bence rogue dizmek pahalı iş ayrıca itemlerinin çok iyi olması lazım anca öyle sağlam sayılırsın mage de ise zaten atak mp e göre 80 lwl adama da 500 vurursun 50 lwl adama da 500 vurursun bence mage diz hem lwl hem np kasması daha kolay...
quote:
Orijinalden alıntı: BAYKURTISMET
bence rogue dizmek pahalı iş ayrıca itemlerinin çok iyi olması lazım anca öyle sağlam sayılırsın mage de ise zaten atak mp e göre 80 lwl adama da 500 vurursun 50 lwl adama da 500 vurursun bence mage diz hem lwl hem np kasması daha kolay...
Alıntıları Göster
Mage kas sen roque daha pahalı zaten itemleri dd25 te var diosun mage
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_DeJaVu
Mage kas sen roque daha pahalı zaten itemleri dd25 te var diosun mage
Alıntıları Göster
Mage saglam gozukuor ama oynamayı bilen assas herzaman alır vs yi
quote:
Orijinalden alıntı: eLHuSeYiN
Mage saglam gozukuor ama oynamayı bilen assas herzaman alır vs yi
Alıntıları Göster
mage dd 25 var bu çok oynayabilirsin mage
Priest tmm kızma Mage Kullan...
quote:
Orijinalden alıntı: Olgi
mage dd 25 var bu çok oynayabilirsin mage
Alıntıları Göster
mageler tüm charların ellerini avuşturarak atıl kurt modunda olmasını sağlayan chardır :)) (lr mage hariç)
ben her charı oyna ama mage yi düşün derim :)
quote:
Orijinalden alıntı: alkoc
mageler tüm charların ellerini avuşturarak atıl kurt modunda olmasını sağlayan chardır :)) (lr mage hariç)
Alıntıları Göster
mage iyiymiş ama rogue yide yabana atmamak lazım bence % 55 mage %45 rogue itemlere göre ama rogue mageden daha iyi ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Alqolikkk
mage iyiymiş ama rogue yide yabana atmamak lazım bence % 55 mage %45 rogue itemlere göre ama rogue mageden daha iyi ;)
Alıntıları Göster
arkadaslar tşk mageyi kasmaya basladı cok kısa zmanda 57 olacam
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: alkoc
Ama Ardream sizin RL gibi değil(sanırım), 5-6 k damage verenler yok.
Areste isen DD 25 varsa kesin mage.Ancak dual rom, ep ya da crystal necklace(10Healt bonus, 10 Magic Power....) yapmaya çalış
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
quote:
Ama Ardream sizin RL gibi değil(sanırım), 5-6 k damage verenler yok.
Areste isen DD 25 varsa kesin mage.Ancak dual rom, ep ya da crystal necklace(10Healt bonus, 10 Magic Power....) yapmaya çalış
Alıntıları Göster
cristal necklace hariç diğerlerini hhayatta yapapmam:s
quote:
Alıntıları Göster
quote:
öyle ama bazılarının sonu kötü bitiyo
quote:
Orijinalden alıntı: GörkemSeniSeviyorum
quote:
öyle ama bazılarının sonu kötü bitiyo
Alıntıları Göster
arkadaşlar şu benim bölüme bi baksanız şu yardım pls.. come pls felan yazan yere??? lütfen çok lasım beynim zongluo :))) bi bakıverin 2 dk da hayrınıza???
quote:
Orijinalden alıntı: mc_ahmet_mc_68
arkadaşlar şu benim bölüme bi baksanız şu yardım pls.. come pls felan yazan yere??? lütfen çok lasım beynim zongluo :))) bi bakıverin 2 dk da hayrınıza???