Şimdi Ara

Mage den anlayanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde 27 gb war pathos ardearm de nasıl bir mage dizebilirm Staf konusunda cok kararsızım
    42 lr stafla iyi damage weren bir mage istiyorum yardım edermisiniz

Not:int mage olcak.

• dual imir ring elixir+8 ep glass belt dual ce yap artan aparayada chitin7-8 set karısık yap super olur tabi chitin dd kafalıgı unutma
  • imir ri.ng 600 m
    +8 elixer 10 gb
    glas belt 17gb

bu beni asar ama elixer+8 we imir ring güsel bir secenek
  • up
  • 27 gb ile süper ardream çar dizersin pathosta
  • Dual İmir + Lighting erenion +7 al bence.Kalan Paraya dd 25 & Chitin set.Yada mage linen set +8 110 Int olanlardan.Hem Crımson giyip inte vereceğine Linen set giyip hp yi artırmak mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDasweTI -- 4 Mayıs 2008; 10:10:38 >
  • +7 Le //dual imir ring //Ske Belt // +8 Linen Set //Ep// Dual Ce
  • valla o parayla cok guzel olur cunku ben de pathosda mage oynuyorum
    citin +7 set +7 elexir flame glacvier im dd 15 ve kagıtlar da vr cok rahat is yapıyorum sen ucurursun
    bu arada flame ol bence woe de al
  • 42 stafı ile en fazla 300 damage vurabilirisin.
  • +8 elixir staff , dual imir ring , birde anti deff bir belt alırsan ; ske belt idealdir .. Boyunluk olarak ep ; ep +1 makbuldür ..Küpeler c.e +1 dual seni idare eder. Eğer +1 alamıyacaksan görev küpeleri kullan asla +0 ce alma..
    Armor olarak int olucagindan +7 - +8 chitin tercih edilmelidir ..

Ben uzun zaman mage oynadımdan az buz bilgim var.. Başka sorucagin soru varsa seve seve cevaplarım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 4 Mayıs 2008; 12:06:20 >
  • Lr staffla iyi damage vermek istiyorsan erenion öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Lr staffla iyi damage vermek istiyorsan erenion öneririm..

Erenionun atağı az.Staff vururken stafın atağı önemlidir.72 stafının elisyumla fazla vurmasının nedeni budur.Erenionla alcana elixir +7 alsa daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.