Şimdi Ara

Mağazada sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen hafta lumia 930 almıştım cihazdan çok memnunum fakat internette incelemeleri izlerken oynanan oyunlar arasında gta san mc5 gibi oyunlar vardı bende bunları indirmek istedim ama mağazada bulamadım internette olan mağazada var görünüyor ama tıklayınca bulunamadı diyor
    Sizce cihaza sorun mu var ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Bu hata çıkıyor
     Mağazada sorun var

• bende mağazadan bazı uygulamalar aldım. sonra sildim tekrar yüklemek istedim ama hata veriyor. bazısına iki kere para aldı. kimisi yüklemiyor. zaten format atacam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

bende mağazadan bazı uygulamalar aldım. sonra sildim tekrar yüklemek istedim ama hata veriyor. bazısına iki kere para aldı. kimisi yüklemiyor. zaten format atacam .

Sizce format mı atmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

quote:

bende mağazadan bazı uygulamalar aldım. sonra sildim tekrar yüklemek istedim ama hata veriyor. bazısına iki kere para aldı. kimisi yüklemiyor. zaten format atacam .

valla başkaların sordun mu. onlarda da böyle sorun varsa format atma. eğer sadece sende sorun varsa formatı deneyebilirsin.

bunu dene :
    mağazaya pc den girip xap dosyasını pc ye indir. usb ile telefona at. sonra telefondan mağazaya gir. ordan gözükmesi lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

quote:

valla başkaların sordun mu. onlarda da böyle sorun varsa format atma. eğer sadece sende sorun varsa formatı deneyebilirsin.

bunu dene :
    mağazaya pc den girip xap dosyasını pc ye indir. usb ile telefona at. sonra telefondan mağazaya gir. ordan gözükmesi lazım.

Hocam şu sıralarda bilgisayarım serviste ve yakında geleceğini zannetmiyorum başka bir kullanıcı ile konuştum onda sadece mc5 görünmüyormuş sizce soft reset atmalı mıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.