Şimdi Ara

Mage mi BP mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum Battle Pri mi oynasam mage mi oynasam karar veremedim açıkçası Premium gb çekmeyi falan düşünüyorum sizce hangisi daha az masraflı olur teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mage kasıp boss dönebilirsin iki üç mage ile.Bp kasarsan da para kasması daha kolay burning stone olsun,half-troll berserker olsun.Öyle yapıp para biriktirip düzebilirsin,ben öyle yapmıştım mesela.
  • Mage tamamen team işi olarak görüyorum. Eğer bir takım bulabilirsen sağlam oyunu bilen deli np kasarsın oyunda, ama bireysel bişeyler yapacam diyorsan battle priest daha iyi olacağını düşünüyorum.

bireysel olarak czde bir hiç diyebiliriz mageye, asaslar tek gezen mageye ekmek gözüyle bakar
  • Solo oynayacakdan bp,mage tek başına iş yapmaz

• İtemsiz bp ile tek yersin
  • Bp oynama hevesi herkeste nerden geliyo bilmiyorum ama oynamayın yani. Hiçbi işe yaramıyonuz elinize bi +8ii alınca hepsi adam olduğunu sanıyo, artist artist geziyolar. Sonra geliyo czye ben bir db pri olarak çok seviyorum bpleri magelerden bile daha kolay düşüyor çoğu. Iron neck glass belt falan yoksa bp oynamayın, bpnin kitap denen özelliği %50 atak verdiği içni apniz ve hasarınız yüksek oluyor yoksa siz mükemmel çar dizdiğiniz için değil. Ama defansınız çok deli gibi düşük olduğu için can ihtiyacınız var onu da +8 +9 undy setle gidermek zorundasınız, mana poolun düşük olacak zira adama 2-3 vurucam derken manan bitecek heal kaldıramıcaksın o yüzden glass belt lazım olacak falan da filan da. Eskiden bpler kuvvetliydi çünkü asaslarda bu kadar item seviyesi yüksek değildi şimdi bi görev yapıyosun +7 md apsine eşit apye sahip item veriyor o yüzden çok gereksiz masrafa giriyor bp ha harcarsın keyfiini de çok iyi alırsın tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 25 Mart 2016; 14:15:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

İtemsiz bp ile tek yersin

itemli bp ile tek yetersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.