Bildirim
Mage İçin?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mage den anlayanlar lütfen cvp . -
valla bende özendim 0dan char açsak nerde daha ii olur -
Özeniyoruz nabalım.Her uyer amge bide ardream mage filan zevkli oluo hala cvp vermediniz ama sound_of_silence nerdesinn -
bence paper olsa para sorunun yoqsa cok sağlam olabilirsin yani ardream de iş yapıo cz dede ii bir nt clanına girersen iş yaparsın bu senin biraz oynayışına bağlı sana bi kaç item sayıım paper yani sadece mp ye verceksen +7 lycaon veya +8 lycaon staff +8 paper giysi hp basılı set +1 ruby ring yada flame ring +1 lobo pendant veya white dragon amulet olabilir hp veriodu yüzükleri eğer para sorunun yoqsa direk rom al yani ring of magic küpelerin +10 hp olabilir yada mage earing görev itemi fln son olarak da belt glass yada skeleton belt şart yoqsa cok damage yersin IIII İNTCİ OLCAKSAN:: +7 veya rebirt +3 fln crimson set dd 25 kafalık takıları mp bonus a yüklen kıyafetler hp bonus olcak eline wrath enion alabilirsin benim tercihim yada rons +7 fln al ya cok yazdım elim yoruldu arada bi saçmaladım ama neyse :D yardımım olsun -
aykut saol kardeş ama tam cvp alamadımserver ve stat konusunda -
up up up -
bence kardes ardream yapma.bütceni birazdaha zorlar isen +70 yapmaya calıs arki cewresi bulursun daha sağlam char kasarsın:D
bence paper olma :) czde önemli olan tek sey defans:)flame olmanı tawsiye ederim:)
+8 elixir +7 woe
iron neck(olmazsa olmaz:)) glass belt(bu kadarı biraz sıkar dersen bronz belt weya ske beltte uygun olabilir:)
+8 hp basılı crimson(chitin) set (istersen complete set yapabilirsinn:)
dual rom
+0 elemental pendant(+1 ini siddetle tawsiye ederim:)
dual mage earing(weya dual agate earing.agate biraz tuzlu:)
buların hepsi 20 gbyi gecer(staffların fiyatları tüm serwerlerde deisir:) ama genellikle takılar aynıdır.ufak tefek deisklikler olabiliyo tabiki)
bence +8 elixir alabilecegin kadar mp ye wer (galiba 130larda bişiydi googleden bakarsın:)
sonra +7 complete set olabilecek kadar int wer:) 160 tı sanırım int
geri kalan tüm statları biraz str ye wer.yaklasık 10 tane sonra hpye aban^^ bu itemlerle seni durduramazlar:) AMA MAGENLE AYAKTA KALMAK İSTİYOSAN BİRAZ BÜTCEYİ ZORLİYCAN:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllBadKnightlll -- 5 Haziran 2008; 22:25:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X