Şimdi Ara

Magnat - HECO ürünlerini dinleyebileceğiniz showroom yakında açılıyor... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla uğraşınız için tebrik etmek isterim ama uğraşılmış bir şey yok
    bizim bodrum katta depo var burdan daha başarılı ne var burda akustik
    adına demo odası adına anlamış değilim
    bence sizin kat etmeniz gereken yol çok

eleştiri için kusura bakmayın dost acı söyler
  • Pelin Ltd. P kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili bir yargıya varmak için henüz erken mi bilmiyorum, haddimi de aşmak istemem ama paylaştığınız ortamın tamamlanma oranı şu an için % 30'dan fazlası değil. Bu doğrultuda giderse de % 50'nin üstüne istesenizde çıkmaz. Çünkü alınan bazı temel kararları başından net belirlemeniz gerek. Şu anda görünen bir odanın içine yerleştirilmiş cihazlar. Bu işin ticareti ise söz konusu olan, biraz uğraşmak gerek ve teknik destek şart ya da en azından araştırmak.
    Bu mekandan almak istediğiniz verim stereoya mı yoksa sinemaya mı yönelik, yoksa ikisi bir arada mı? Buna bağlı olarak yalıtım ve akustik düzenlemeler farklılık gösterebilir.
    Yine görsellik noktasındaki kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Çünkü sinemaya yönelik, kullanıcıyı bu yönde motive edebilecek en ufak bir unsur yok. İçeri giren insanın en azından bir süreliğine dış dünyayla bağlantısını, mental anlamda kesmeniz gerekir.
    Stereo konusundaki teknik çözümlemeler zaten başlı başına bir vaka. Ama diyorsanız ki o kadar detaya gerek yok. Ona da saygı duymak lazım.
    Böyle bir ortamda ürün değerlendirmek, herşeyden önce sattığınız ürüne büyük haksızlık olur.
    Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Estağfurullah yaşlı! Benim ne haddime

Ama mesela daha bilgili arkadaşlara sorsaydın 9611 tane mesaj yazıp hem sen yorulmazdın hem de insanları yormazdın

tamam dedik hemen şımarma.

Komik insan.
  • Bence bu tarz daha hoş
  • Biz bir cevap beklerken pelin ltd showroom görselleri paylaşıyor. Müşteriye verilen değer ortada. Tabiki paylaşabilirsiniz kimse neden diye sorma hakkına sahip değil fakat mağdur etmiş olduğunuz müşterilerinize bir hayır cevabı bile olsa verebilirsiniz, böylesine umursamaz cevap verme gereği bile duymadığınız müşterilerinizden olumlu bir geri dönüş beklemeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Biz bir cevap beklerken pelin ltd showroom görselleri paylaşıyor. Müşteriye verilen değer ortada. Tabiki paylaşabilirsiniz kimse neden diye sorma hakkına sahip değil fakat mağdur etmiş olduğunuz müşterilerinize bir hayır cevabı bile olsa verebilirsiniz, böylesine umursamaz cevap verme gereği bile duymadığınız müşterilerinizden olumlu bir geri dönüş beklemeyin derim.

Çok haklısın, eminim burada yazılan mesajların hepsini görüyorlar ama cevap vermiyorlar. Zaten bilinçli ve sorumluluk sahibi bir distrübitör buraya konu açıyorsa yazılan her yorumla ilgili kendi sorumlulukları çerçevesinde cevap yazmalıdır. Yazmıyor yazılanları görmezden gelerek kendi reklamını yapmaya devam ediyor ve uygunsuz fiyat politikasını devam ettiriyorsa o firmadan fazla bir şey beklememek lazım. Kurmaya çalıştıkları demo odasından da ne kadar profesyonel oldukları belli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pelin Ltd.

Herkese merhaba,

Kusura bakmayın, yoğunluktan dolayı forumu takip edemiyoruz. Son mesajımızdan sonra ortalık biraz karışmış/gerginleşmiş.
    Her mesajı tek tek okuyamadım ama sizden rica ediyorum, lütfen birbirinizi kıracak mesajlar yazmayın.

Konuyu tekrar başlığa döndürebilmek amacı ile yazıyorum, showroom çalışmalarımız devam ediyor, şimdilik 2 resim ekliyorum.

Burada firmanız aleyhinde onlarca şey yazıldı, bu mesajlara cevap vermek de işinizin bir parçası olmalı. Sorulan sorulara cevap bekliyoruz.

Not: Ekledikleriniz fotoğraftır, resim değil. Resim çizilir, fotoğraf çekilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 28 Mayıs 2015; 11:03:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pelin Ltd.

Herkese merhaba,

Kusura bakmayın, yoğunluktan dolayı forumu takip edemiyoruz. Son mesajımızdan sonra ortalık biraz karışmış/gerginleşmiş.
    Her mesajı tek tek okuyamadım ama sizden rica ediyorum, lütfen birbirinizi kıracak mesajlar yazmayın.

Konuyu tekrar başlığa döndürebilmek amacı ile yazıyorum, showroom çalışmalarımız devam ediyor, şimdilik 2 resim ekliyorum.

Burada firmanız aleyhinde onlarca şey yazıldı, bu mesajlara cevap vermek de işinizin bir parçası olmalı. Sorulan sorulara cevap bekliyoruz.

Not: Ekledikleriniz fotoğraftır, resim değil. Resim çizilir, fotoğraf çekilir...

Atılan mesajlara cevap veremeyeceklerse buraya konu açmamalılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Biz bir cevap beklerken pelin ltd showroom görselleri paylaşıyor. Müşteriye verilen değer ortada. Tabiki paylaşabilirsiniz kimse neden diye sorma hakkına sahip değil fakat mağdur etmiş olduğunuz müşterilerinize bir hayır cevabı bile olsa verebilirsiniz, böylesine umursamaz cevap verme gereği bile duymadığınız müşterilerinizden olumlu bir geri dönüş beklemeyin derim.

Çok haklısın, eminim burada yazılan mesajların hepsini görüyorlar ama cevap vermiyorlar. Zaten bilinçli ve sorumluluk sahibi bir distrübitör buraya konu açıyorsa yazılan her yorumla ilgili kendi sorumlulukları çerçevesinde cevap yazmalıdır. Yazmıyor yazılanları görmezden gelerek kendi reklamını yapmaya devam ediyor ve uygunsuz fiyat politikasını devam ettiriyorsa o firmadan fazla bir şey beklememek lazım. Kurmaya çalıştıkları demo odasından da ne kadar profesyonel oldukları belli...

Forumu reklam amacıyla kullandıkları çok belli. İşlerine gelmeyen sorulara cevap verilmiyor.
    Neyse bizde birdaha heco - magnat markalı ürün almayız olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.