Şimdi Ara

Mage Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar(Priest Bana Göre Değil O Yüzden Magelerden anlıyorum hekreze özür dilerim post kasmak deil amacım:))130 ytl : 10 gb önüzümdeki ayda alıcam 10 gb etti 20 gb
    1.Edanada Mage Kasıcam Paper Mage
    üstüme +8 paper set(hp bonuslu)
    flame + glacier olucam elime lycaon staff alabilirim bütcem yetiyo
    r.o.m + shio ring mi yapayım yoksa dual rom mu
    belt olarak ske belt alıcam
    simdilik üstekileri alıcam sizce arkadaslar
    küpeler wede neck ne olsun arkadaşlar sağlam flame bonus werebilen wede bütcesi uygun olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllBadKnightlll -- 6 Mayıs 2008; 14:10:13 >

• 1 . soruya cevap artık okadar potdan azla para kazanılmıyor esksine göre eskiden günde 1 gb yapardık şimdi 10 m yapınca oh be diyoz ..

2. geçiyom

3. de skil diziliminden önce bence buf heal ol hem partylere rahat girersin cz dede kolay pt bulursun healler kastığım için biliyorum eğer arkadaş ortamın yoksa eslanta bir hiç sin ....buf ol rahat et sonra heale dönersin
  • 1. Gırakon - Akara - Carnac uygun 3ünden seçebilirsin.

2.+8 FP set / +6 Lycaon / EP-WP / 2 x ROM / Ske-Bronze - Light belt of Life / 2 X CE-WSE-SSE / SS +5 +6

3.Exp için Buf + Heal ol skill dizimi ilerledikçe kendıne en uygun olan zaten oluşuyor sormana bile gerek yok kendiliğinden kavrıcaksın.
  • ben heallerim hakikatten party bulmam zor oluor. 2 yerde alıolar partye 1 apos healler olarak 2 adream başka yerde prty hayatta bulamassın ben geri buff a dönmeyi düşünüorum.
  • gb 20 lira
    sn sadece dolu alabilirsin 130 liraya
  • Prieste PP mi takıcaksın Gülüyorum afedersin Elemental Pendant veya Warrior Pendant takarsan iyi olur.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Chombo|

1. Gırakon - Akara - Carnac uygun 3ünden seçebilirsin.

2.+8 FP set / +6 Lycaon / EP-WP / 2 x ROM / Ske-Bronze - Light belt of Life / 2 X CE-WSE-SSE / SS +5 +6

3.Exp için Buf + Heal ol skill dizimi ilerledikçe kendıne en uygun olan zaten oluşuyor sormana bile gerek yok kendiliğinden kavrıcaksın.

bencede en mantıklısı bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.