Şimdi Ara

Magnat - HECO ürünlerini dinleyebileceğiniz showroom yakında açılıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok üzülmüyorum.senin gibilerin oluyorsa aslında olmadığına da seviniyorum bir yerde.allah sağlık sıhhat versin yeter...
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya ciğer meselesi diye. Bizde ciddiye alıp birşeyler yazıyoruz. Bosver zaman kaybına gerek yok. Üretim ve tasarımla zerre kadar ilgisi olmayana atıp tutmak çok kolaydır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Yok yok üzülme sen gene de

sorun yok raad ol sen ben üzülüyorsam bir senin adına üzülüyorum ve şükrediyorum eğer göyle biri olsam ne yapardım diye.
  • enerji78 kullanıcısına yanıt
    engin bilgilerini hala yararlanamadık senin.bekliyorum üretim ve tasarımdan bilgisi olan arkadaşım.şu 103 bin euroluk hoparlorün içindeki bütün parçalar.sence kaça malolmuştur?
     Magnat - HECO ürünlerini dinleyebileceğiniz showroom yakında açılıyor...
  • ben tahmin edeyim gövde bir 30 bin dolar vardır işçiliğe ve malzemenin nadirliğine eşsizliğine bakarmısın.en pahalı da sürücüdür.kolaymı o sürücüyü birleştirmek dimi.nasa dan yardım almışlar duyduğuıma göre.50 bin rahat vardır bence.diğersürücüler ile bağlantılara bir 20 desek.hiçde overrated görünmüyormuş yahu siz haklıymışsınız.buna bide 200 bin dolara 2 tane monoblok power bi tane lambalı amfi falan.10 bin dolara bi kablo alıp bağladımı oho konseri ben veriyormuşum gibi hissederdim.ama tabi o ciğere uzanamadığım için bu zevki yaşayamazdım.ne de olsa fakiriz dimi eray?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Mayıs 2015; 2:09:41 >
    Allah'a duva et verir sanada birazda calis çabala deniz Baykal gibi muhalefet olma her seye senin de olur Allah can saglıgı versin uzuldum valla simdi size

• Fakir ve öfkeli 7

• malum şahsın ne olduğu ortada bence tartışmaya gerek bile yok. Konu magnat - heco ürünlerine geri dönerse daha iyi olur zaten yeterince eleştirdik tepkimizi gösterdik.

fakir ve merhametli desen daha doğru olur.senin gibi birine bile üzülebiliyorum demekki merhamet var.ha bu arada allah kimine para mal mülk verir kimine de adamlık insanlık.bize de ikinci seçenek düşmüş.ee onun takdiri ne yapalım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Mayıs 2015; 9:51:09 >
    Burda adam sen mı oluyorsun enteresan

tereddüt ettiğine göre ben oluyorum demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

engin bilgilerini hala yararlanamadık senin.bekliyorum üretim ve tasarımdan bilgisi olan arkadaşım.şu 103 bin euroluk hoparlorün içindeki bütün parçalar.sence kaça malolmuştur?
     Magnat - HECO ürünlerini dinleyebileceğiniz showroom yakında açılıyor...

bir hoparlörün temel bileşenlerinden dahi en ufak fikriniz olmadan şu konuya yazı yazmanızı inanın kendimi zorluyorum ama anlayamıyorum? koyduğunuz resimde crossover nerede?
    cidden cahil bir insanla düzeyli ve altı dolu şekilde tartışmanın mümkün olmadığını mükemmel şekilde ispatladınız, yazılan hiçbirşeyi okumadan kafanızdaki hatalı, altı tamamen boş sabit fikre bağlanıp kalmış haldeyken ne yazılsa ne söylense boş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 25 Mayıs 2015; 11:07:06 >

• Benim tereddütüm nasıl yazı yazmayı öğrendiğin
  • Boş verin prim vermeyin arkadaşlar benim açtim bir konuya da saçma sapan bir şeyler yazdı, cevap vermedim, ne insanlar var falan deyip sustu :) Hakikaten değişik bir arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 25 Mayıs 2015; 11:15:27 >
  • kdundar kullanıcısına yanıt
    Bence bulaşmayın anlamıyor benim duvar anladı bu anlamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 25 Mayıs 2015; 10:58:58 >
  • kdundar kullanıcısına yanıt
    ya cahil deyip duruyorsun da tek bir cevap alamadık senden bu konuda yok crosover şu kadardır yok sürücü bu kadardır.basit bir cevap vereceksen ver vermeyeceksen artık mesaj yazmana gerek yok niye uzatıyorsun tamam ben cahilim sen bilgilisin göster bilgini bize gösteremiyorsan sus.şu hoparlor 102 bin euro eder mi normal şartlarda?ha satıcı istediği fiyatı söyler almak isteyen de istediği fiyata alır ben bunu zaten söylüyorum.benim asıl bahsettiğim şey hifinin zaten abartılmış bir sektör olduğu üreticinin zaten üzerine kat kay koyduğu bir yerde satıcı distiributor 100 lira fazla söyledi diye yaygara koparmanın gereksiz olduğu.değeri neydiki neye göre fazla diyoruz neye göre az diyoruz?başından beri konu ile birebir alakalı yazıyorum ama daha kaç kez yazmam gerektiğini anlamadım hala.

eray sen yazabiliyorsan ben ayaklarımla bile yazabilirim demektir kardeş sen dert etme kendine bak defalarca dedğim gibi.

Biz insanlar ellerimiz le yazıyoruz pek size benzemiyoruz yani ama olsun sizide boyke kabul ettik

sen elinle yazabiliyorsan ben ayağımla bile yazarım dedim jetonda köşeli sanırım sende.
    Espiri kabiliyetin de masallah Otistik

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.