Şimdi Ara

MAFIA III PS4 ANA KONU - 12 Dakikalik Yeni Video (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Hikayesiyle atmosferiyle yine harika bir oyun bizleri bekliyor.Şu oyundaki araba sürüş fiziği, işi araba yarışı olan, adında yarış geçen çoğu oyuna nal toplatır.

Mafya camiasının insanı nasıl eritip tükettiğini, herşeyini elinden aldığını , mafia 2 oynarken sanki başıma gelmişçesine yaşamıştım.

Son oyunda da karakterle bir o kadar bütünleşiriz umarım.Görüntü kalitesinin (Grafik kalitesi kastettiğimiz anlamda kullanılan bir sözcük değildir.Bunu en popüler yayıncıların , editörlerin, youtuberların söylemesi de bu yanlışı daha da yaymaktadır yaşı küçük arkadaşlara) canı cehenneme.Pcde oyunu bitirdikten sonra haftalarca karlı yol modunu açıp şehri az dolaşmadım.

Hocam bir de su arac patlamalari olmada on numara olacak.

Insallah onu duzeltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet izlerken o patlamalar göze batıyor. Gta4te de patlıyordu ama en azından orada araç ters döndüğünde alev alma mantığına giydirmişlerdi bu durumu.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Bir aciklamasi olacaktir mutlaka.

Mad Max'te de oyle gozukuyordu. Bir degisiklik oldu gibi.

• ard arda 3.mesajım ama düzelmezse seriye yazık olur
  • Mafia 2 Remastered gelse daha çok sevinirdim. Zaman dilimini sevmedim, ana karakteri sevmedim, gameplayleri ise hiç sevmedim... Mafia'nın mirası yiyecek bir oyun olacak belli ki, umarım ters köşe oluruz.

• Bana Scarface: The World is Yours'u hatırlatıyor şu Gameplay ve prodüksiyon, rezillik bildiğin. Hadi ikinciyi monoton ilerliyor diye eleştirdik zamanında ama geri kalan her şeyi iyiydi. Adını en iyi hissettiren, anlamlandıran oyunlardan biriydi. Onca yıldır yaptıklarına bak. Duyurulsun diye günde 123564 mail yollayanlar iptal edin diye sövüyor şimdi.
  • Bu oyun tam oyun olmuş , karakter mario gibi hızlı hareket ediyor silahın ateşlenmesi , tutuşu bir acemi stüdyo tarafından yapılmış gibi gerçekten mafia nın şu gameplay ile durumu vahim gibi görünüyor, yazık seriyi batıracaklar gibime geliyor.

• Harita yine ilk oyunun haritası olacaktı ve senaryo da Salieri ve Morello nun birbirleriyle çatışmaya başlamadan önceki zamanlarında geçecekti, ikisi de Lost Heaven'daki Sicilya mafyasının ilk Don'u; Don Peppone'un adamlarıydı. GTA mantığıyla yapılsaydı ikisi de aynı oyunda kontrol edilebilirdi, veya Morello'nun hikayesi dlc ya da 4. oyuna bırakılabilirdi. Senaryo mu istiyorsun al sana boru gibi senaryo. 2k czech yapsaydı daha iyi olacaktı ama onlar da para için yapımı amerikalılara sattılar, biz de yaptıklarını almayız olur biter.
  • Mafia II Remastered yapsalar bundan iyiydi.
  • 2016'da çıkıyor oyun.Oynanış dinamikleri baya değişecektir.Bence mafia 3 değilde mafia:.... diye çıksaydı daha iyi olurdu.Karaktere bi ben ısındım galiba.
    Joe'nun oğluysa eğer niye Vito başta sahip çıkmamış acaba
  • şu an için benim açımdan kocaman bir hayal kırıklığı malesef (ilk izlenim)...

• Olmamış, çete sistemi tarzı şey hiç olmamış.
    Ana karakter olmamış.
    Tek sevindiğim yanı Vito.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vito reyizz

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Mafia II Remastered yapsalar bundan iyiydi.

Aynen.

Keşke I ve II yi remastered yada remake yapsalar...
  • Ben şahsen kötü bulmadım iyide bulmadım ama kotu denilemez bence evet dovus sistemi biraz kotu gibi ve araclar çok kolay patlıyor ama oyunun çıkmasına daha var duzeltile bilir şeyler bunlar bence elestirmek için daha erken 1-2 gameplaye durum duzelir bence yeni karakteri ben sevdim ve bence bu oyunda zamanının en iyi oyunlarından olacak en azindan oyle umuyorum en sevdiğim seriyi böyle sürmezler umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Vito reyizz

girişi bile mafia 3 e bin basar hayır o değil elinde taze vito var hikaye muhteşem yerde bitmiş kullan onu devamında neler çıkar sen ben yazarız çok büyük tepki alıyolar oyunu sevenlerden inşallah düzeltirler bitakım şeyleri

• Çok eleştirildi videolar 2K gibi bir firma mutlaka değişikliğe gidecektir

• Mafia'nın ölüsü diğerlerini tokatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niomer1

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Mafia II Remastered yapsalar bundan iyiydi.

Aynen.

Keşke I ve II yi remastered yada remake yapsalar...

Sırf Playstation için yapmazlar artık bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byzantium kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hep söylerim.Mafia olgun oyunudur.Mafia zaten olgun bir oyun.

GTA ve benzerleri ile karşılaştırılmamalıdır.Çok ayrı bi klasmanda.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.