Şimdi Ara

Mağaza Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8 de mağazaya bağlanmak istediğimde kişisel bilgisayarınız internete bağlı değil hatası alıyorum. Bunun nedeni nedir ?

• Mağaza nedir? Bir şeyler satın aldığın, ücretsiz olarak indirebildiğin yer değil midir? İnternet olmadan bunu nasıl yapmayı düşünüyorsun acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaron_ -- 8 Mart 2013; 0:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThaNatoS_Dharma

Windows 8 de mağazaya bağlanmak istediğimde kişisel bilgisayarınız internete bağlı değil hatası alıyorum. Bunun nedeni nedir ?

Geçenlerde aynı soruyu biri daha sormuştu, sonuç ethernet kablosu çıkmış, değiştirince düzelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Windows 8 de mağazaya bağlanmak istediğimde kişisel bilgisayarınız internete bağlı değil hatası alıyorum. Bunun nedeni nedir ?

Geçenlerde aynı soruyu biri daha sormuştu, sonuç ethernet kablosu çıkmış, değiştirince düzelmiş..

laptop kullanıyorum wifi ile bağlı
  • quote:

antivirisün firewall ı engeliyordur onu devre dışı bırakıp dene
  • Şu an aynı sorun bende de var.
  • aynı sıkıntı bende de var . cozumu bilen arkadas var ise paylasirsa sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop servis sonrası sorun ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chip-izmir

aynı sıkıntı bende de var . cozumu bilen arkadas var ise paylasirsa sevinirim...

Çözümü paylaşmışlar zaten.Kullandığınız antivirüs engelliyor.Tamamen kaldırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.