Ben de güvenli internet sorunundan muzdaribim. Telefonla wifiye bağlanınca bildirimler gelmiyor. Mobile dönünce anında bildirim yağıyor. Büyük ihtimalle bu güvenli internet profili engelliyor bunu. |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (16. sayfa)
-
-
Evet ben de 1 ay kadar çektim bu sıkıntıyı, GUVENLI IPTAL yazıp 2500 a sms atmanız yeterli.
Aile profilinden kaynaklanıyor, ben bu şekilde çözdüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajı nerden nasıl atıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemin arayüzüne girip, mesaj atmanız gerek kardeşim, magnet modemi hangisidir, modemin ardında arayüze girmek için admin vs şifre yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 19 Ocak 2022; 19:5:51 >
@zn_volkan Teşekkürler. Mesajı attım iptal olduğunda mesajla bilgilendireceğiz yazdılar.
-
Sms bölümüne giriş yapamıyorum, modem versiyon numaranız nedir ve modeminiz zte mf286r mi?
Pm ile ekran görüntüsü atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Sim kartı gece vakti telefona takıp 2500 a GUVENLI INTERNET yazıp yollayınız. Simi çıkarınca 3-6 saat internet yavaşlıyor çünkü.
Ben huawei b535 modem kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Ocak 2022; 12:31:36 >
Huawei b535 modem bendede var dediğiniz gibi 1 saat kullanmama izin veriyor ondan sonra internet kesiliyor, siz nasıl kullanıyorsunuz huawei modemi
Bu gün itibariyle kurulmuş bulunmakta. Gelen arkadaş nasıl kurulduğunu bilmiyor ilk kez kuracaktı. İlk başta kuramadı sonra aynı modemden başka bir tane getirip kurabildi. 2 saattir felan test ettim. Modemin arayüzünde gelen sms te 12 megabit diyor ama hız 30 u gördü 2 kere. Genel itibariyle 15-30 arası değişiyor. Yoğun saatlerde ve uzun kullanımda da test etmek lazım tabi ki. Yalnız download hızı düşse bile upload hızı hiç düşmüyor.
Yalnız 2 tane ağ çıkıyor. Biri 2,4 ghz diğeri 5 ghz yazıyor. Kurulum yapan tam bilmiyordu, yakındaysa 5 ile başlayana bağlan, uzaktaysan 2,4 olana bağlan dedi. Yalnız ikisine aynı anda bağlanınca yavaşlar, kopabilir vb bir şeyler söyledi. Aradaki farkı teknik olarak bilen varsa aydınlatırsa iyi olur.
Güvenli internet için de arayüze girip mesaj attım, talebiniz alınmıştır dedi ama sonuçlanmadı.
-
Soramadınız mı bir cihazı aynı anda hem 2.4e hemen 5.ghz ağa nasıl bağlayacağını
5ghz ağda hız daha Fazladır etrafta daha az yayın olduğundan fazla etkilenmez
2.4 de biraz daha hız düşer etraftaki modemlerin çoğunluğu bu ağdan yayın yaptığı için
Farklı cihazlardan bağlanmayı kast ettim hocam. Mesela 1 bilgisayardan 2.4 e diğerinden 5 ghz e.
Bölgende hız olduktan sonra sorun yaşamazsın.
İnşallah düşmez ve stabil kalır
5ghz in hızı fazla kapsama alanı azdır. 2.4ghz ise bunun tam tersi hızı biraz az kapsama alanı fazladır. Modem olarak kullanılacağı için benim şahsi tavsiyem 2.4ghz kullanmanızdır.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hocam hayırlı olsun modeminiz zte mf286r mi?
Aynen hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X