Oradan bulamadım hocam... Birde online işlemlere giremiyorum hiçbir şekilde. |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (12. sayfa)
-
-
Oraya girmeyi şu ana dek kimse başaramadı maalesef hocam. Müşteri hizmetleri ile çözmeyi deneyin, tabi aklı başında birine denk gelirseniz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirsiniz 4441444
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, Aile Profili açık sanırım bilgisayar ile hiçbir siteye giremiyorum...
Wifi ile bağlandığımda cep telefonuma bildirimler gelmiyor
Turkcell 4.5 ile bağlandığımda bildirimler akıyor...
Magnet aldım ama Güvenli internet korumasını iptal ettiremiyorum... Müşteri Hizmetlerini aramama rağmen...
Defalarca aradım...
Magnet alıp güvenli internet kalkanı açık olup daha sonrasında kapattıran var mı?
Nasıl kapaattınız? Lütfen yardımcı olur musunuz?
-
Birinci yöntem 2500'a GUVENLI IPTAL yazıp yollamak, ikinci yöntem, online işlemlerden güvenli interneti kapatmak, üçüncü yöntem ise mh ile görüşüp kapattırmak.
Sms göndermek için modemin arayüzüne bağlanmalısınız, yoksa sms gönderemezsiniz, sim kartı telefona takıp sms atabilir misiniz bilmiyorum. Dilerseniz uzak bağlantı ile beraber çözmeye çalışalım, pm ile telefon numaramı atıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 5 Ocak 2022; 22:11:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tşk ederim , modem arayüzden sms attım şu mesajı aldım...
Sayin musterimiz, Guvenli Internet aboneligi iptal talebiniz alinmistir. Iptal gerceklestiginde SMS ile bilgilendirileceksiniz. B001Kod
Yığını:ama daha iptal edildi mesajı gelmedi...
müşteri hizmetleri güvenli interneti kaldıramıyor , şu anda işlemi gerçekleştiremiyoruz mesajı alıyor... bende online işlemlere bimcell den girebildim sadece... bende aynı mesajı aldım online işlemlerden...
sms attık o mesajı aldık... şu anda bekliyorum
-
Magnet , tt bayisinden mi müşteri hizmetlerine başvurarak mı alınıyor?
-
Bayiden
Hala bazı illerle sınırlı sanırım.
-
Evet çoğu ilde yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
2 gün önce magnet aldım, sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
speedtest atarmısın dostum
-
Şu şekilde bir bilgi vereyim, getirdikleri modemi kullandığım zaman hızım 12 - 20 mbit arasında değişiyordu, data hattını çıkarıp huawei marka modeme taktığım da hızım 40 - 60 mbit arasında ve ping değerim 18 e sabit kaldı
Hangi paketini aldınız?
Sınırsız paket
Tarifelerde onu göremiyorum hocam, ücreti ne kadar?
193 tl ücreti var
Teşekkürler
Lokasyon şartı var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X