Şimdi Ara

MAFIA III PS4 ANA KONU - 12 Dakikalik Yeni Video (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga bu nedir ya godfather 2 den hallice olmuş ağırlık mafia babalarindaki hava hiç yok oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Kesinlikle ! nedir bu rezalet oyunu yapanlarında kafası heralde güzeldi ilk iki oyuna bakmıyorlar mı ?

Az önce onu düşünüyordum. Acaba oyunu yapan yapımcılar hiç mi Mafia 1-2 oynamadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Kesinlikle ! nedir bu rezalet oyunu yapanlarında kafası heralde güzeldi ilk iki oyuna bakmıyorlar mı ?

Az önce onu düşünüyordum. Acaba oyunu yapan yapımcılar hiç mi Mafia 1-2 oynamadılar

heralde senarist olarak 10-15 yaşındaki bir çocuğu oturtturdular. Yahu 5 sene bekle sonra hakaret eder gibi bunu çıkarsınlar.

• quote:

quote:

quote:

heralde senarist olarak 10-15 yaşındaki bir çocuğu oturtturdular. Yahu 5 sene bekle sonra hakaret eder gibi bunu çıkarsınlar.

Neyse mutlaka değişiklik olacaktır bu saatten sonra. Özellikle böyle bir oyun için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse mutlaka değişiklik olacaktır bu saatten sonra. Özellikle böyle bir oyun için.

İnşallah. (Ama söylecek birşey diyemiyor insan)

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off cok kotu oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamların başında bi müdür falan yok muydu acaba 5 senede "lan siz ne yapıyorsunuz" demedi bunlara? rezalet ya.
  • Keşke Vito olarak oynasaydık yine
  • Radyoda jimi hendrix'in all along the watchtower'ı çalıyor, 1968 yılında çıktı. En sonda karakterlerle çalan şarkı da 1964te çıkan animals'ın house of the rising sun

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu adamların başında bi müdür falan yok muydu acaba 5 senede "lan siz ne yapıyorsunuz" demedi bunlara? rezalet ya.

Hocam çıkana kadar zaten başka bir 5 sene daha geçecektir. Tanımıyor muyuz Mafia oyunlarını.

Baştan aşağı değiştirmeye kalkışacaklardır .

• Fragmanı iyi bir izlenim bırakamadı. İlk bakışta klasik,yalnızca grafikleri ile ön plana çıkabilen ruhsuz next-gen mahsulü gibi görünüyor.Bir serinin şanına, klasına bel dayayarak alakasız devam oyunu geliştirme olayının en bariz örneğini en son max payne 3'te görmüştük.Mafia'da öyle olacak gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterSullivan

Fragmanı iyi bir izlenim bırakamadı. İlk bakışta klasik,yalnızca grafikleri ile ön plana çıkabilen ruhsuz next-gen mahsulü gibi görünüyor.Bir serinin şanına, klasına bel dayayarak alakasız devam oyunu geliştirme olayının en bariz örneğini en son max payne 3'te görmüştük.Mafia'da öyle olacak gibi gözüküyor.

Max Payne 3 güzeldi.

Bu ne peki? Birbirine çarpınca patlayan araçlar. Araba fizikleri. Araba kullanmak zaten rezalet.

Neyse artık çıkışını bekleyeceğiz.

Fakat epey bir tepki topladı.

• Oyun duyurulmasa daha iyiydi herkes sövüyo fena

• quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Oyun duyurulmasa daha iyiydi herkes sövüyo fena

GTA SA da da durum böyleymiş galiba.

Ben ana karakteri sevdim. Fakat oynanış içime sinmedi. Neyse değişecektir Insallah. Çıkınca göreceğiz.

Hangar 13'ün ilk oyunu olacak. Umarım iyi iş yaparlar.

• Umarım 2k czech duruma el atar

• quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Umarım 2k czech duruma el atar

Cok zor hocam.

O studyo coktan kapatildi. Hangar 13'e verildi oyun.

Cok uzun zaman gecmemistir buyuk ihtimal 6-8 aydir falan gelistiriliyordur. Bu da iste pre-alphadir.

Degisimlere acik olacaktir. Epey bir tepki aldi ilk duyuruldugu gunden ustelik. Fakat sonra ne olur bilmiyorum.

• Aklıma Mafia II'yi ilk kez bilgisayarımda bitirdiğim zaman gelmişti,adeta dönemi yaşıyordum oynarken müzikleriyle,atmosferiyle. Hele bilen bilir kışın araba sürmenin keyfi fena olurdu mafia II'de.

3 büyük aile vardı yanlış hatırlamıyorsam, ve oyun boyunca sürekli büyük entrikalar dönmüştü ancak en güzel tarafı ise dönemini yaşatıyordu adeta oyunun içine giriyordun görevleri yaparken. Küçük bir delikanlı vardı o öldüğünde çok üzülmüştüm ve Joe'yu kaçırdıklarında tabii ki. Umarım bu oyunda öyle olur ağırlığını korur,dönemin atmosferine sokar bizi.
  • Onca beklentiden sonra çok güzel bir oyun bizi bekliyor dersek yalan olur, çevre güzel ancak dinamikler.
  • Hikayesiyle atmosferiyle yine harika bir oyun bizleri bekliyor.Şu oyundaki araba sürüş fiziği, işi araba yarışı olan, adında yarış geçen çoğu oyuna nal toplatır.

Mafya camiasının insanı nasıl eritip tükettiğini, herşeyini elinden aldığını , mafia 2 oynarken sanki başıma gelmişçesine yaşamıştım.

Son oyunda da karakterle bir o kadar bütünleşiriz umarım.Görüntü kalitesinin (Grafik kalitesi kastettiğimiz anlamda kullanılan bir sözcük değildir.Bunu en popüler yayıncıların , editörlerin, youtuberların söylemesi de bu yanlışı daha da yaymaktadır yaşı küçük arkadaşlara) canı cehenneme.Pcde oyunu bitirdikten sonra haftalarca karlı yol modunu açıp şehri az dolaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.