Şimdi Ara

Magnat - HECO ürünlerini dinleyebileceğiniz showroom yakında açılıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mağazamızda Magnat ve Heco ürünlerini dinleyebileceğiniz, daha çok ürünün sergilenebileceği daha büyük bir showroom hazırlama çalışmalarına başladık.
    Ürünleri paketlerinden çıkartma günlerini buradan paylaşacağım. İsteyen yardıma/incelemeye katılabilir. CD/mp3 oynatıcılarınızı yanınızda getirebilirsiniz, çaylar bizden.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere,
    Sevgi ile kalın.

• Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Bekliyoruz
    Daha once de bahsettiğim kampanyalı fiyatlar 9/Mayıs/2015 C.tesi günü sona eriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pelin Ltd. -- 4 Mayıs 2015; 14:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pelin Ltd.

Daha once de bahsettiğim kampanyalı fiyatlar 9/Mayıs/2015 C.tesi günü sona eriyor.

Alıntıları Göster
    Showrrom boya ve duvar bölme işleri yarın başlıyor. Çok yakında home cinema sistemi kurma çalışmaları başlayacak. Bizi izlemeye devam edin.
  • Vay be inanılmaz gelişmeler bunlar gerçekten
    Bu arada keşke o bir ara sattığınız fiyatlardan satmasaydınız heco ve magnat ürünlerini şu anda belki de ne kadar kar Payı koyduğunuzu bu kadar kolay hesaplayamazdı insanlar. Şunu Anladık açık ve net Pelin veya Dikmen heco veya magnat ürünlerinin liste fiyatını en az %50 indirebiliyorlar bundan az yapılan bir indirim müşteriden alınmış ekstra bir kar payı oluyor 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Vay be inanılmaz gelişmeler bunlar gerçekten
    Bu arada keşke o bir ara sattığınız fiyatlardan satmasaydınız heco ve magnat ürünlerini şu anda belki de ne kadar kar Payı koyduğunuzu bu kadar kolay hesaplayamazdı insanlar. Şunu Anladık açık ve net Pelin veya Dikmen heco veya magnat ürünlerinin liste fiyatını en az %50 indirebiliyorlar bundan az yapılan bir indirim müşteriden alınmış ekstra bir kar payı oluyor 😉

katılıyorum.

• Pelin Ltd olmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Pelin Ltd olmamış.
    Sizi izlemeye devam ediyoruz zaten hiç şüpheniz olmasın. Fiyatlarla nasıl oynayıp bir sürü insanı mağdur ettiğinizi izliyoruz. Buraya konu açmışsınız her şey güllük gülistanlıkmış gibi ama buradaki insanların hepsi bilinçli insanlardır, neyin ne olduğunu herkes çok iyi bilir. Fiyatlamada yaptığınız uygulamadan dolayı oluşan zararları kim karşılayacak? Showroom açacakmışsınız, home sinema sistemlerinizi tanıtacakmışsınız çok güzel tabi ama bu kadar insanın zararını kim karşılayacak onunla ilgili bir açıklama yapmayı düşünüyor musunuz?
  • Liste fiyatı 750 tl olan ürün 1 hafta sonra 450 liraya düştü. Liste fiyatı 750 iken pazarlıkla daha uyguna alınabiliyordu fakat herkes arayıp veya gidip pazarlık yapmıyor Liste fiyatlarından bakıldığında 750 liralık üründe 300 lira indirim görüldü.
    Şuan o ürün 500 küsürlerde.

Fiyatları dilediğiniz gibi koymanız tabiki sizin elinizde olan bir durum fakat fiyatların bukadar oynaması bilinçli müşterileri (örnk forum) kazanmanızdan çok kaybetmenize yol açıcaktır. Şahsen kar payınızı sorgulamıyorum sadece ben ve benim gibi insanların uğradığı zararı sorguluyorum. Çünkü ürünlerimizin ikinci eldeki değeri çok düştü satsak olmaz, satmasak yenisini almak için adım atamıyoruz.
    Buyüzden keşke o Yarı fiyatına varan indirimler yaşanmasaydı yada önden haber verilseydi.
    Elimdeki ürünün daha ucuza almak varken daha pahalıya almadığıma üzülmektense değer kaybetmesine veya daha iyisini alma imkanı olmasına rağmen alamamak üzüyor şahsen. Buda sizin fiyat politikanızın bir sonucu.
    Sonuç olarak heco- magnat ürünlerine pek yaklaşmayı düşünmüyorum artık çünkü ne olacağı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 22 Mayıs 2015; 11:06:31 >

• quote:

Showrrom boya ve duvar bölme işleri yarın başlıyor. Çok yakında home cinema sistemi kurma çalışmaları başlayacak. Bizi izlemeye devam edin.

