gibi geldide

videoyu ceken kisi'de neresi oldugunu bilmiyor, umalim ki gercek olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

Sanki çeken arkadaş telefonun kamerasini acip bilgisayardan videoyu çekip arkasina ses efekti vermişte pek inanamadim ama umarim gerçektir

• Efsane geri dönüyor
  • Çok sevindirici haber Gta'yı iyice sömürdük ettik tadını çıkardık sıra bunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

Sanki çeken arkadaş telefonun kamerasini acip bilgisayardan videoyu çekip arkasina ses efekti vermişte pek inanamadim ama umarim gerçektir

Bana da fake gibi geldi bu çok yapmacık duruyor.
  • Teaser görmesek ..
  • L.a noire 2 de gelse iyi olur ha

• 2017 olsun, dolu dolu olsun.30 saatlik bir hikaye olsun..
  • Selamlar;

Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir. Ana Konu uygulaması hakkında detaylı bilgi almak için, aşağıda linkini vereceğim konuya bakmanız gerekmekte.

Ana Konu Uygulaması Hakkında;
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler
  • Nboyle teasera montaj derler

• Ana Konu uygulaması çok yanlış adam 2011 deki konuyu editleyip yeni oyunun ana konusuna çeviriyor ve tamamen forum kurallarına uygun oluyor ayrıca benim kişisel görüşüm resmi duyuru yapılmadan hiçbir oyunun ana konusu açılmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Ana Konu uygulaması çok yanlış adam 2011 deki konuyu editleyip yeni oyunun ana konusuna çeviriyor ve tamamen forum kurallarına uygun oluyor ayrıca benim kişisel görüşüm resmi duyuru yapılmadan hiçbir oyunun ana konusu açılmamalı

Sizinti haberlerin veya oyunla ilgili tartismalar icin bir konusu olmasi gerek bence onun disinda ilk dedigin dogru tabii
  • GTA 5 deki MS baskısı sonucu 30 FPS gelen oyundan sonra Mafia 3 umarım 1080p 60FPS olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

GTA 5 deki MS baskısı sonucu 30 FPS gelen oyundan sonra Mafia 3 umarım 1080p 60FPS olur.

Ms ile iligisi yok kendinizi kandırmayın , ps4 sabit 30 fps bile veremiyordu. Çoğu zaman şehirde kalabalık yerlerde 20-25 fpsye düşüyordu.

Mafia3 ps4de 1080p 30 fps , xbox onedada 900p 30fps olarak çıkacaktır.

Şuanki konsollar pc ile iyi kötü yarışabiliyorlar ve çok fazla geri kalmıyorlar. Messela Ps2 zamanında pcden tokat yine yiye manyak olmuştu. Mafia 1 oyununu pcde oynuyordum sonra arkadaşımın ps2 de oynadım. ARada resmen nesil farkı vardı. Ve daha ps2 2. yılında olan bir konsoldu. 2002 yılından bahsediyorum

Hem ps1 hem ps2 hemde ps3 pc den çok fazla tokat yemiştir hep ezilmiştir. Eskileri bilmeyenler burada ps2 pcden güçlüydü diyorlar insan bilmediği şey hakkında konuşmasın. Evet ps4de pcden geri kaldı ama eski konsollar kadar tokat yemedi hala ayakta durup yarışıyor. Amd sağolsun uygun fiyata güçlü çipler sağladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 5 Temmuz 2015; 21:26:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mafia tam bir acik dunya oyunu olmadigi icin 60 fps yakalanabilir
  • Konu sahibi başlığı ve ilk mesajda yer alan ifadeleri düzenledi. Belirtmek isterim ki başlıkta "Ana Konu" yazdığı zaman bu konu ana konu niteliği taşımak zorunda değildir. Ana Konu Uygulaması ile ilgili paylaştığım linkte de açıkça belirtildiği üzere, yapılan paylaşımlar/doyurucu içerik vb. gibi durumlar Ana Konuyu belirler ki bu da zaman içerisinde olacak bir durumdur.

Tartışma içerikli mesajlar silindi, herhangi bir sorunda "şikayet sistemini" kullanmayı ihmal etmeyin arkadaşlar.

Herkese iyi forumlar dilerim.
  • Mafia III Duyuruldu!
    28.07.2015 15:21 Ömür Gencer 26 Yazdır

Oyun dünyasının en gözde serilerinden olan Mafia'nın üçüncü oyunu hakkında daha önce söylentiler ortaya çıkmıştı. Serinin dağıtımcısı 2K, Twitter üzerinden nihayet Mafia III'ü resmi olarak duyurdu.

Şimdilik 2K, Mafia III'e ait sadece bir görsel paylaştı. Belirtilene göre oyunun duyuru videosu ve oyuna ait ilk bilgiler 5 Ağustos'ta Gamescom festivalinde Türkiye saatiyle 15.00'da gelecek. 2K'in yayınladığı görselde ormanlık bir alanda biri kadın olan dört karaktere yer veriliyor. Bu karakterlerin kim olduğu yayınlanacak duyuru videosunda ortaya çıkacaktır.

2K, serinin yeni oyunu için yayınladığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Mafia III; oyunculara zengin hikaye anlatımına sahip organize suç dünyasına ve dönemin arabalarını, müziklerini ve modasını doğru bir şekilde yansıtan, özenle yaratılmış bir oyun dünyasına kapı açmasıyla ünlü Mafia serisinin yeni üyesidir."

Mafia III, 2K'in son zamanlarda kurduğu Kaliforniya merkezli Hangar 13 tarafından geliştirilmekte. Gamescom'da gösterilen videonun yanında Mafia III, kapalı kapılar arkasında basına özel olarak gösterilecek. Serinin bu yeni oyunu hakkında beklentilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

NOT: adamalrın tipine bakarsak ne joe orada ne de vito orada arabalara da bakarsak 60 larda geçecek galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 28 Temmuz 2015; 16:19:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.