Şimdi Ara

Magnat Quantum 1005 stereo amfi öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Magnat Quantum 1005 hoparlörünü sürecek Stereo Entegre Amfi için bir öneriniz var mı? Kullanan yada uyumlu olacağını düşünen?Amfide dahili DAC olması tercihimdir.
    Mütevazi bir değerde olsun diyorum, hatta ikinci el de olabilir. (1000-1700TL)

Sıkça dinlediğim müzik tarzları
    Jazz,Blues ,Hard ve alternatif dışında rock, Pop, Caz, klasik

Magnat Quantum 1005 Speakers
    http://www.magnat.de/en/home-audio/audiophile-speaker/quantum-1000/quantum-1005

• AliWone A kullanıcısına yanıt
    Marantz pm6005 alınabilir. Magnatlar 92db oldukları için uyumlu olucaklardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir süre baktım entegre amfilere ve son olarak Roksan Candy K2 satın aldım 2. el . Alalı yaklaşık 1 ay oldu memnunum. Şimdilik tabletle denedim yaza kadar network player veya Blu ray Player almayı düşünüyorum.
    Daha çok söylenene göre MAGNAT'lar kapalı çalıyor ancak bu amfi ile daha açık çalacağını ümit ettim.(kapalı çalıyor tabiri ne ise artık :) bu tarifi yapmak için diğer marka hi end hoparlörler ile kıyaslamak lazım tabi) . Amfi güçlü ve müzikal geldi. Yeterince de dinamik. . Ancak şunu söylemeliyim ki odada akustik sorunu var ve bununda kısa, 15dk gibi bir süre sonra kulağı yorduğunu düşünüyorum. öyle abartılı denecek kadar demiyorum ama yinede yüksek sesli uzun süreli dinlemelerde odadaki akustik sorunu yüzünden kısa sürede kulaklar bitkin düşebiliyor.Bu durum önüne geçmek çok zor. Salonu değiştirmeye imkan yok veya hoparlör seçimi nereye kadar vs.. Zaten yüksek sesle dinlemek için 30-45 dk nız var diyebilirim, komşular sağ olsunlar anlayışlı ve cool lar durumu cıvıtmadan gündüz veya akşam fark etmez dinleyebiliyorum .bir kaç video ekledim anca bunlar vardı yetindim.

http://1drv.ms/17GT42N

• Selamlar amfiniz hayirli olsun. Kullandiginiz kule magnat in ust seviye urunlerinden ve muzikal kaabiliyeti yuksek guzel bir hoparlor. Magnat lar cok parlak calan tizleri onde hoparlor degil, daha dengeli heco lar kadar karanlik olmasada arada bir marka. Bence ikinci elde lambali guzel bir amfi arayisiniz devam etsin, lambali ile magnat uyumu cok guzel oluyor ve sicak muzikal bir ses yakalayabilirsiniz.

Oda akustigi icin esya yerlesim duzeni ve duvarlara resim yerlestirebilirsiniz. Hem gorsel hemde imkanlarimiz dahilinde en kolay yontem bu, artik oldugu kadariyla. Ayrica renklendirilmis akustik sungerler satiliyor, ham akustik anlamda iyilesme hemde hos bir gorunum katabilir salonunuza.

Bu arada sanirim siz ipad den amfiye direk baglanti yaparak muzik dinliyorsunuz, bu sekilde zaten verim cok dusuk oluyor. Iyi bir dac edinmenizi oneririm, bu sayede sesde farkedilir bir iyilesme olur.

Kulelerinizin kiymetiniz iyi bilin , guzel gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 1 Nisan 2015; 13:30:28 >

• Öncelikle hoparlör seçiminizden ötürü kutlarım .

Bir öneri;
    Müziği elektronik ortamda dinleyecekseniz mutlaka bu sisteme bir Network Streamer ekleyin. Birçok markada 500 EURO'dan başlayan fiyatlarla (Pioneer N50 mk2 gibi) bulabilirsiniz. Böylelikle Tabletinizi de uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.