Şimdi Ara

magicool'da değişiklik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Magicool hazır su soğutma kitindeki 120 mm lik radyatörünü çıkarsam Akasa infiniti kasamın tavanına ,
    Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=1575&description=Alphacool-NexXxoS-Xtreme-II-Rev-2 bunu taksam olurmu arkadaşlar pompa sıkıntıya girmez diye düşünüyorum ama ne biliyim yinede sizin nacizade fikirlerinize muhtaç kaldım ne diyorsunuz sizce olurmu fazlada masraf yapamıyorum bir yandanda nasıl olsa bu su soğutma bana hediye geldi, böyle bir takviye yapsam pompam yeterlimidir bu büyük radyatör için ?

• Yeterlidir, sorun çıkmaz...
  • teşekkür ederim cvp için dostum....
  • Fazla bir performance düşmez ama sen yinede boruları kısa tutarak tasarla setini..
  • zaten boruları yeni aldım başka yerden yeni korozyon önleyici yeşil rengi suyunuda aldım sadece radyatörüm kaldı onuda aldımmı tamamdır , senin dediğinede dikkat edicem boruları kısa tutmaya bakıcam arkadaşım saolasınız yorumlarınız için eyw..
  • merhaba tekrar
    arkadaşlar performance-pcs.com sitesinden bugün yeni bir pompa siparişi ettim alttaki linkdeki
    bu pompayı forumda çoğu kişi tavsiye etmiş acaba bende almakla iyimi ettim ?

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_201&products_id=3112

yurt dışından ilk defa bir ürün siparişi verdim bu ürün kaçgün içerisinde gelir ve 100 doların altında olduğu için gümrükde takılma olasılığı yok dimi ?

paypal üzerinden ödeme yapmadım kapıda nakit ödeme yaparım istedim artık kaç günde gelir Allah bilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1sko -- 3 Haziran 2010; 1:47:20 >

• Aldığınız pompa piyasadaki en iyi pompalardan biri. Güle güle kullanın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1sko

merhaba tekrar
    arkadaşlar performance-pcs.com sitesinden bugün yeni bir pompa siparişi ettim alttaki linkdeki

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_201&products_id=3112

yurt dışından ilk defa bir ürün siparişi verdim bu ürün kaçgün içerisinde gelir ve 100 doların altında olduğu için gümrükde takılma olasılığı yok dimi ?

paypal üzerinden ödeme yapmadım kapıda nakit ödeme yaparım istedim artık kaç günde gelir Allah bilir :)

pompa gayet iyi ..uzun arastırmalarım sonucu bende aynı pompa da karar kıldım..hatta su an türkiyeye dogru gelmekte:)
    yurtdısı ürünlerde 150€ yu gecmedıgın sürece sorun olmuyor gibi bir durum var..kaldı kı bu pompaya 70$ vermıssın ..benim su ankı siparişler 150$ a yakın..takılırsa benımkı takılır..aman takılmasın da:)
    kac günde gelecegı hangi kargo seklını secmenle dogrudan alakalı..bılemıyorum o siteden alısverıs yapmadım ama express mail international sectıysen daha kısa sürede gelır deniyor...prioty sectıysen bu süre uzuyor...kapıda ödeme ile sipariş alıyorlar mı ya?bilmiyordum bunu enteresan:)

• quote:

Orijinalden alıntı: p1sko

merhaba tekrar

dostum bu siparişte bir yanlışlık olmadığıından eminmisiniz. yurdışındaki satıcılar nadiren kredi kartı ile satış yapar, çoğunlukla kredi kartı+ paypall üyeliği isterler.bazıları ise westernunion para havalesini kabul ederiz deseler bile bu yöndeki siparişlere cevap vermezler sidewinder gibi, veya paypall daha kolay bir yoldur lütfen onunla ödeme yapın derler frozen cpu gibi. ön ödemesiz ve kapıda ödemeli bir sistem göremedim ben bugüne kadar .zaten belirttiğiniz sitede, performans pc de kapıda ödeme seçeneğini değil kargo ücreti dıışında oluşacak ücretleri kapıda ödemeniz gerekeceğini belirtiyor en azından ben böyle anladım . bu konu ile ilgili açıklama şöyle:
    When selecting UPS please be informed that you WILL HAVE TO PAY UPS A BROKERAGE FEE WHEN YOUR PACKAGE ARRIVES. Our shipping fees are for SHIPPING ONLY and DO NOT include any taxes or duties that your country charges on imports. So please note that you are responsible to pay this fee when selecting UPS shipping to be able to receive your package. We have nothing to do with your countries taxes and how much they charge on imports. PLEASE DO NOT call or email us in regards to why you are being asked to pay a UPS brokerage fee when selecting the UPS ship method!
    dikkatinize sunulur.

• evet güzel kardeşlerim ben ilk defa böyle bir işe kalkıştığım için yanılmışım ve herifler siparişimi iptal ettiler sadece paypal ile ödeme yapıldığını söylediler(aama kapıda ödeme kısmı var yazıyordu benim kabahatim değil :D ) mail ile, bende paypal ile ödeme yaptım ama kaç günde gelir bilemem artık , ama hiç olmassa tecrübe kazandık verilen cevaplar için ayrıca teşekkür ederim herkese ;)
  • birde arkadaşlar hortumum yok hortumda almam lazım istanbulda kadiköy veya başka hangi semtlerde satan var 10 na 8 arıyorum hortumu ? şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.