Heco ve Magnatlar Alman üretimi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

quote:

Heco ve Magnatlar Alman üretimi mi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herkese merhaba.
    Bu bölümü açtığımda ne kadar izleneceğini – takip edileceğini bilmiyordum, yakın ilginiz için teşekkürler.

Tabii ki şirketlerin ticari ilişkileri, defterleri, vs, kısacası muhasebe işleri şirketlerin yatak odasıdır ve açıklanmaması doğaldır. Bu nedenle kimin çarşafı kirli, kiminki temiz dışarıdan anlamak biraz zordur. Ama ben size anahtar deliğinden görünecek kadar kısmını açıklamayı düşünüyorum.

Öncelikle ben de bir müşteri olarak satın almayı düşündüğüm herhangi bir ürünün ucuzunu tabii ki arıyorum, araştırıyorum. Satın alımdan sonra eğer bir indirim olursa da şansıma kızıyorum. Bu nedenle genel bir prensip olarak dönüp fiyat takibi yapmıyorum. Bu benim şahsi davranışım, doğrudur demiyorum.

Pelin Ltd olarak döviz kurlarının dalgalandığı bu dönemde müşterilerimize destek olabilmek, satışlarımızı arttırabilmek amacı ile her firmanın dönem dönem yaptığı gibi, ilan edilmiş süreli ve stoklarla sınırlı fiyat indiriminde bulunduk. Aynı ürünü daha ucuza satın almanın kişileri rahatsız edeceğini düşünemedik, kusura bakmayın. Bundan kim ve neden rahatsız oldu anlayabilmiş değiliz.

Fiyatlarımızda %50 indirim yapmamıştık. Hangi rakamlarla ve hangi üründe hesaplandı bilmiyoruz.
    Biz hiç bir zaman müşterilerimizin (forumdan olsunlar veya olmasınlar) bilinçsiz olduğunu düşünmedik. Tam tersine çok bilinçli bir kitleye hitap ettiğimiz için bundan çok mutluyuz. Ve hatta forumun başka konularında da bilinçli bir şekilde firma ismimiz üzerine yazılan karalama mesajlarını da görüyoruz. İsterseniz “Pelin Ltd karalama mesajları” adı altında bir konu açarak oradan devam edebilirsiniz.

Mağdur olduğunu düşünenler için bir açıklama yapayım, 01 Mart 2015 tarihinden bu güne, Pelin Ltd faturası ile pahalıya ürün aldığını belgeleyene fiyat farkını derhal takdim edeceğiz. Lütfen bu bilgiyi arkadaşlarınıza da iletin.

Yazıyı çok da uzatmadan anahtar deliğinden görünen kısmı da açıklayayım. Pelin Ltd olarak bayi fiyatlarımızı kuruş indirmedik. Şimdi lütfen bu bilgiye göre “kar marjı” konusundaki kim ve ne kadar hesaplamanızı tekrar yapın.

Konu başlığına geri dönersek, şu an ustalar içeride showroom tadilatı için çalışıyorlar. Amacımız (mümkün olduğunca) kutu halinde değil, dinleterek ürün satmak.

Lütfen biz izlemeye, iyi kötü her türlü mesajınızı hepimizle paylaşmaya devam edin.

Sevgi ile kalın,
    Pelin Ltd.

• Gsa elektronik su an resmen Ateş'e atıldı yani benim anladığım bu

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Gsa elektronik su an resmen Ateş'e atıldı yani benim anladığım bu
    Merhaba eraycelik80,
    13 yıldır Magnat ve Heco ürünlerini farklı firmalar aracılığı ile son kullanıcıya ulaştırmak için çaba gösterdik. Son 1 yıldır GSA elektronik ile çalışıyorduk. Ne GSA elektronik ve ne de daha once çalıştığımız firmaları ateşe atmak, kötülemek, satışlarını etkilemek gibi bir davranışımız olmamaıştır ve olmayacaktır.

