Şimdi Ara

mağduriyet..yardım!!l

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 sene önce taktırdığım brc marka lpg ruhsata işletmem gerekiyor fakat bu markayı taktırdığım yer brc bayiliğini bırakmış dolayısıyla bana yardımcı olamıyacağını söylüyor..fatura proje garanti v.s. evraklarını almadan işlemlere başlıyamıyorum.ne yapmam gerekir?yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1018

1.5 sene önce taktırdığım brc marka lpg ruhsata işletmem gerekiyor fakat bu markayı taktırdığım yer brc bayiliğini bırakmış dolayısıyla bana yardımcı olamıyacağını söylüyor..fatura proje garanti v.s. evraklarını almadan işlemlere başlıyamıyorum.ne yapmam gerekir?yardımlarınızı bekliyorum.

başka bır brc bayısıne gıdıp para verıp onlara fatura duzenletecekısnız bıldıgım kadarıyla
  • maliyeti hakkında bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1018

maliyeti hakkında bilginiz varmı?

bıulundugunuz bolgedekı ınternetten bakıp bayılerıne telefonla ulasıp fıyat konusunda bılgı alabılırsınız
  • arkadaşlar
    fiyatlar fatura ve gerekli evraklar için 150 tl.tankın da değişmesi gerekiyormuş!!150 tl.(başka türlü vizeden gecmiyor!mevcut olan simit kabul edilmiyor öz.tipo marka araba için.simit olması gerekiyormuş.toplam maliyet 300 tl deniyor.
    şunu sormak istiyorum 300 tl vermektense 400 tl ye atiker sistemi komle sıfırdan taktırabiliyoruz..bunumu tercih etmeliyim..bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum!!!mevcut olan brc sistem karbüratörlü.
  • Bu devirde bayiilere de güven olmuyor , kapanabiliyor, geçmiş olsun ama bu zamana kadar neden isletmediniz sorumlusu sizsiniz ortada mağduriyet yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takıntılılık ve yardım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Bu devirde bayiilere de güven olmuyor , kapanabiliyor, geçmiş olsun ama bu zamana kadar neden isletmediniz sorumlusu sizsiniz ortada mağduriyet yok bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.