Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
949
Cevap
37
Favori
115.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer tarifeler hakkın da bilgim yok ben kendim direk bu tarifeyi istedim, taahhüt kısmı şu şekilde magnet internet de taahhüt yok fakat oturduğum apartman a internet altyapısı gelmesi durumunda geçiş yapacağım kampanya için sözleşme yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kangalf kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ediyorum modem aynı

• ahmetalcam54 A kullanıcısına yanıt

Sınırsız tarife kapanmadan bir adet almayı planlıyorum

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam, internet güzel stabil çalışıyor, Vodafone redbox böyle değildi

• ahmetalcam54 A kullanıcısına yanıt
    Vodafonun İnterneti ile telekomu bir tutmayın. Bırakın Vodafonu çoğu yerde turkcellden daha iyi inanın. Telekom gerçekten bu konuda büyük aşama kaydetti. Telekomun tek eksisi tarife çeşitliliği az. Verse şöyle Vodafone gibi sınırsız mobil tarifeler ortalığı toz dumana katar

• Zte harici modemler var mı? Yada farklı modem ile kullanan. Superbox lar da imei eleştirmesi vardı. Bunda yoktur inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip...

• yimust kullanıcısına yanıt
    Zte modem veriliyor, elimde Huawei modem de var onunla da denedim 3 4 saat kullanmama izin veriyor ondan sonra internet kesiliyor

• ZTE magnet internet için Router tavsiyesi istiyorum. Modemin çekim mesafesi çok iyi değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Ben mesh sistemi kullanıyorum. Tp-link'in modelleri var. Çok memnunum. hızı da arttırıyor çekim alanını da.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben misafirhanede kalıyorum magnet için gittim sistemlerinde misafirhanenin adresi çıkmıyor vermiyorlar ne yapabilirim?

• kangalf kullanıcısına yanıt
    Farklı cihazı nasıl kullanıyorsunuz internet kesilmiyor mu

• Uwais kullanıcısına yanıt
    Başka cihaz ile kullanmaya izin veriyor mu

Magnet hattı mı attınız köşeye hocam :) Bulunduğunuz bölgede var mıydı? Köşeye atılacak bir hat değil yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 16 Ocak 2022; 18:16:3 >
    Teşekkürler. Listeye baktım Türkiyenin yüzde sekseni yok :) Bu arada sınırsızın kapatılacağını nereden öğrendiniz?

• ihtiyacım kalmadığı için elimdeki sınırsız magneti kapattıracağim. eğer devir oluyorsa ve devralmak isteyen olursa ankara içerisinde yardımcı olabilirim.

• Arkadaşlar, Magnet kullanıp güvenli internet'i kapatmayı başarabilen var mı?

• Uzun uğraşlar sonunda yarın bağlatacam ben de. Çağrı merkezi ve bayiler hikaye, bölge müdürlüğünden ancak çözebildik. Kaç çalışanın doğru dürüst bilgisi bile yoktu. İş bilen birine geldim de yardımcı oldu. Bunu bağlatmanız için evinizde altyapı olmaması lazım. Altyapı gelince iptal ediyorlarmış. Altyapı aslında var ama port yok ben de. Karşı ve yan tarafta var. Ama gelen hız 16 lık pakette 5 6 megabit. O da ayın 15 günü kesin internet yok. Ne yapayım ben öyle interneti.
    Bağlasınlar test edip gelişmeleri yazarım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.