Şimdi Ara

Magnat - HECO ürünlerini dinleyebileceğiniz showroom yakında açılıyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size o zaman basit bir soru sorayım dizel bir aracın enjektoru takımını almaya kalksaniz ne kadar ödersiniz? 2500- 3000 tl civaridir yani tanesi 600- 800 tl arasidir. Peki maliyeti ne kadardır? Unutmayın ki sene de bu enjektörden milyonlarca satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık sormayın kardeşim cevap yok ne siz beni anlayacaksınız ne ben size anlatabileceğim söylediğimi.boşa ortamı germeye gerek yok.
  • Ben bütün bu tartışmalardan ,şu nu anlaşılıyorum ki fiatların pahalı olması sorun degil, her kez istediği fiata satabilir yeterki fiatlar düşmesin ve bizim ikinci el fiatlarda inmesin Böylece herkez mutlu mesut yaşasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 24 Mayıs 2015; 22:42:06 >
  • Yıllardır bu hobi için bu ve benzer forumlardaşŞu araba fiyatı, ev fiyatı söyleminden bana fena halde gına geldi artık.
    Herşey mi ev ve araba fiyatına endekslidir kardeşim kafalarınızda.

• Evin yok araban yok sa zaten 100 bin Euro hoparlör almaz insan neyi kafası bu valla şaşkınım adamın evinarabasi ısı gucu olur sa ucuz pahalı hoby si neden olmasın

• hunhun34 kullanıcısına yanıt
    @hunhun34;
    Fiyatlar elbette zamanla düşer fakat modeller eskidikçe veya satılmayıp stokta kaldıklarında düşer ama dalga geçer gibi 1199tl ye satılan hoparlör daha sonra 2399 tl ye çıkarsa bu Saçma ve bilinçsiz bir satış politikası olur ve o modeli sen sadece bir ay boyunca yani o indirim Döneminde iyi satarsın diğer zamanlarda bol bol bakışırsın kutularla kolilerle.

Bu arada arkadaşlar insanların gelirleri, meslekleri, zibidi olup olmadıkları veya çalıştıkları pozisyonlar ile onların fikirlerini bağdaştırıp değerlendirmeyin lütfen. Burada ne kadar birbirinizle anlaşamasanız da bizim taraflardan birini haklı olarak değerlendirebilmemiz için bu ve bunun gibi detaylara ihtiyacımız yok herkes forum kurallarına göre eşittir. Sinirlerinize hakim olamayıp daha sonra pişman olacağınız üzüleceğiniz şeyler yazmayın cidden buna değmez.

İlkerinanç ise nedense alakasız bir mercedes örneği tutturmuş gidiyor ama biliyor mu ki bazı zevklerin ve hobilerin nirvanasına ulaşmak için o bahsettiği bedelleri ödemek gerekir artık işin maliyetine bilmem nesine bakmazsınız. Çünkü işin içinde artık hem prestij hem üretim kalitesi hem ar-ge hem de üst düzey performans unsurları girmiştir. Adı üstünde en tepede bulunan sınıftaki bir ürün satın alıyorsunuz ve bunun da bir bedeli var. Buna akıl erdirmeye çalışmak mantık bulmaya çalışmak mercedes alırım niye hoparlör alıyım demek açıkcası çok anlamlı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 25 Mayıs 2015; 0:01:51 >

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    O zaman ben cevap vereyim. Maliyeti yaklaşık 50 - 60 TL. Sizin mantıkla, bu durumda 10-12 kat pahalıya satarak Mercedes parçasının fiyatı da overrated olmuyor mu? Neredeyse bahsettiğiniz High End ile aynı. O zaman araba da almayalım çünkü overrated ve kazık yiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Ben bütün bu tartışmalardan ,şu nu anlaşılıyorum ki fiatların pahalı olması sorun degil, her kez istediği fiata satabilir yeterki fiatlar düşmesin ve bizim ikinci el fiatlarda inmesin Böylece herkez mutlu mesut yaşasın

Hayır fiyatların inmeside problem değil ama 750 tl liste fiyatına sahip bir ürün 450 lira gibi bir fiyata düşerse o ürünün piyasası da o ölçüde düşer.

Geçmiş yazılarımda beyni yeni bir bilgiye açık olmayan şahsa verdiğim örneği tekrar yazıyorum daha net anlatabilmek için.

A marka bir araç aldınız 75.000 liraya 0 olarak. Ve 15 gün sonra bu aracı firma 45.000 lira olarak satmaya başladı sizin arabanızın değeri de 30.000 liraya düştü. Şimdi siz o aracı değiştirmek istediğiniz zaman 30.000 liraya satmaya kıyabilirmisiniz ? Bu arada aldığınız aracın bir üst modelide 75.000 liraya düştü.

Yaşıyacağınız üzüntüyü siz düşünün şimdi. Bir daha o marka araç alırmısınız ?
    Bizim yaşadığımızda aynısı oldu tabi miktarlar bir iki sıfır eksik haliyle.

Bu fiyat politikasını benimseyen ben pek firma göremedim otomotiv sektöründe zaten görmezsiniz. Bir ürünün yenisi çıkar evet ozaman belki bu denli indirimler olabilir ama ortada yeni üründe yoktu.

Orhan bey heco - magnat markasını bizlere sevdirdi duyurdu aldığım üründen de memnunum fakat anlaşmaları bitti pelin ticaret de adını duyurmak ve daha çok satış yapmak için bizleri mağdur etti. Sevinen arkadaşlar da oldu.
    Arkadaşın biri 2.000 liraya aldığı hoparlörü kısa bir süre sonra 1.200 lira olarak görünce upgrade için elindekileri satamadı.
    Satılan ürüne firmanın sahip çıkması, ürünün değerini firma koruması gerekirken kendisi değer kaybettirdi.

