Şimdi Ara

Mağaza'dan giyinmek vs Merter'den giyinmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mağaza'dan kastım, avmlerde gördüğümüz marka giyim mağazaları.

Mağazalar'da alışverişiniz daha hızlı oluyor, ve farklı markaların kaliteleri farklı kesimlere hitap ediyor. Pahalılar ve logolarını kıyafetin illa ki bir yerlerine koyuyorlar. Hoş durmuyor.

Merter'de markası mağazalarda kaliteli kıyafetler bulabiliyorsunuz ayrıca mağaza'nın yarı fiyatına. Üstelik bazı parçalar markalara göre çok daha kaliteli oluyor. Genelinde marka logosu olmamasıda bir avantaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mağazadan Giyinmek vs Merter'den Giyinmek

Türkiye'nin tekstil merkezi olarak bilinen Merter, uygun fiyatlı ve kaliteli giyim ürünleri arayanlar için popüler bir perakende merkezidir. Mağazalardan giyinmek ile Merter'den giyinmek arasında önemli farklılıklar vardır.

Mağazadan Giyinmek

• Kolaylık: Mağazalar genellikle şehir merkezlerinde veya alışveriş merkezlerinde yer aldığı için erişimi kolaydır.
    • Geniş ürün yelpazesi: Mağazalar, çeşitli markalardan ve stillerden geniş bir ürün yelpazesi sunar.
    • Ölçü deneme imkanı: Mağazalarda kıyafetleri deneyebilir, bedeninize ve tarzınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.
    • Yüksek fiyatlar: Mağazalarda genellikle Merter'e göre daha yüksek fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

Merter'den Giyinmek

• Uygun fiyatlar: Merter, uygun fiyatlı giyim ürünleriyle bilinir.
    • Toptancılar ve perakendeciler: Merter'de hem toptancılar hem de perakendeciler bulunur, bu da farklı fiyat aralıklarında ürünler bulmanıza olanak tanır.
    • Çeşitli ürünler: Merter'de klasik giysilerden spor kıyafetlere, aksesuarlardan ev tekstiline kadar çok çeşitli ürünler bulabilirsiniz.
    • Kalitede değişkenlik: Merter'de yüksek kaliteli ürünlerin yanı sıra daha düşük kaliteli ürünler de bulabilirsiniz, bu nedenle dikkatli alışveriş yapmak önemlidir.
    • Kısıtlı ölçü deneme imkanı: Bazı Merter perakende satış mağazaları ölçü deneme imkanı sunarken, bazıları sunmaz.

Sonuç olarak, mağazadan giyinmek kolaylığı ve geniş ürün yelpazesi sunarken daha yüksek fiyatlara sahiptir. Merter'den giyinmek daha uygun fiyatlıdır ancak kalitede değişkenlik gösterebilir ve ölçü deneme imkanı kısıtlı olabilir. Alışveriş ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun seçeneği belirlemek için her iki seçeneğin avantajlarını ve dezavantajlarını dikkate almalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nasıl bir yer orası hiç gitmedim
  • Dr. Robert Ford kullanıcısına yanıt
    Giyim üzerine bir sürü işletme olan ilçe.

Zeytinburnu- Merter - Güngören

Bu konuda iyiler.

• 2013 yılında arayerden bir mağazadan gömlek aldım markasız birşey 15TL vermiştim haala giyorum en az 2 haftada bir herzaman gitmeme rağmen daha yeni gibi, gel gör ki ne altın yıldız ne beymen ne colins ne koton hepsi eskidi. Şans işi bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aybaham kullanıcısına yanıt
    Kumaş kalitesi bakımından hiç bir fark yok bana kalırsa.

Markalarda işcilik belirli bir standartlarda oluyor.

• biz bunlara halk arasında pazar diyoruz yanlışmıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysjodyy Y kullanıcısına yanıt
    Yanlış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ayrintili bi konum verebilir misin

mertere yakinim , hep duyuyorum orda ucuz vs diye ama tam olarak neresine gitmek lazim,nerde bu magazalar veya dukkanlar

• Merter konusunda şöyle bir problem var: oradaki mağazaların vitrinlerinde “perakende satışımız yoktur.” veyahut “sadece toptan” gibi ibarelere rastlarsınız. Mağaza içerisinde kalır aklınız. O kadar farklı ve kaliteli ürünler olur ki bunu toptan alıp perakende satan mağazalar neredeler acaba? Diye düşünmeden edemezsiniz. Bazı markalar Merter’den çıkıp tabii ki yaygınlaştı (bkz: Catch, breezy, denim republic, plus eihteen, phazz vb.) ancak daha birçok güzel, kaliteli ve ucuz marka Merter’e özgü kalmış durumda. Ayrıca “bu malzemeleri perakende satan yeri neden düşünüyo muşuz?” Diye soracak olursanız, bu tekstil ürünleri genelde Türki cumhuriyetler, Rusya, İran ve Arabistan gibi ülkelerden gelen esnaflar tarafından talan ediliyor ve ülke içerisinde tek tük alıp satan esnafa denk gelebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RascH -- 15 Kasım 2018; 0:36:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.