slm arkadaşlar ben normalde bu bölüme girmemde yinede bilginiz vardır diye size danışmayı düşündüm. benim babamdan kalma rover 600 otomatik vitesli otomobilim var. ancak şehir dışında okuduğum için hergün kampüse gidip gelirken çok fazla benzin parası veriyorum. birde büyük olduğu için kullanmakta zorlanıyorum. öğrenci olduğum şehirde arabayı yıkattığım yer galericilikte yapıyor. orada megane tek kapı otomobil var ve bendeki otomobille takas etmeyi teklif etti. gerçi arabanın tipi güzel ve ufak. ayrıca benzinide az yakıyormuş benim hoşuma gitti. ancak düz vites olduğu için kullanamam. bunların otomatik viteslisi varmıdır. ve fiyatı kaçadır.
ayrıca adam bu takasla beni kazıklıyormu? yardımcı olursanız sevinirim
Karaleydi85
isminden ve yazdığından anlaşıldığı kadarıyla bayansın
magane nın otomatik viteslileri de mevcut. yalnız iki farklı motorları var 1.6 110 hp ve 1.6 90 hp. gerçi motor özelliklerini yazmamışsın ama büyük ihtimalle 1.6 dır. bence çok güzel bir araban var. adam seni kazıklıyor. değiştirmeyi düşünme derim
nerde okuyorsun Ankara da mı?
artık benim arabam eskidi. gerçi konforu ve güvenliği çok iyi ama büyük araba ailem ankara da ben bolu da okuyorum