Merhaba arkadaslar, Magic dosboxi kullanan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi? Pc oyunlari android telefonda oynamak istiyorum örnegin fallout 1 , ancak program cok karisik . İnternette ingilizce bikac video görrdüm ancak pek bisey anlayamadim. Sanirim önce dosbox üzerinden win95 kurmak gerekiyo. Detayli anlatabilecek yardimci olabilecek bi arkadas varsa cok sevinirim.
Arkadaslar yokmu bu islerden anlayan bi teknoloji kurdu , bi el ativerinde hallediym şunu .
wowlocker
kullanıcısına yanıt
Aşağıdaki anlatım dosbox pro adlı uygulamaya göre yapılmış ve adam sanırım en iyi oynanabilirlik için oyunu şuradan indirin diyor(ücretli):
Oyunu indirip bir dizine atıp birkaç patch ve config dosyasını da bir yerlere atmak gerekiyor. Ayrıca bir sürü fix dosyası da gördüm orada. Aynı adamın youtube videosundaki yorumlarda da bir şeylerin çalışmadığını söyleyenler var.
Özet olarak bu kadar uğraştıran bir oyunun kurulumunu anlatan zor bulunur.
Windows 95 kurmak gerekiyo öncelikle ama kurulum yapinca windows koruma hatasi die bisey cikio. Bilen yokmu nasil kurulacagini
wowlocker
kullanıcısına yanıt
Öncelikle windows 95 kurulmasının gerekmediğini öğrenmelisiniz. Magic dos-box kendisi zaten windows 95 sayılır. İçinde dos komutu girme yerleri var. Windows 95 kurmak gerektiğini nereden öğrendiğinizi bilmek isterim.
İngilizce kaynak olmuyor türkçe verelim
Evrensel.net
DOS nostaljisini Android'e taşımak - İsmail Gökhan BAYRAM