Şimdi Ara

Magnat Monitor Supreme 800 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung 55es7000 sahibiyim apartmanda kullanım için bir ses sistami arıyorum sinema ve ligtv öncelikli izleyecekelrim önerilere açıgım teşekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgemrah

samsung 55es7000 sahibiyim apartmanda kullanım için bir ses sistami arıyorum sinema ve ligtv öncelikli izleyecekelrim önerilere açıgım teşekkurler..

bütçeye göre tavsiye değişir..

normal bütçeyle hala sıfır satılan vsx-921 veya 922 alabilirsiniz, bütçe az ise yeni vsx-528 çıktı, özellikleri alt seviyeye göre parmak ısırtacak kadar iyi..
    para çoksa 923 ve 1223 alınabilir. hop olarakta..düşük bütçelere magnat 800 daha iyisi alınıp geleceğe yatırım yapılacaksa 20-25 m2 altına supreme 1000 üstüne 2000 alınabilir. yani ben pio cuyum başka biri başka set önerebilir.
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    528 921e göre daha pahalı şu anda. İkisi arasında 921 i mi önerirsiniz. Geleceğe dönüklük açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

528 921e göre daha pahalı şu anda. İkisi arasında 921 i mi önerirsiniz. Geleceğe dönüklük açısından?

amfiyi ne ile kullanacaksınız..
    4k pass through sizin için çok önemli ise 528 alın.. çünkü 4k kaynağı önce amfiye sonra amfi tv ye bağlanır..

ama benim 4k kaynağım olmayacak, olsa bile sesi amfiye veririm video yu tv ye bağlarım birbirinden bağımsız derseniz veya blueray çalarların çoğu artık 2 hdmi çıkışa sahip, biri ses için amfiye bağlanır, diğeri video için tv ye.. bu durumda da 921 ön plana çıkacaktır.
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Ben ileriye dönük düşünüyorum. Satın aldıktan sonra 2-3 sene receiveri değiştiremem gibi gözüküyor. Bütçe yetersizliğinden ötürü magnat 202 RAF tipi + 252 center alacağım. İleride 802 kulelerle veya 1000 kulelerle hoparlörleri geliştirmeyi planlıyorum.

Evde PS3, Digiturk ile kullanmayı planlıyorum. Müzik, oyun ve film için. 4k tv bence önemli ama ses arasında çok fark varsa olmazsa olmaz değil. Ama TV'den kontrol ve Arc benim için önemli. Çünkü film içeriklerini vs Blueray, olmazsa genelde TV'den usb ile izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Ben ileriye dönük düşünüyorum. Satın aldıktan sonra 2-3 sene receiveri değiştiremem gibi gözüküyor. Bütçe yetersizliğinden ötürü magnat 202 RAF tipi + 252 center alacağım. İleride 802 kulelerle veya 1000 kulelerle hoparlörleri geliştirmeyi planlıyorum.

Evde PS3, Digiturk ile kullanmayı planlıyorum. Müzik, oyun ve film için. 4k tv bence önemli ama ses arasında çok fark varsa olmazsa olmaz değil. Ama TV'den kontrol ve Arc benim için önemli. Çünkü film içeriklerini vs Blueray, olmazsa genelde TV'den usb ile izliyorum.

tv den usb daha ağırlı ise tv yi sisteme optik kablo ile bağlayacağınızdan 921 bence daha iyi olacaktır.. çünkü optik kablo ile 5.1 ses alırsınız hd sesleri alamazsınız zaten. 921 de arc varsa da + sı olacaktır. gelişmiş ekolayzır seçenekleri iyi stereo ses almanızı sağlayacaktır.
    yani 528 4k desteği ve bazı mac larla daha çok uyumu ile ön plana çıkarken, 921 daha komplike ses düzeniyle ortaya çıkakta. ben şahsen şöyle düşünürüm, param olunca daha iyisini alırım düşük model alacağıma. o zaman 923 ve 1223 e yönelmek lazım.. olmuyorsa bunların eski modellerine bakarım 921 gibi..kaynağınız iyi ise 4k çok önemli bir özellik değil.
    sizi yanlış yönlendirip tüh dedirtmek isteemem.. mantıklı karar vermek lazım.

