merhaba arkadaşlar knight online a tekrardan başladım fakat flame mage oynuyorum 2 skil çalışmıyor bunlar fire ball ve fire brust video çekip yüklicem en kısa zamanda çok sinirimi bozdu bu bi çözümü varmı acaba :(
koxperlar yüzünden flame 33 skilli kapalı, senlik bir durum yok. Yakında açarlar diye düşünüyorum.
Uzun zamandır öyle, bir o kadar zaman sonra düzelir.
Mageler yeniden nerflencek diyorlar, damage ler düşürülecekmiş. (Flame olanlar sadece) Özellikle GNGWC savaşlarında hangi klanda Mage çoksa, o klan galip geldi. bakalım Magelere neler yapacaklar...
quote:
Orijinalden alıntı: adolf1
Mageler yeniden nerflencek diyorlar, damage ler düşürülecekmiş. (Flame olanlar sadece) Özellikle GNGWC savaşlarında hangi klanda Mage çoksa, o klan galip geldi. bakalım Magelere neler yapacaklar...
her denene inanma dostum tabiki mage coksa alıcak ama kimse boş oynamayı az bilen mageleri o eventlere sokmaz herşeyin avantajı dezavantajı vardır melee vs mage ptde melee ler oynabiliyorsa %90 alır ozaman wariorlerin damagesi düşürülsün en kral mageye asas maliceliyken 2 atar ee 2 yedikten sonra ne anlamı kaldı ama magelerde cok iyi pusu atıyor mellee bir vs de yaptıgını 2 novayla yapıyor mellee bişey diyormu mesela o eventlerde adamlar townun içinden cıkmadı bişe demediler kısacası gülü seven dikenine katlanır hesaabıı!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme