Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
37
Favori
115.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene Vodafone redbox kullandım, hız, ping hiç stabil değildi, magnet internetde ise en hoşuma giden internet stabil ping genelde sabit, hız değişiyor
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Kendi magnet modemi taşımadım, fakat kullandığım huawei modemi farklı 2 km ileride ki adreste denedim kullanım sağladım herhangi bir sorun olmadı
  • Şöyle bir sorun ile karşılaştım, farklı modemde kullanırken sorun yaşamadım ama şifre almak için hattı telefonuma takdığım da mesaj geldi hattınızı farklı cihazda aktif ettiğiniz için hattınız kısıtlanmıştır 3 6 saat arası normale dönecektir diye o süre zarfında internet bağlantısı gitti
  • ahmetalcam54 A kullanıcısına yanıt
    Umarım olmaz. Lokasyon şartı var diye biliyorum
  • magnet modem ile oynamışlar yazılım var içinde büyük ihtimalle onu başka lokasyon da kullanıma izin vermez ama huawei modem ile kullanılabiliyorum
    Yok hocam yazılım ile ilgisi yok. İçine taktığın sim kart ile ilgili. Verici değiştimi datayi kesiyor. Daha emin olmak isterseniz mümkünse daha uzak bir yerde denersiniz
  • Deneyip emin olacağım, online hizmetlere bir türlü giriş yapamadım, müşteri hizmetleri çok bilgisiz zaten
    Onları hiç uyandırmayın bence. Önce deneyin sıkıntı yoksa devam edin kullanın

Hangi ilden aldınız ? Onlar mı getirip kuruyor ?

• Kocaeli gebze, telekom müdürlüğünde başvuru alıyorlar data hattını veriyor, modemi gelen ekip getiriyor
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam, Gaziantep bölgesi magnet sınırsız tarife.

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)

• Bazen 50-60'a kadar düşüyor hız ama genelde 90-120 arası.
  • kangalf kullanıcısına yanıt
    Hocam online işlemlere girebildiniz mi? Değerleriniz çok iyiymiş, sınırsız tarife ücretiniz ne kadar
    Hocam sizede sorayım :lokasyon şartı var mı? Yani alıp istediğiniz yerde kullanabiliyor muyuz?

Gaziantep pilot bölgeler arasında değil, siz nasıl ve nereden magnet alabildiniz?

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Documents/magnet-wifi-bolgeler.pdf

189 Tl hocam. vergisiyle vs. 190'larda bir şey ödüyorum. Online işlemlere maalesef ben de giremedim. Her türlü yolu denedim ama çözülemeyen bir sorun olarak kaldı maalesef.
    Fiyat aynı o zaman, tamam hocam teşekkür ediyorum
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Hiç yerini değiştirmedim maalesef. Evin en iyi çeken yerine koydum ve kullanıyorum hocam.
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısınız. Ben adana üzerinden aldım. Turktelekom bölge müdürü aracılığıyla aldım aslında. Maalesef bu işlerde de referans önemli oluyor hocam. Adresimi bura olarak yazdılar ama cihaz vs. adanadan geldi hocam.
  • Arkadaslar şu konum olayında net bilgi alamadık. Konum değişince hat kesilmiyor ise tanış falan araya koyarak bende almayı düşünüyorum ama şehirdeki evde çalışıp köydeki evde çalışmaz ise kötü olacak
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.