Şimdi Ara

MAFİA OYUNU BİR PROBLEM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunun başında adamları atlatıyorum bi bara götürmemi söylüyorrlar ama ben barı bulamadım haritadaki

mavi nokta deniyorda ben mavi nokta göremedim haritada.

• oyunu kv mod lamı oynuosun???
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamas

oyunu kv mod lamı oynuosun???

Eğer kv modunda oynuyosan emminin yerine gidecen.
  • ya arkadaslar... ben oyunda biyarde takıldım, tam iki gündür oynuyorum gecemedim... hani su "KİLL SERGİO MORELLO" görevi(HANGAR)... herkesi öldürüyom , sergionun arabasını buluyom ama arabanın yanındaki hangara bir türlü giremiyommmm.....(tahminime göre sergio o hangarda da... tabi yanılıyosam düzeltirseniz sevinirim)... bu bölümü nasıl gececegimi bilen varsa yardım edebilir mi?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

bu kv moduda nedir türkçe yama mı ayrıca oyunu o zamandandır oynamıyorum kimse derdime derman

olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: REQUIEM

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

bu kv moduda nedir türkçe yama mı ayrıca oyunu o zamandandır oynamıyorum kimse derdime derman

olmadı

Kv modu Kurtlar vadisi yamasıdır
  • e ne anlama geliyor yeni görev mi ekleniyor türkçeleşme mi oluyor bi açıklayın

ayrıca dedigim gibi hala kimse yardım etmedi oyunun en başı adamları atlatıyorum bir bara gitmem

gerekiyormuş salak bi tam çözüm okudum adam haritadaki mavi yere gidin diyiyor ama gel gör ki haritada

hiç mavi yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hattori_HANZO -- 7 Şubat 2006 14:04:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haritada mavi yer değil,adamlardan kaçarken gideceğin yönü gösteren mavi bir ok çıkacak doğru yöne gidersen mavi ok görünecektir.Haritada Sailer's Bar yazan yerdi işaretlimi tam hatırlamıyorum.Daha sonraları görevlerin çoğunda haritada gideceğin yerler işaretli olacak şimdilik senin yapacağın hiç durmadan kaçarak(adamlarla çatışma)ölmeden barı bulman içeri gir ve demo.
  • saol bi bakayım
  • YOK MAVİ OK YOK HARİTADA MAVİ YER YOK HİÇ BİŞİ YOK YA BEN ZEKA ÖZÜRLÜYÜM YA DA BU OYUNDA

HATA VAR.
  • cheen kiss kardeşim bak trenleri hangara çarptıracan tekerleklerin emniyetlerini açıcan sonra tren hareket edicek doru hangara bummmm sergio orda bitir işini
  • quote:

YOK MAVİ OK YOK HARİTADA MAVİ YER YOK HİÇ BİŞİ YOK YA BEN ZEKA ÖZÜRLÜYÜM YA DA BU OYUNDA

HATA VAR.

Tab'a bastığın zaman büyük haritada mavi renkli çarpı işaretinin çıkması lazım.Dikkatli bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 7 Şubat 2006 15:40:26 >
  • http://mafiascene.com/modules/downloads/files/images/miscgoodies/fr_fre_map.jpg

Haritadan bak kırmızı yuvarlak işaretlenmiş Salieris Bar yazan yer var.Nerede olduğunu kestir ve bara doğru git.Deneme yanılmayla bulursun ara sokakalara girerek apartman aralarından kestirme geçiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geppettous -- 7 Şubat 2006 15:50:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironpump

cheen kiss kardeşim bak trenleri hangara çarptıracan tekerleklerin emniyetlerini açıcan sonra tren hareket edicek doru hangara bummmm sergio orda bitir işini

ironpump kardesim cooooook saolasın yaa... walla kafayı yicektim neredeyse... sanırım ben emniyeti acınca tren kendi hareket edecek degil mi... neyse o kadarını kendim bulayım artık degil mi?... tekrar tesekkür ederim dostum...

• quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

quote:

YOK MAVİ OK YOK HARİTADA MAVİ YER YOK HİÇ BİŞİ YOK YA BEN ZEKA ÖZÜRLÜYÜM YA DA BU OYUNDA

HATA VAR.

Tab'a bastığın zaman büyük haritada mavi renkli çarpı işaretinin çıkması lazım.Dikkatli bak.

evet tab tuşuna basınca harita çıktı çok saol valla çok makbule geçti az daha oyunu silicektim
  • İlk sorunda haritada mavi noktayı göremiyorum demişsinNeyse güzel oyunu hatırlattın keşke ikincisi çıksaydıda,günümüz arabaları ile yapsalardı.Bakalım godfather nasıl olacak,mafia gibi bir oyunla karşılaştırılacak.Yolun uzun kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.