Şimdi Ara

Magnat quantum 1009 hoparlör ve magnat mc100 cd li amfi veya marantz m-cr612 network cd li amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Magnat quantum 1009 kolon almayı düsünüyorum. Ancak bütçenin büyük bir kısmı kolonlara gideceğinden amfiye şimdilik fazla bütce ayıramıyorum. Tabi bir de cd okuyucu lazım. O yüzden çözüm olarak maliyeti düşürmek için cd li amfilere yöneldim. Fakat bu birleşik cihazların performansı hakkında bir bilgiye sahip değilim. Ustalardan yardım rica ediyorum.

Öncelikle cd okuyuculu amfi önerir misiniz. Cevabınız olumlu ise aşagıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz. Benim gönlüm marant a kaydı gibi ama işin ehillerini dinlemek daha doğru tabi ki.

MAGNAT QUANTUM 1009 KULE + MAGNAT MC100 cd okuyuculu amfi

Veya

MAGNAT QUANTUM 1009 KULE + MARANTZ M-CR612 NETWORK cd okuyuculu amfi.

Şimdiden yorumunu ve yardımını esirgrmeyen herkese teşekkürler.

• Merhaba,

Daha önce Marantz MCR 510 kullandım sesi çok nötral gelmişti bana ama güçlüydü epey dali ikon 1 mk2, jbl studio 530 vsyi gayet güzel sürüyordu. Magnatı bilmiyorum ama tercih etmezdim yarın bir gün memnun kalmazsanız zor satarsınız.

Sizin yerinizde olsam cd çalar birinci önceliğim değilse Yamaha rn602 hatta bütçe yetiyorsa rn803d alırdım. Marantzdan bendeki eski model olan Yamaha rn500'e geçince sesteki detay anlamında gerçekten çok iyi gelmişti. Ben marantz mc 510u elimde denon rcd m39 varken almıştım. Denonu rafa kaldırmıştım ama asla onunki gibi bir detayı elde edemedim marantzla. Sevmeye çalıştım ama bir türlü olmadı :) Yamahaya geçince oh be demiştim. Yamaha varken onkyo crn 765 almıştım onunla da Yamahada elde ettiğimi edemedim çünkü gücü yetmiyordu malum 22 watt yoksa detaylar şahane idi.

Şuan gene marantz kullanıyorum ama bendeki marantz micro değil artık ve çok memnunum.
    mcr612 hakkında güzel yorumlar okuyorum sizi üzeceğini düşünmüyorum bendeki mcr 510 gibi olmaz amfi katı farklı. ama gene de yamaha rn 602/803 alternatifini düşünürüm.

Hoparlör tercihiniz hep kule mi olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Merhaba,

Daha önce Marantz MCR 510 kullandım sesi çok nötral gelmişti bana ama güçlüydü epey dali ikon 1 mk2, jbl studio 530 vsyi gayet güzel sürüyordu. Magnatı bilmiyorum ama tercih etmezdim yarın bir gün memnun kalmazsanız zor satarsınız.

Sizin yerinizde olsam cd çalar birinci önceliğim değilse Yamaha rn602 hatta bütçe yetiyorsa rn803d alırdım. Marantzdan bendeki eski model olan Yamaha rn500'e geçince sesteki detay anlamında gerçekten çok iyi gelmişti. Ben marantz mc 510u elimde denon rcd m39 varken almıştım. Denonu rafa kaldırmıştım ama asla onunki gibi bir detayı elde edemedim marantzla. Sevmeye çalıştım ama bir türlü olmadı :) Yamahaya geçince oh be demiştim. Yamaha varken onkyo crn 765 almıştım onunla da Yamahada elde ettiğimi edemedim çünkü gücü yetmiyordu malum 22 watt yoksa detaylar şahane idi.

Şuan gene marantz kullanıyorum ama bendeki marantz micro değil artık ve çok memnunum.
    mcr612 hakkında güzel yorumlar okuyorum sizi üzeceğini düşünmüyorum bendeki mcr 510 gibi olmaz amfi katı farklı. ama gene de yamaha rn 602/803 alternatifini düşünürüm.

Hoparlör tercihiniz hep kule mi olmalı?
    Değerli yorumların için cok teşekkür ederim. Çok iyi bir seçenek olmadıgı sürece kule düşünüyorum. Magnatın shadow serisini dinleme şansım oldu shadow u bile begendim. Quantum serisi ni düşünmesi bile kulaga hoş geliyor.

Cd okuyucum problemli yaptırmak yerine almayı düşündüm. O yüzden cd li amfilere baktım. Benim endişem bu tür birlesık cihazların randımanı konusundaki kaygımdı.

Görüyorumki böyle bir cihaz kullanmişsınız ve soguk bakmıyorsunuz.

Yamaha rn803d ve cd okuyucu birlikte 11.000 civarı tutacak en az. O da beni zorlar şu an için.

• Bir de merak ettim. Şu an hangi marantz ı kullsniyorsun acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butimar23

Bir de merak ettim. Şu an hangi marantz ı kullsniyorsun acaba.
    PM 8006 yi kullaniyorum gayet memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnceledim güzel bir cihaza benziyor. Sağlıkla kullanın. Hangi kolonlarla birlikte kullanıyorsunuz şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butimar23

İnceledim güzel bir cihaza benziyor. Sağlıkla kullanın. Hangi kolonlarla birlikte kullanıyorsunuz şu an.
    Kef ls50 kullaniyorum hocam tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.