Magnet şebeke hızı kadar internet veriyor tavsiye ederim, bulunduğum noktada 110 mbps hıza ancak telekom ulaşabiliyor, Vodafone 3-5 mbps Turkcell 15 vs. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (19. sayfa)
-
-
Hocam aynı şekilde superbox ve redbox kullandım sizin gibi, redbox rezalet ötesi şimdi de magnet kullanıyorum 2 Aydır sürekli test yapıyorum ping sabit 19 21 hız da 15 30 arasında oluyor sürekli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nickinizden yola cikarak tahmin ediyorumda sakaryalisiniz sanirim benim gibi,acaba nasil bi yol izlediniz baglatirken.İstanbula vb. Yere gitmek gerekiyormu.Rica etsem musaitseniz yazarmisiniz.Hemen almayi dusunuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 14 Mart 2022; 22:1:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Sakaryalıyım :) bulunduğum bölgede ki ilçe müdürlüğüne gidip başvuruda bulundum başvuruyu alıp data hattını verdiler ertesi gün kurulum ekibi modemi getirip kurulumu gerçekleştirdi
2 ay önce başvuru yaparken, santrallere kota koymuşlar 100 kişilik kota vardı ve son 2 kişiden biri olduğum bilgisini verdiler. Redbox a göre çok memnun kalırsınız, verilen modem zte marka modem arayüzü kısıtlı hiçbir işlem yaptırmıyor, Vodafone verdiği huawei modem stock yazılımlı olduğu için arayüzü daha kullanışlıydı
hocam yanıtlarınız için öncelikle teşekkür ederim..
Tt yi aradıgımda müşteri hizmetleri sakarya magnet için pilot il değil büyük ihtimal temin edemezsiniz dedi.
Acaba ilçe müdürlüğüne gitttiğimde bu olay değişkenlikmi gösteriyor bunun gibi bi engelle karşılaştınızmı siz? ve hangi ilçedesiniz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 16 Mart 2022; 12:13:15 > -
Hocam Kocaeli Gebze de yaşıyorum, Gebzeden temin ettim. Normalde Kocaeli de pilot bölge değil. Müşteri hizmetlerinin konu ile ilgili hiçbir bilgisi yok müdürlüğe gidip bilgi alın bence
Anladim hocam dediginiz gibi en iyisi ben gideyim Akyazi ilce müdürlüğüne.İnsallah bu pilot il saçmaligini önüme koymazlar.Redbox laneti yuzunden 480p youtube videosunu donarak izliyorum saka gibi 180tl vermeme rağmen.1senedir illallah ettim,babamin tt mobil hattini test ettigimde 30-65mbit arasi değerler veriyor.Vf ise 12-13 veriyordu.
Köyüm de Ferizli hocam, Vodafone isterse 100 versin stabil olmadığı için her an sürekli farklı değerler alıyorsun, Vodafone da modeminiz huawei marka mı?
Huawei b535 kullaniyorum hocam redboxta baya kullanisli modem.Bandda secebiliyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 16 Mart 2022; 22:13:54 >
Evet o yüzden sordum band seçimi hakkında bilginiz var mı diye
Var var hocam interneti bi nebze daha iyi kullanmak için mecbur arastirip ogrendim.2100bandi bi nebze diger bandlardan daha iyi sonuc veriyor ama o bile vasat malesefki
Magnet hangi modemle geliyor hocam zte mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 16 Mart 2022; 22:33:11 >
Şöyle bir bilgi de vereyim size, tt magnet de zte modem de band seçimine izin vermiyor, sim kartı huawei modem e takıp denemek istedim 2100 e aldım hızım 60 70 e çıktı, zte modem de ise 15 30 görüyorum
redboxu iptal ettiğimde modem elimde kalcak onu kullanırım ozaman.Siz ztemi kullanıyosunuz peki
-
İş yerimizin olduğu mahalledeki İnternet kabloları çalındığı için ben de magnete geçiş yaptım. Altyapı görünüyordu telekoma gidip altyapıyı kapattırdım öyle geçiş verdiler.
Salı günü sabah başvurumu yaptım bugün gelip taktılar. Taktıktan hemen sonra hız testi yaptım 40mb indirme 30mb yükleme gösterdi. Ekip gittikten sonra tekrar deneme yaptım bu sefer 10 mbit indirme 2mbit yükleme gösterdi.
4 5 kez daha yaptım 10 mbit, 6 mbit, 12mbit.. Civarında indirme alıyorum.
Tt ofisine gittim.Yalvar yakar magneti baglattim.MH nin dedigi pilot il sacmaligini bunlarda diretti birkaç tanıdık teması ile zar zor hallettim.Bana sim verdiler ekiplerde bikaç güne gelirmiş.Bakalim onlari beklicem.Veya beklemeden huawei cihaza taksam aktif olmusmudurki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 17 Mart 2022; 14:23:16 >
Hocam pek bilgi sahibi degilim ama okudugum kadari ile ilk aldiginizda guvenli aile diye bi yere uye edip hiz kesitine dusebiliyormussunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 17 Mart 2022; 16:59:28 >
Hocam peki nasıl çıkarız güvenli aileden? Bu hızlar düşük biraz
https://forum.donanimhaber.com/magnet-tarifeleri-turktelekom-4-5g-ev-interneti-sinirsiz-4-5g-179-tl--144855739-18#152073270
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xx_GannicuS_xX -- 17 Mart 2022; 16:15:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X