Şimdi Ara

Magnat Monitor Supreme 800 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Orhan bey iyi fiyatlar vermiş. Toplu paket olduğu için zaten indirim yapılmış fiyatlar. O yüzden çok ciddi indirim de yapamaz. 802 kuleler için de 800-900 normal bir fiyat. Isterseniz bir de telefonla görüşün. 850'ye anlaşırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi birşeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanik

Ben sony TA-F570ES, pioneer N-50 ve magnat monitor supreme 202'den olusan sistemi kullaniyorum. Ozellikle amfim stereo analog bir amfi ve sony'nin ozel serisisinden. Magnat ve pioneeri Orhan beyden aldim. Sizin 921 ile magnat 802'ler gayet uyumlu olur. O fiyata sifir alinacak daha iyi kule hoparlor Turkiyede yok.

raf tipi olanlar arkalar 120 wat geçiyor AVR ise 150 wat problem olur rmu ?
  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Sizin verdiğiniz 150 w değeri cihazın 6 ohm da verdiği max değer sanırım...kullanacaginiz hop genelde 8 ohm olacağından mesela magnat 202 Recommended Amplifier Output 30 - 200 Watts yani 8 ohm da 200 w a kadar sirebilirsiniz diyor... Zaten 921 in 8 ohm da degerlerleri de aşağıdaki gibi...

Pioneer VSX-921-K A/V Receiver:

100W x 7 (1KHz, THD 0.05 percent at 8 ohms)
    80W x 7 (20Hz - 20KHz, THD 0.08 percent at 8 ohms

• AVR'lerin guc degerlerine aldanmayin. Surround kanallara hic bir zaman frontlar kadar yuklenmez AVR'ler. Tabiki surroundlari almiskan 202 almak da var. 102'ler 202'lerin yaninda oyuncak gibi kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyanik

AVR'lerin guc degerlerine aldanmayin. Surround kanallara hic bir zaman frontlar kadar yuklenmez AVR'ler. Tabiki surroundlari almiskan 202 almak da var. 102'ler 202'lerin yaninda oyuncak gibi kaliyor.

anlıyorum, şu açıdan sordum, elimde düzgün hoparlör olmadığı için surrond çıkışına eski bir araba haparlörü bağlamıştım müzik dinlerken sesi yükseltince sanırım patlattı haparlörü ama eskiydi ve müzik dinlerken stero modda pek dinlemiyorum ama bu magnat in sourrond hoparlöründe böyle bir durum kesinlikle olmaz diyorsunuz doğru mu ?
  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum öyle hoparlör patlatmak kolay bir iş değil. O yüzden gönül rahatlığı ile arkalara 102 alabilirsiniz.

Bendeki AVR sizdekinden daha güçlü bir model ve arka hoparlör olarak Magnat 102 ile aynı özellikteki Heco Victa 201 kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım

• berceste2534 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 802 supreme takımı kullanıcısıyım,uzun zamandır formuma girmiyordum şimdi gördüm kusura bakmayın yaklaşık 8 ay önce aldım takımı ,bana göre apartmanda oturuyorsanız hop,takımı yeterli çok abartmaya gerek yokuygun kablo ve uygun yerleştirme ile gayet güzel ses alırsınız.ben sinema seyrederken kullanıyorum gayet başarılı .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.