< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (17. sayfa)
-
-
Türk telekom 1 haftadır cihazı getirmeyi beceremedi. Bu şirketten bir de altyapı bağlamasını bekliyorum. 5 kere randevu saati sms i attılar. 5ine de gelmediler.
-
Hocam tebrik ederim. Eğer cidden faydası olacaksa nasıl yapıldığını anlatırsanız ben de yapayım :D ama benim bölgemde öyle 100*120 hızlar yok maksimum 30. Sürekli test ediyorum telefon ve modemde. Telefon hattım da türk telekom. Telefon şebekesinde ne hız geliyorsa modemde de aynı hız geliyor. Yani hız kısma vb bir şeye rastlamadım ben. Isınma diyenler olmuş, modemde bir ısınma da olmadı şimdiye kadar. Sadece kablosuz bağlı, ethernet kablosu vs takılı değil. Ama yine de denemek isterim şu mesh i
-
Hocam eğer telefonunuz yüksek bir modelse ve buna rağmen modemle aynı hızı alıyorsanız zaten mesh sistemini bağlasanız da aynı hızı alacaksınızdır. Modem zaten 40-50 mbit'e kadar sorun çıkartmıyor. Daha üst hızlarda kesinti yapıyor. Eğer yine de denemek isterseniz öncelikle evinizin büyüklüğüne göre ister tekli ister ikili-üçlü mesh özellikli dağıtıcı almalısınız. Daha sonra zaten ethernet kablosuyla mesh'e bağlıyprsunuz modemi ve kullanıyorsunuz. Bu kadar basit olay.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman boşa denemenin bir anlamı yok. 40-50 hayal gibi benim için. Telefonum yüksek model ve 30 dan yukarısnı görmedi şimdşye kadar. Yıl olmuş 2022 20-25 megabit stabil internet gelsin diiye nelerle uğraşıyoruz şaka gibi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman02 -- 23 Ocak 2022; 1:17:35 > -
Gerçekten şaka gibi ama maalesef yapacak bir şey yok hocam..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Huawei modem ile 3G bağlantısın da daha fazla hız alıyorum, verdikleri modem de hız kısıyorlar o yüzden kaliteli bağlantı alamıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetalcam54 -- 23 Ocak 2022; 16:50:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güvenli internet defalarca sms atmama rağmen kapanmadı. Online işlemlerden kapatılabiliyor ama giriş şifresi gelmiyor. Modemin arayüzünde girip sms attım ama her seferinde işleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz... diyor. En son müşteri hizmetlerinin mobil kısmından kapattırabildim.
Online işlemlere şifre alıp girebilseydik iyi olurdu. Fatura kullanım vb her şeyi görüntüleyebiliyorduk orda...
-
Yeni bir sistem olduğu için oturmadı sanırım, zamanla modemlerin değişmesini de bekliyorum
arkadaşlar selamlar, ben de ilk faturamı ödemeye çalışıyorum. Hali hazırda Türk Telekom mobil müşterisi olduğum için kendi hattım üzerinden online işlemlere ulaşabiliyorum ancak fatura gözükmüyor. Tam olarak ne yapmalıyım bilen varsa aydınlatabilir mi?
-
Hocam hatırladığım kadarıyla satış faturası gibi bir kağıt vermişlerdi. Orada hesap numarası yazıyor. Satan adam o numarayla ödeyebileceğimi söylemişti.
-
onlineislemler.turktelekom.com.trTürk Telekom Online İşlem Merkezihttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/fatura-sorgulama-odeme/internet
T.C kimlik noyu yazın ödeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
teşekkür ederim cevaplarınız için
-
Arkadaşlar dün akşam 18:50 de sim kartını farklı bir cihazda taktiniz olarak bılgı geldi, her hangi değişiklik yapmadım ama, şu an internetim 24 saattir yok ve çağrı merkezi yardımcı olmuyor ne yapabilirim?
-
Sanırım farklı cihaza taktığınız için erişiimi kestiler bayiye gidip durumu anlatıp düzelttirmeniz gerekiyor . Ceza bedeli varmı yokmu o konuda bir fikrim yok.
-
Çok salak saçma bir sistem, aynı mesajı belli aralıklarla bende alıyorum düzelmesi 24 saati buluyor, ve az önce aynı mesaj yine geldi ilk işim magnet i iptal ettirmek olacak
Magnet limitsiz tarife 179 tl olarak satılıyor
Yok dostum farklı bir cihaza takmadım, magneti kimseye tavsiye etmem.
-
Farklı cihaz a takma ile alakalı değil sistem yeni olduğu için sim kart ile modemin imei si eşleşemiyor o yüzden internet i kesiyor, müşteri hizmetlerinden teknik birime yönlendirme yapın onlar düzeltiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X