Şimdi Ara

Müzik dinlerken odadan dışarı ses çıkmasın diye ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçenlerde 5+1 yada hiç olmadı ses kalitesi yüksek 3+1 filan alayım diyordum ama aklıma evin içinde bu sesin tamamını kullanamayacağım geldi çünkü şuan ki hoparlörle bile içeri ses gidiyor ne yapabilirim bunu azaltmak için?

Odanın kapısında cam var
    Odanın diğer 2 tarafı cam biri dışarı bakıyor diğeri balkona bakıyor balkon tarafına kımse gecmez.
    Benim derdim kapı kısmından ses gıtmemesı dışarıya.
    Çünkü bizim duvarlardan pek ses geçmez taban/tavan dışında. Zaten okadar ılerı derece taban/tavanlık da olsun ıstemıyorum kapıya bi çözüm bulayım yeter gibi.

Hani bu sungerimsi kapı aralarına altında camın etrafına yapıştırılan ses geçmesini engelleyen yada benzeri bişey var mı ?

Önerilerinizi bekliyorum

Eyvallah

• Yıllardır bıktım 5+1'imi %40 seviyenin üstünde kullanamamaktan! Biraz açsam alt - üst komşu fırlıyor zaten onlardan önce annem fırlıyor.
  • KALİTELİ Bİ KULAKLIK AL SON SES DİNLE OKADAR UĞRAŞMANA GEREK KALMIYACAK
  • Alternatif bir yöntem:Kaliteli müzik kulaklıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

KALİTELİ Bİ KULAKLIK AL SON SES DİNLE OKADAR UĞRAŞMANA GEREK KALMIYACAK

Tam bunu yazacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Tam bunu yazacaktım

Her ne kadar üst seviye modeller üst seviye rahatlık sunsada sürekli kulakta bir kütle olması rahatsızlık verici :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Tam bunu yazacaktım

Her ne kadar üst seviye modeller üst seviye rahatlık sunsada sürekli kulakta bir kütle olması rahatsızlık verici :)

O zaman niye konu açıyorsun arkadaşım.Başka yolu yok sanırsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDKAYA

Merhaba beyler.
    Geçenlerde 5+1 yada hiç olmadı ses kalitesi yüksek 3+1 filan alayım diyordum ama aklıma evin içinde bu sesin tamamını kullanamayacağım geldi çünkü şuan ki hoparlörle bile içeri ses gidiyor ne yapabilirim bunu azaltmak için?

Odanın kapısında cam var
    Odanın diğer 2 tarafı cam biri dışarı bakıyor diğeri balkona bakıyor balkon tarafına kımse gecmez.
    Çünkü bizim duvarlardan pek ses geçmez taban/tavan dışında. Zaten okadar ılerı derece taban/tavanlık da olsun ıstemıyorum kapıya bi çözüm bulayım yeter gibi.

Hani bu sungerimsi kapı aralarına altında camın etrafına yapıştırılan ses geçmesini engelleyen yada benzeri bişey var mı ?

Önerilerinizi bekliyorum

Eyvallah

• Ya kulaklık ile ses siteminde dinlediğin aynı olmuyor.
    Hani kendi DSP500'üm var.
    her ne kadar iyi bir kulaklık bile olsa amatör bi ses ses sisteminde bile dinlense o zevki veremez bana hiç bir kulaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Merhaba beyler.

Odanın kapısında cam var

Önerilerinizi bekliyorum

Eyvallah

http://www.morfare.com/asp/product/3523/Sony-HT-CT500-S-Force-3-1-Hoparlor-Sistemi

Başka biride kapak resmi bulsun lütfen

(Araştırın azıcık)

• Benzer sorun bende farklı şekilde var o yüzden konunun takipçisiyim.

İmzamdaki ses sistemini kullanıyorum. Sub'ı nereye koyarsam koyayım benim o da gayet güzeli yumuşak kadife gibi bir bass varken diğer odalarda gümbürtü ve uğultulu. Sub'ı nereye çevirsem nereye koysam olmadı, zaten kablosu kısa
  • O süngerlerden alsam diyorum ama nasıl olur acaba
  • quote:

O süngerlerden alsam diyorum ama nasıl olur acaba

Sünger diyince şimdi aklıma geldi.

Normalde ses yalıtımı için girintili çıkıntılı şekilde duvarı bir madde ile kaplıyorlar. Çok pahalı bir çözüm.

Ancak strafor(beyaz eşyaların içinden çıkan beyaz köpükler) ve yumurta kartonuyla ses sorununu çözenler olmuş. Forumda tartışılmış, mutlaka işinize yarayacaktır;

http://forum.donanimhaber.com/m_4768175/tm.htm
  • ya krolar gibi dıptıs dıptıs son ses müzik dinleyenlere kıl oluyorum

Geçenlerde hayvanun birisi açmış sesi,nerden geldiğide belli değil delirdim. Bi de onların apartmandakileri düşünemmiyorum,vurmuşlardır heralde adamı

Önlem alman iyi olur,bi kere başladın mı üst kata alt kata giden seside azalttır kafana göre takıl,masraflı olur mu hiç bilgim yok ama en azından uzun süre hem rahat rahat kullanırsın hemde kimseden şikayet gelmez
  • Sadece müzik dinlemek için soruyorsun değil mi
  • Kapinin acilmayan yonune yere kopuk dok. Kenarlardan zaten ses gecemez. Kapinin cam ve ince tahta bolumlerine yorgan vs. Bagla.
    Yada sesini kis.
  • Bende 5+1 var, komşularda sorun olmuyor. Zaten üstte oturan abi akşam işten gelince bangır bangır türkü dinliyor oda benden :) Alt ta sorun yok akraba zaten. Ev boş olunca inletiyorum evi ama annem varken cod oynarken bile zıplıyıp geliyo yanıma..
  • aynı dertten ben de muzdaribim. thx550 kullanıyorum ve sesi açtığımda alt komşu sesi açtığımda vuruyor tavana. ama alet çok deli ya. müthiş zevkli oluyor yüksek sesle film izlemek, müzik dinlemek.

ben de dayanamayıp büyük ihtimalle Sharkoon x-tatic analog kulaklık alacağım.
  • kapı illaki ses gecirir o yüzden en ii si kulaklık ::D
  • oturdugum sıte hep ogrencı arkadaslar. sorun olmuor ıstedıgım kadar acıorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.