Şimdi Ara

mage nerde kasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • areste 51 level mage'im var ama kasamıyorum harpy'e almıyolar sizce nerde kasmalıyım

• skillerini ice-light şeklinde deiştirirsen harpye ve aposta girersin ikiside seni gayet ii kasar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODIN

skillerini ice-light şeklinde deiştirirsen harpye ve aposta girersin ikiside seni gayet ii kasar

aynen + çabuk pes etme girene kadar uğraş partye
  • mage nerde kasar roguen nerde kasar priestt nerde kasar post neden kasıyosun bence sn bilgilenmek amacıyla yazmadın bunu amacın post kasmak birsürü konu açmışsın ya..
  • sen magemisin roguemi 2 tane topic acmıssın
  • SAKIN LR YAPMA FLAME + İCE YAP LR ÖLDÜ NE APOS KALDI NEDE DERU
  • quote:

Orjinalden alıntı: birol23

SAKIN LR YAPMA FLAME + İCE YAP LR ÖLDÜ NE APOS KALDI NEDE DERU

Tam olarak ne demek istiyorsun apos-deru partyleri, lr niye ölsün ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen Flame-Lighting ya da flame-glacier ol . Harpy ye değil ama provoke bi warrior ile zombilerde iyi kasılabilirsin ... Bu arada ben 2 tane 40 lwl altı mage ile golem kestim . Kardeşimle 1'er tane mage açtık Biri glacier-lighting diğeri flame-glacier . Bu ikisi ile golem kestik beraber ... İnanmayan arkadaşlara denesinler nasıl olsa eziq adamlar yatsa ne olur . Ama biri flame diğeri glacier olsun . Çünkü flame tek başına çok vuruyo ama goleme yakalanıyo , glacier da tek başına yavaşlatıyo ama canını götüremiyo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 5 Ağustos 2006; 18:51:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ***@rmour***

Bence sen Flame-Lighting ya da flame-glacier ol . Harpy ye değil ama provoke bi warrior ile zombilerde iyi kasılabilirsin ... Bu arada ben 2 tane 40 lwl altı mage ile golem kestim . Kardeşimle 1'er tane mage açtık Biri glacier-lighting diğeri flame-glacier . Bu ikisi ile golem kestik beraber ... İnanmayan arkadaşlara denesinler nasıl olsa eziq adamlar yatsa ne olur . Ama biri flame diğeri glacier olsun . Çünkü flame tek başına çok vuruyo ama goleme yakalanıyo , glacier da tek başına yavaşlatıyo ama canını götüremiyo .

arkadas haklı chill varsa golem kesebilirsin. ama chill i kacırmaman lazım

• quote:

Bence sen Flame-Lighting ya da flame-glacier ol . Harpy ye değil ama provoke bi warrior ile zombilerde iyi kasılabilirsin ... Bu arada ben 2 tane 40 lwl altı mage ile golem kestim . Kardeşimle 1'er tane mage açtık Biri glacier-lighting diğeri flame-glacier . Bu ikisi ile golem kestik beraber ... İnanmayan arkadaşlara denesinler nasıl olsa eziq adamlar yatsa ne olur . Ama biri flame diğeri glacier olsun . Çünkü flame tek başına çok vuruyo ama goleme yakalanıyo , glacier da tek başına yavaşlatıyo ama canını götüremiyo .

• quote:

Orjinalden alıntı: RODIN

skillerini ice-light şeklinde deiştirirsen harpye ve aposta girersin ikiside seni gayet ii kasar

• quote:

Orjinalden alıntı: asc_ahmets2

quote:

Neden güldün kardeş ben burda gerçekleri söyledim inanmıyorsan buyur dene ...

• sana tavsiyem sabah yada akşam geç saatlerde kes o zaman
    partyler çok seçici olmuyor
  • 51 lwl ice ı hapry e alrıalr
    ice + light ı da deru + apos a alrıalr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.