Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
37
Favori
115.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu pilot bölgelerde ki mantığı anlayamadım. BAzı pilot bölgelerde eve kadar fiberi Türk Telekom sunuyor. Neden extradan magneti de neden sunar ki?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Bu durumu bende merak ediyorum.

• Redboxta oldugu gibi yakin zamanda magnet sinirsiz olan pakedi de musteri alimina kapatabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Lokasyon şartı olmasa evde sabit bir internet bile olsa müşteri açısından çok güzel bir olay aslında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    2 sene redbox kullandım lokasyon şartı yoktu powerbank ile araba da bile kullanıyordum, magnet e geçiş yaptım henüz lokasyon deneme şartım olmadı

Bu pilot il ilçede ki evimizde sabit internet aboneliğimiz olsa bile magnet alabiliyor muyuz?

Güzel soru :)

Alamazsınız, magnet in mantığı altyapısı olmayan evlere verilmesi 2 sene boyunca altyapı uygunluğu kontrol ediliyor altyapı olması durumunda magnet alıp ttnet taahhütünü başlatıyor

• ahmetalcam54 A kullanıcısına yanıt

Tamam hocam. Magnet kullanıyorken altyapı gelince illa Türk Telekom üzerinden taahhüt yapmak zorunlu oluyor mu? (Türk Telekom altyapısını taahhütsüz olarak diğer firmalardan almayı düşünenler olacaktır.)

Bu arada pilot bölgeleri daha çok genişletseymiş. Karadenizde ki bazı il-ilçelerde altyapı sorunu var. Düzelir umarım.

Magnet başvurusu yaparken otomatik olarak sana vdsl taahhütü de yapıyor :)

Kocaeli de yaşıyorum pilot bölgeler arasında gözükmüyor fakat magnet alabildim, bildiğim kadarıyla her il de kota açıyorlar ben ilk gittiğimde 100 tane kota açılmış 20 tane kaldığını söyledi almamıştım 2 hafta sonra tekrar gittim 10 tane kota daha açılmış son 3 tane kaldığını söylemişti.

taahhüt olayını bimiyordum. Teşekkürler. Ordu da sormuştum. Burda yok demişlerdi. Ara ara sorgulamak lazım o zaman.

Nasil aldiniz hocam baska il denmi.

• karahasan. K kullanıcısına yanıt
    Hayır kendi bulunduğum ilçe nin Telekom müdürlüğünden

• Hocam ben giresun dayim burdan basvursam oradan alabilirmiyim.

• kangalf kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın resmini paylaşma şansınız var mı, herkese aynı cihaz mı veriliyor acaba

• karahasan. K kullanıcısına yanıt
    Başvurduğum müdürlük cihazı vermedi sadece data sim kartını bana verdi, cihazı kurulum için gelen kişi getirdi

• Arkadaşlar, sevgili Magnet kullanıcıları güvenli internet aile profilini nasıl iptal ettiniz?

Buyrun hocam;

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gebze Müdürlüğünde size sadece sınırsız tarifeyi mi sundular, isteseniz 100gb veya 200gb'lık tarifeyi de alabilir miydiniz?

Taahhüt kısmını anlamadım, taahhütlü olarak mı kullanıyorsunuz? Sözleşmenizde tarifenizin adı ne olarak geçiyordu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.