Ne bayi olarak çalıştığımız firmaları ve ne de müşterilerimiz kırmadan ticaret yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman firmalar ile ticari anlaşmazlık olabilir ve yine zaman içerisinde bu anlaşmazlık giderilebilir.

GSA ile firmamız arasındaki ticari ilişkilerimiz bazı forum üyelerini neden bu kadar ilgilendirdi anlayabilmiş değiliz. Bunun takdirini değerli forum üyelerine bırakıyoruz.

Rica ediyoruz konu başlığı ile ilgili mesajlarınıza buradan devam edelim. Daha once yazmış olduğum gibi diğer konular için lütfen başlık açınız.

Tekrar teşekkürler,

• quote:

Yazıyı çok da uzatmadan anahtar deliğinden görünen kısmı da açıklayayım. Pelin Ltd olarak bayi fiyatlarımızı kuruş indirmedik. Şimdi lütfen bu bilgiye göre “kar marjı” konusundaki kim ve ne kadar hesaplamanızı tekrar yapın.

Sevgi ile kalın,
    Pelin Ltd.

Burası bana oyle gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 22 Mayıs 2015; 14:28:21 >
  • Üstadım birde kim nereye ne yazacak bırakın da adminler karar versin. Bunu vazife almayın zaten showroom falan ısınız başınızdan Askin

Birde bir satıcı olarak buraya sizin yazmanız aslında dogru degil

• quote:

Merhaba eraycelik80,
    13 yıldır Magnat ve Heco ürünlerini farklı firmalar aracılığı ile son kullanıcıya ulaştırmak için çaba gösterdik. Son 1 yıldır GSA elektronik ile çalışıyorduk. Ne GSA elektronik ve ne de daha once çalıştığımız firmaları ateşe atmak, kötülemek, satışlarını etkilemek gibi bir davranışımız olmamaıştır ve olmayacaktır.

Ne bayi olarak çalıştığımız firmaları ve ne de müşterilerimiz kırmadan ticaret yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman firmalar ile ticari anlaşmazlık olabilir ve yine zaman içerisinde bu anlaşmazlık giderilebilir.

GSA ile firmamız arasındaki ticari ilişkilerimiz bazı forum üyelerini neden bu kadar ilgilendirdi anlayabilmiş değiliz. Bunun takdirini değerli forum üyelerine bırakıyoruz.

Rica ediyoruz konu başlığı ile ilgili mesajlarınıza buradan devam edelim. Daha once yazmış olduğum gibi diğer konular için lütfen başlık açınız.

Tekrar teşekkürler,

Sayın Pelin Ltd.ne demek Gsa ile aramızdaki ticari antlaşma Forum üyelerini bu kadar niye ilgilendiriyor.Adamın Gsa Elektronikten aldığı aynı ürünü siz bir zaman sonra yarı fiyatına yakına satarsanız ilgilendirmeyipte ne olacak.Sizin bu haraketiniz yeni ürün alacaklar için fırsat olduğu gibi çok değil iki-üç hafta önesinde Gsa dan alanların normal olarak canını sıkmıştır..

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Abi proav haric

Ben hepsini yani distiributor bayi diger bayi birbirine kafakafaya tokusturmadan alım yapmadım iyiki yapmamışım bu sekilde bile yuzde 30 anca alıyorduk
    Neyse öğrendik olayları.

Tr ye 100 e gelen urun 150 ye distiributor satıyor

Bayilerde 100 daha koyop 250 e satıyor bizde yuzde 25 alınca seviniyoruz
    1 liralık ürünü 200 e alınca off bayi arkadasım falan sevinip duruyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Abi proav haric

Ben hepsini yani distiributor bayi diger bayi birbirine kafakafaya tokusturmadan alım yapmadım iyiki yapmamışım bu sekilde bile yuzde 30 anca alıyorduk
    Neyse öğrendik olayları.