mesela ben tv lerin smart özelliğini hiç hesaba katmam. geçen teknosa da çalışan bir tanıdık anlattı, philips in uydu alıcısı 7 sn de kanal geçişi yapıyor diye iade etmiş, arkadaşta lg var geçen gittiğimde baktım onun kide 3 sn yapıyor. şimdi ben bunlara bakmam uydu alıcısız tv alır ayrıca uydu alıcısı alırım.
    benim için philips tv lerin rengi mükemmeldir, tabi serilerine bağlı.. en az 6 serisi almak lazım, iyisi 8 serisi.. mllet samsung, lg derken ben yine gidip philips alacağım, benşm için tv olarak ne ona bakarım.

sizde alacağınız amfinin özellikleri ne açıdan işinize yarayacaksa ona göre karar verin.. çünkü biri alt model yeni seri, diğeri üst model eski seri. birbirlerini tamamlayamazlar, biri diğerini her açıdan tutmaz.

• Bugun 921 aldım. Cevaplarınız icin teşekkür ederim
  • Bende orhan beyden 322 yi almistim sinema olarak gayet memnunum Yakinda stereo sistem içinde kendisinden yardim alacam...
  • Orhan Bey çok yardımsever birisi. Saolsun ayarlarda bile çok yardımcı oldu.

Zaman, içerik vs olsa da sistemi tam test edebilsem rahatlayacağım. Akşam işten eve gidince saat geç oluyor. Bir de adam gibi Blue ray filmim yok. Bir türlü fırsat bulamadım.

Auto MCAAC yi yaptıktan sonra sadece Airplay'den itunes dan indirdiğim bir parçayı çaldım. Onda da max sesi %70e getirebildim. Biraz daha açsam üst kattakiler gelirdi sanırsam :)
  • Bende avr 921 var magnat 800 almayi dusunuyorum bu set avr ye hafif gelmez degil mi kredi karti kullanmiyorum istanbul anadolu yakasinda alabilecegim yer var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence avr ona hafif gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bence avr ona hafif gelir...

O kadar iyi diyorsunuz set, peki anadolu yakasinda seti nereden alabilirim fiyati binyuz tl civari biliyorum dogru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 16 Şubat 2015; 15:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek59

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bence avr ona hafif gelir...

O kadar iyi diyorsunuz set, peki anadolu yakasinda seti nereden alabilirim fiyati binyuz tl civari biliyorum dogru mu

bence fena değil.daha iyileri var tabiki bu işin ucu çok açık ama bence parasını hakediyor.home theather için tasarlanmış olsa da stereo müzkte de başarılı.
    ben kredi kartı ile almak zorunda olduğum için n11 üzerinden den gsadan aldım.kartsız nasıl alırsın bir fikrim yok açıkçası.bence orhan beyle görüşün gsa elektronik sitesinde telefonu var ayrıca forumda osedan nickli arkadaş.

• simsek59 kullanıcısına yanıt
    Pioneer 921 orta siklet bir Avr'dir ve Magnat 802 hafif kalır. 921 daha üst seviye hoparlörleri de rahatlıkla sürecektir. Bu anlamda diğer arkadaş yanlış yönlendirme yapmış.

Bu arada Magnat 802 hcp 5.0 setin sıfırı Gsa elektronikte 1400tl.
    http://gsaelektronik.com/urun/magnat-supreme-802-hcp-50-hoparlor-seti_712.aspx?CatId=229

Bu fiyat üzerinden arka ve merkez hoparlör için 500-600tl düşseniz sadece ön kuleleri 800-900tl civarına sıfır olarak alabilirsiniz. Tabii ellerinde paket harici tek kule kalmamış olabilir. Gsa Orhan beyi arayıp stok durumunu ve nihai fiyatı sorabilirsiniz.

Yada elde başka surround hoparlör yoksa komple bu seti alırsınız. Arka hoparlörler için 100tl'ye ayak alabilirsiniz ve 100-200tl'de komple tüm hoparlörlere kablo alırsınız. Toplamda 1600-1700 civarı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 16 Şubat 2015; 15:51:02 >

• ne açıdan söyledin hocam yanlış yönlendirmeyi onu anlamadım?802 170 w continous ve 340 w peak değerlere sahip bir hoparlor.921 in maximum çıkışı 150 w.
    802 nin 92 desibel de hassasiyeti var.sc-lx88 buna zayıf kalır demedimki.neyse önemli değil siz daha biliyorsunuz bu işleri bize laf düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Pioneer 921 orta siklet bir Avr'dir ve Magnat 802 hafif kalır. 921 daha üst seviye hoparlörleri de rahatlıkla sürecektir. Bu anlamda diğer arkadaş yanlış yönlendirme yapmış.