• yahu arkadaş ben ne yazıyorum adamlar hala enayi yerine konulmadığının ispatı derdinde.neyse değmezsiniz kendimi yormaya..
  • Arkadaslar bu İlker denen vatandaşın adını arama butununa yazın asagi yukarı her konuda boyle bos bos konuşmuş ve diger üyeler bakın bu Kamil in hakkında ne düşünüyor resme iyi bakın forum da bu tur yazılardan çok var

Magnat - HECO ürünlerini dinleyebileceğiniz showroom yakında açılıyor...

Bide kalkmış millete zibidi diyor millet uc sene once söylemiş sana söyleyeceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 25 Mayıs 2015; 0:39:16 >

Yazdığın mesnetsiz iddiaya cevap yazdım ama sizde sacmaladiginizin farkında olduğunuz için cevap yazamiyorsunuz. Sizin durum kedinin ulaşamadığı cigere benziyor. Alamiyorsam alanlar kaziklaniyor mantığı ile düşünerek kendinizi motive ediyorsunuz sanırım.

• enerji78 kullanıcısına yanıt
    kardeşim mesnetsiz diyorsun da yukarıda resim de verdim bir taneniz ispat edemedi kaç liraya malolduğunu.hala neyin derdindesiniz anlamadımki.belki bin dolardır maliyeti yazdım birkaç mesaj sonra hadi 10 bin dolar olsun dedim.boş boş konuşacağına ben onun maliyetini biliyorum 50 bin euro desene birey demiş olursun en azından.
    benim alıp almamam değil problem anlayamadın mı hala sen yazdığımı?kazıklanıyorsunuz demedimki sadece abartılıyor dedim.zaten ilk mesajımda da distiribitor veya satıcı üzerine koyunca niye kızıyorsunuz eğer kazıklandığınızı düşünüyorsanız zaten mal üretilirken kafadan kazıklandınız yazdım.bir kişi de doğru düzgün okumuyormu yahu benim yazdığımı bodoslama dalıyor hemen?
    arkadaş amma dertliymişsiniz aslında yahu bilinçaltınızda birşey söyledim bin ah işittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Mayıs 2015; 0:51:27 >
    Ben degil tum forum senin le ilgili aynı kanıda

Cop konusuna gelince cop dedigim urunleri al sat yapıp zarar gören insanlar daha sonra çok tesekkur ediyor bana
    Sen rahat ol Kamil diye ilk tanıdığım da sen sin

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

kamil isim iken birini aklın sıra aşağılamak için kamil yazıyorsan kusura bakma ama trolun ağababasısın sen.sen trolsün deyip kenara çekilmek yok öyle.trollüğün kralını yapıyorsun okuyorum senin mesajlarını.yok çöp dediğim adam bana teşekkür ediyoda falanda filanda.biz bu forumda 13 seneden beri yazıyoruz koçum neleri geldi geçti senin gibi böyle rahat ol sen.hadi canım ikile bakim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Mayıs 2015; 0:56:16 >
    Belli canım 12 senedir yazdığın

zırvaların aratınca çıkıyor

Iki az sen onu dörtle

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    senin zırvaların aratmayınca da çıkıyor girsin biri bu bölüme o çöp bu çöpün çöpü bende şu var onu aldım bunu aldım bendeki en iyisi.benim işçilerim var ucuza çalıştırıyorum falan.ne alakaysa.herhalde paran olduğunu ima etmeye çalışıyorsun böyle yapıp.zırva denmiyorsda ne deniyor bunlara?gören de birşey yapıyorsun sanacak eski mesajları alıp getirmeler falan.lise öğrencileri gibi.tövbe yarabbim ya nelerle kimlerle uğraştırıyorsun bizi hani hayat sınav da hep höyle zor sorular olmak zorunda değil yani.az kolayden gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

senin zırvaların aratmayınca da çıkıyor girsin biri bu bölüme o çöp bu çöpün çöpü bende şu var onu aldım bunu aldım bendeki en iyisi.benim işçilerim var ucuza çalıştırıyorum falan.ne alakaysa.herhalde paran olduğunu ima etmeye çalışıyorsun böyle yapıp.zırva denmiyorsda ne deniyor bunlara?gören de birşey yapıyorsun sanacak eski mesajları alıp getirmeler falan.lise öğrencileri gibi.tövbe yarabbim ya nelerle kimlerle uğraştırıyorsun bizi hani hayat sınav da hep höyle zor sorular olmak zorunda değil yani.az kolayden gelsin.

Komik adamsın vesselam bi 12 sene daha yaz sen boyle benden sana bi Mersedes c180 soz

Yazdıklarımı boyle yorumlayanların olmasıda guzel

En azından digerlerinin kıymetini anlıyor insan

Neyse sen yat sabah ise gitcen. Benle uğraşma bende zaman da çok çenede çok

Birde cop diye yazdıklarımı sakın alma sen gel büyük sözü dinle bari anladığın bir sektör degil dinlede zarar etme

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    koçum bizde de zaman çok merak etme.sen yenisin galiba bu forumda.
    büyük sözü dinle diyor birde ya.şaka gibi.ha bu arada senin iyi dediklerinden uzak duruyorum ben merak ediyorsan.
    derdim mercedes c180 olsaydı senin gibi biri olurdum çoktan alırdım ama insan oldum adam oldum çok şükür öyle dertlerim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 25 Mayıs 2015; 1:15:24 >
    Üzülme bu kadar
    olur olur seninde olur zamanla

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.