Tr ye 100 e gelen urun 150 ye distiributor satıyor

Bayilerde 100 daha koyop 250 e satıyor bizde yuzde 25 alınca seviniyoruz
    1 liralık ürünü 200 e alınca off bayi arkadasım falan sevinip duruyoruz
    5 Mayıs Tarihinde MAGNAT topiğinde uyarmaya çalışmıştım 2 hafta geçmeden beklentim doğru çıktı...

@pelin ltd
    Lütfen yanlış anlamayın ancak Forum'u satış amacıyla kullanmaya çalışmanız durumunda buna benzer ithamlar ile karşılaşmanız ve sürekli olarak düzeltmeye çalışmanız muhtemeldir ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

5 Mayıs Tarihinde MAGNAT topiğinde uyarmaya çalışmıştım 2 hafta geçmeden beklentim doğru çıktı...

@pelin ltd
    Lütfen yanlış anlamayın ancak Forum'u satış amacıyla kullanmaya çalışmanız durumunda buna benzer ithamlar ile karşılaşmanız ve sürekli olarak düzeltmeye çalışmanız muhtemeldir ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.
    Saygılar

Alıntıları Göster
    bu arada bu showroom nerede?
  • quote:

Arkadaşlar herkese merhaba.
    Bu bölümü açtığımda ne kadar izleneceğini – takip edileceğini bilmiyordum, yakın ilginiz için teşekkürler.

Tabii ki şirketlerin ticari ilişkileri, defterleri, vs, kısacası muhasebe işleri şirketlerin yatak odasıdır ve açıklanmaması doğaldır. Bu nedenle kimin çarşafı kirli, kiminki temiz dışarıdan anlamak biraz zordur. Ama ben size anahtar deliğinden görünecek kadar kısmını açıklamayı düşünüyorum.

Öncelikle ben de bir müşteri olarak satın almayı düşündüğüm herhangi bir ürünün ucuzunu tabii ki arıyorum, araştırıyorum. Satın alımdan sonra eğer bir indirim olursa da şansıma kızıyorum. Bu nedenle genel bir prensip olarak dönüp fiyat takibi yapmıyorum. Bu benim şahsi davranışım, doğrudur demiyorum.

Pelin Ltd olarak döviz kurlarının dalgalandığı bu dönemde müşterilerimize destek olabilmek, satışlarımızı arttırabilmek amacı ile her firmanın dönem dönem yaptığı gibi, ilan edilmiş süreli ve stoklarla sınırlı fiyat indiriminde bulunduk. Aynı ürünü daha ucuza satın almanın kişileri rahatsız edeceğini düşünemedik, kusura bakmayın. Bundan kim ve neden rahatsız oldu anlayabilmiş değiliz.

Fiyatlarımızda %50 indirim yapmamıştık. Hangi rakamlarla ve hangi üründe hesaplandı bilmiyoruz.
    Biz hiç bir zaman müşterilerimizin (forumdan olsunlar veya olmasınlar) bilinçsiz olduğunu düşünmedik. Tam tersine çok bilinçli bir kitleye hitap ettiğimiz için bundan çok mutluyuz. Ve hatta forumun başka konularında da bilinçli bir şekilde firma ismimiz üzerine yazılan karalama mesajlarını da görüyoruz. İsterseniz “Pelin Ltd karalama mesajları” adı altında bir konu açarak oradan devam edebilirsiniz.

Mağdur olduğunu düşünenler için bir açıklama yapayım, 01 Mart 2015 tarihinden bu güne, Pelin Ltd faturası ile pahalıya ürün aldığını belgeleyene fiyat farkını derhal takdim edeceğiz. Lütfen bu bilgiyi arkadaşlarınıza da iletin.

Konu başlığına geri dönersek, şu an ustalar içeride showroom tadilatı için çalışıyorlar. Amacımız (mümkün olduğunca) kutu halinde değil, dinleterek ürün satmak.

Lütfen biz izlemeye, iyi kötü her türlü mesajınızı hepimizle paylaşmaya devam edin.

Sevgi ile kalın,
    Pelin Ltd.

Alıntıları Göster
    quote:

Sizin distrübitör olduğunuz üründe gsa elektronik faturasıyla da olsa geçerli midir bu iadeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 22 Mayıs 2015; 17:38:24 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.