Şimdi Ara

Mağazalara her giriş çıkışımda öten alarm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2-3 aydır giyim mağazalarına giriş çıkışlarda (çoğu zaman sadece çıkışlarda) alarm ötüyordu.Resmen psikolojimi bozmuştu valla.Bende her ötüşünde bi kaç kez tekrar geçiyordum en son ötmüyordu ve görevli kusura bakmayın diyerek uzaklaşıyordu.En son bugün defactoya girdim girişte öttü herkes bi baktı ama yeni girdiğim için kimse gelmedi yanıma neyse biraz bakındım çıkışta yine öttü tekrar tekrar geçtim ama nafile bu sefer iş ciddiydi her seferinde ötüyordu.Çok zor durumda kalmıştım.Ordan bi bayan geldi ve alışveriş yaptınızmı dedi hayır dedim bakın zaten üstümde defacto ürünü yok dedim.Kız özür dilerim ama ceplerinizi boşaltıp geçermisiniz dedi boşalttım geçtim yine öttü:)Sinir katsayım gittikçe artıyordu acaba komple soyunacakmıydım?Kapıda hemen caddeye açılıyor öttğü zaman 20-30 kişi bakıyor bana:(Artık çok sinirlendim bu ne ya dedim insanı rezil ediyosunuz sizin cihazda bi sorun var dedim bağırarak ordan başka bir bayan geldi ve bu sık oluyormu dedi evet aslında bikaç aydır her girdiğim mağazada oluyor dedim.Kız hımm galiba üstünüzdeki bi elbisede gizli alarm var dedi sadece montu çıkartıp onu geçirdik ve öttü (cepler boş).Kız gizli alarm var bunda dedi. Kız haklıydı beyler.Lcw dan 2 ay önce aldığım monttaydı sorun.Karşıdada lcw vardı oraya gidin çıkarsınlar dedi gittim ordaki gence söyledim aradı taradı buldu sol cebin üst kısmında sabitlenmiş duruyordu.Onlara kızacaktım ama aldığım şube değildi bişe demedim çıktım ama çıkarken yine çok tırstım.Eve gelincede o montu direk çöpe attım çokda güzeldi ama içimde kuşku vardı ya başkada varsa diye attım gitti.Ama defactodaki kıza helal olsun dedim büyük bi dertten kurtardı beni...

COOL STORY DEĞİLDİR SİZİNDE BAŞINIZA GELİRSE AKLINIZDA BULUNSUN DİYE ANLATTIM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mağazalarda Öten Alarmlar: Bilmen Gerekenler

Mağazalara her giriş çıkışınızda öten alarmlar, hırsızlığı önlemek için kullanılan güvenlik önlemleridir. Bu alarmlar, genellikle çıkış noktalarına ve mağazanın diğer kritik noktalarına yerleştirilir.

Mağazalara Girerken Öten Alarmlar

Mağazaya girdiğinizde öten alarmlar, yanınızda mağazanın dışından getirdiğiniz alarm etiketli ürünler olduğunu gösterir. Bu etiketler, ürünlerin hırsızlığa karşı korunmasını sağlar. Etiketler, mağazanın çıkış noktasındaki dedektörler tarafından algılanır ve alarmı tetikler.

Cüzdan Alarm Ötüyor

Bazı durumlarda, cüzdanınızdaki metal eşyalar veya manyetik şeritli kartlar mağaza alarmlarını tetikleyebilir. Bu, cüzdanınızı dedektörden uzak tutarak veya mağaza görevlisine göstererek çözülebilir.

Mağaza Alarmı Neden Öter?

Mağaza alarmları, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle ötebilir:

• Gizli alarm etiketli ürünler
    • Metal eşyalar veya manyetik şeritli kartlar
    • Mağazanın güvenlik sistemindeki arızalar

Kıyafetlerde Gizli Alarm

Bazı mağazalar, hırsızlığı önlemek için kıyafetlere gizli alarmlar yerleştirir. Bu alarmlar genellikle küçük, göze çarpmayan etiketler şeklindedir ve mağaza dedektörleri tarafından algılanır.

Mağazaya Girerken Ötmek

Mağazaya girerken öten alarmlar, yanınızda alarm etiketli ürünler olduğunu veya cüzdanınızda metal eşyalar/manyetik şeritli kartlar olduğunu gösterir. Bu durumda, mağaza görevlisine durumu bildirmeli ve etiketleri çıkarmalarını veya cüzdanınızı kontrol etmelerini sağlamalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Montu niye atıyon ben giyerdim onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Montu niye atıyon ben giyerdim onu

Öyle deme panpa insan huzursuz oluyor kötü şans getirdi o bana o yüzden attım
  • Kış gününde ihtiyacı olan çok insan vardır aslında...
  • başlığı mağara diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

başlığı mağara diye okudum

bnde
  • benimde başıma gelmişti dershaneden çıkıp flo ya cüzdan bakmaya gitmiştim.girişte ve çıkışta öttü.ben noldu diye sordum.adam suratıma baktı.pek hırsıza da benzemiyor dedi.çantama baktılar meğerse yeni aldığım test kitabı nın etiketinden ötmüş tekrar geçtim ötmedi.o gün bugündür kıyafet mağazalarına yalnız gitmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız haklıydı beyler kısmına güldüm
  • Hiçbir kısmına gülmedim...
  • Ncikten anladigim kadariyla kayserilisin.. ve bir kayserili yeni montu asla cope atmaz..

Bu arada kedi bardaklari yaliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.