Şimdi Ara

MAFIA III PS4 ANA KONU - 12 Dakikalik Yeni Video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocukluk anılarımı canlandırdı oyun inşallah güzel bir yapım olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabamız maşşallah tank gibi, vurduğunu patlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 5 Ağustos 2015; 17:11:36 >
  • Bizim gruptaki takım elbiseli ali kaptana benzeyen adam Vito beyler açıklandı

• Gameplay videosunu hiç beğenmedim serinin atmosferi yok.
    Yapımcı ile alakası olsa gerek...
  • Oyunu sadece full aksyon ile şirmişler ne farkı kaldı gta dan o rezil oyundan. Yazık oldu. Araç fizikleri desen yerlerde kamera açıları hjiç girme. Karakterler ve kıyafet lafını bile etme. Kesşn aileleri senaryoya katamamışlardır. Olan mafia serisine oldu. İnşallah yanılıyorumdur.
  • REFUND sistemi nedir mahzuru yoksa açıklayabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Vito olabilir, dönemler de uyuyor. Mafia 2 1940'lı yıllarda geçiyordu Vito'da 20'li yaşlarındaydı, trailerda elemanın Vietnam savaşına katıldığı gözüküyor, geri dönüş tarihi 1960'lı yıllara denk gelse Vito'da 40-50 arası bir yaş da olacak. Yalnız o karakter Vito olsun olmasın, ana karakter diye tasarladıkları adamdan çok daha oynanası duruyor, çok saçma bir tercih yapmışlar.

Hayır bir de işin garip tarafı Vito'yu Marlon Brando'nun gençliğinden esinlenerek yaratmışlardı, bunu kimden esinlendiler!

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Cevap : Hiçkimseden ! Dertleri 10 yaşındaki çocuklar ne güzel oyun desin diye ismi farklı bir GTA yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

REFUND sistemi nedir mahzuru yoksa açıklayabilirmisiniz.

Steam'in getirdiği yeni bir sistem. Eğer bir oyun alıp beğenmedi iseniz. 14 gün içinde ve 2 saatten az oynanış süresi şartlarıyla iade edebilme hakkınız var. Arkham Knight olayını duymuşsunuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Steam'in getirdiği yeni bir sistem. Eğer bir oyun alıp beğenmedi iseniz. 14 gün içinde ve 2 saatten az oynanış süresi şartlarıyla iade edebilme hakkınız var. Arkham Knight olayını duymuşsunuzdur.

Cevabınız için teşekkür ederim. Oyn dünyasını takip etmediğim (zaten benil ilgilendiren 2 oyun vardır. GT serisi ve Mafisa serisi) için ayrıca da biligsayarda oynamadığım için cahil kaldım bu konuda cavabınız için tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim. Oyn dünyasını takip etmediğim (zaten benil ilgilendiren 2 oyun vardır. GT serisi ve Mafisa serisi) için ayrıca da biligsayarda oynamadığım için cahil kaldım bu konuda cavabınız için tekrardan teşekkür ederim.

Mafia serisi eğer böyle çıkarsa harbiden moka sardı.

İçimden çok kötü küfürler ediyorum. Allah aşkına değiştirin şu oyunu. Baştan yapın ya!!!

Neogafta da kimse memnun değil. İğrenç iğrenç iğrenç

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Gameplay videosunu hiç beğenmedim serinin atmosferi yok.
    Yapımcı ile alakası olsa gerek...

Bende beğenmedim

• çok doğru gerekirse 2017 ye 2018 e sarksın ama bir MAFİA oynayalım bir GTA oynamayalım.
  • Beyler mafia bitmiş

• quote:

çok doğru gerekirse 2017 ye 2018 e sarksın ama bir MAFİA oynayalım bir GTA oynamayalım.

Başka bir oyun daha vardı.

RollerCoaster World diye. Yoğun bir tepki geldi oyunu baştan yaptılar fakat çıkış tarihi degistirildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlayarak izlmiştim yeni gördüm araba devirmelerini geçtim öndeki araba bize ateş ederken arabaya çarpan kurşunlar da aşırı saçma olmuş mafia 1-2 yi şimdi yeniden oynucam bence ikisine yakın bir oyun yapamadılar korkuyorunyıllardır beklediğim oyundu bu hala şoktayım.
    Aslında bu oyunu rockstar yapsa muhteşem yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Atlayarak izlmiştim yeni gördüm araba devirmelerini geçtim öndeki araba bize ateş ederken arabaya çarpan kurşunlar da aşırı saçma olmuş mafia 1-2 yi şimdi yeniden oynucam bence ikisine yakın bir oyun yapamadılar korkuyorunyıllardır beklediğim oyundu bu hala şoktayım.
    Aslında bu oyunu rockstar yapsa muhteşem yapar

Hocam tepkimizi koyalım bakalım en azından birşeyler yapmış oluruz.

Ne bileyim bence bir imza kampanyası falan başlatmalı.

Forumlarda falan dolaşırsa epey bir tepki olur.

• Kesinlikle ! nedir bu rezalet oyunu yapanlarında kafası heralde güzeldi ilk iki oyuna bakmıyorlar mı ?
  • Mafia değilde Sega'nın eski shooter oyunları vardı virtua cop vs... sanki onun third person'ı gibi duruyo , hafif just cause havasıda var. Mafia'dan eser kalmamış ayrıca o ana karakter nedir ya. 5 dk kala tasarlanmış gibi baştan savma eski Brezilya yapımı pembe dizilerden fırlamış bi tip. İçine etmişler oyunun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.