Bu arada Magnat 802 hcp 5.0 setin sıfırı Gsa elektronikte 1400tl.
    http://gsaelektronik.com/urun/magnat-supreme-802-hcp-50-hoparlor-seti_712.aspx?CatId=229

Bu fiyat üzerinden arka ve merkez hoparlör için 500-600tl düşseniz sadece ön kuleleri 800-900tl civarına sıfır olarak alabilirsiniz. Tabii ellerinde paket harici tek kule kalmamış olabilir. Gsa Orhan beyi arayıp stok durumunu ve nihai fiyatı sorabilirsiniz.

Yada elde başka surround hoparlör yoksa komple bu seti alırsınız. Arka hoparlörler için 100tl'ye ayak alabilirsiniz ve 100-200tl'de komple tüm hoparlörlere kablo alırsınız. Toplamda 1600-1700 civarı olur.

üstad anladığım kadarıyla Magnat 800 set hafif kalır diyorsunuz anfiden son ses açtığımda seste incelme veya bozulma olursa bu avr nin yetersizliğinden değil hoparlör setinin yetersizliğinden olur diye anlıyorum peki Magnat 802 set ise yeterli gelir mi diyorsunuz son ses açtığımda bir bozulma seste vs olur mu ? kule olarakhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-kozmatik-olarak-10-uzerinden-9-bu-fiyata-kacmaz-jamo-128-171161520/detay linkteki kuleler daha mı iyidr nakit olarak bu kuleleri alırsam fiyat düşebilir biraz ne dersiniz saygılar bilgilendirme için teşekkürler

• simsek59 kullanıcısına yanıt
    Bence Magnat set sizin için yeterli olur. Bu arada amfiyi son ses biraz zor açarsınız diyorum. %50-60 seviyesinde bile bangır bangır oluyor. O yüzden amfiyi son ses açıp sesin bozulması gibi bir durum yaşamazsınız.

Ayrıca sahibindendeki ilan bana pek güvenilir gelmedi. Özelliklerini bilen bilir demiş ama google'da pek de birşey çıkmıyor ve de hoparlöre tornavida niye deysin? O yüzden ben olsam tertemiz olduğunu görsem bile teredddütle yaklaşırdım.
  • quote:

Bence Magnat set sizin için yeterli olur. Bu arada amfiyi son ses biraz zor açarsınız diyorum. %50-60 seviyesinde bile bangır bangır oluyor. O yüzden amfiyi son ses açıp sesin bozulması gibi bir durum yaşamazsınız.

Ayrıca sahibindendeki ilan bana pek güvenilir gelmedi. Özelliklerini bilen bilir demiş ama google'da pek de birşey çıkmıyor ve de hoparlöre tornavida niye deysin? O yüzden ben olsam tertemiz olduğunu görsem bile teredddütle yaklaşırdım.

Ustad evet jamo icin bende baktim internette bisey bulamadim siz magnat 800 model mi yeter dediniz yoksa 802 olan modeli mi ? 700 tl ye yamaha 50ns set bulmustum bu magnat yamaha dan cok daha mi iyi , magnat almaya karar verirsem sanirim istanbulda elden almaimkanida yok

• quote:

Orhan beye mail attım , 802 set için center hariç 1,150 TL fiyat verdi sadece kuleler için ise 900,0 TL dedi sizce iyi mi fiyat ? elimde center olduğundan raf tipi ve kuleleri almayı düşünüyorum raf tipi nin özelliklerine bakarken 120 WAT olduğunu gördüm 921 avr de 150 wat olduğundan problem olmaz sanırım !saygılar

• Ben sony TA-F570ES, pioneer N-50 ve magnat monitor supreme 202'den olusan sistemi kullaniyorum. Ozellikle amfim stereo analog bir amfi ve sony'nin ozel serisisinden. Magnat ve pioneeri Orhan beyden aldim. Sizin 921 ile magnat 802'ler gayet uyumlu olur. O fiyata sifir alinacak daha iyi kule hoparlor Turkiyede yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.