Şimdi Ara

magicka kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar magicka inanılmaz derecede kasıyor grafikleri düşürdüm hala kasıyor hatta sistemimde yetiyor...

lütfen bu kasmanın çözümünü söyleyin

• cevap yok mu?
  • Ekran kartı harici mi, dahili mi?
  • aynı sorun bende de çok feci kasıyor oyun
  • Ben de zamanında almıştım kasıyor diye oynamamıştım.Çok saçma bir kasması var oyunun.
  • Bu kasmanın bi çözümü yok mu ya? hd6770m var yinede kasıyor :/
  • Tam ekran yerine pencere modunda çalıştırın bende kasma öyle geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    rdr2 kasıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Tam ekran yerine pencere modunda çalıştırın bende kasma öyle geçti.

Bende çözmedi. Acaba bölüm buglı olabilir mi? En başlarda böyle yılan gibi bişey yerin içine girip çıkıyo falan. Diğer bölümlerde pek bi sorunum yoktu (sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Bende çözmedi. Acaba bölüm buglı olabilir mi? En başlarda böyle yılan gibi bişey yerin içine girip çıkıyo falan. Diğer bölümlerde pek bi sorunum yoktu (sanırım)

Olabilir oyun gerçekten bayağı bug dolu. Peki en son güncel yamayı kurdun mu? Onun dışında pek yardımcı olamayacağım.Bir de sanırım laptop kullanıyorsun oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı ekran kartını (hd6770m yi) kullanıyormu onu da bir kontrol et.Belki masaüstünü kullanıyor olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Olabilir oyun gerçekten bayağı bug dolu. Peki en son güncel yamayı kurdun mu? Onun dışında pek yardımcı olamayacağım.Bir de sanırım laptop kullanıyorsun oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı ekran kartını (hd6770m yi) kullanıyormu onu da bir kontrol et.Belki masaüstünü kullanıyor olabilir.

Oyun orijinal sanırım steamde otomatik güncelliyor olması lazım. Zaten tüm DLC'lerde yüklü. Ekran kartıda zaten otomatik geçiş değil. Fişe takılı olmasıyla alakalı. Yani uygulamaya göre geçiş yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.