< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (10. sayfa)
-
-
Benim bölgemde magnet yok ancak başka bir şehirden uygun bölgeye gitsem, alabilme şansım nedir? Deneyen var mı?
-
Bu sınırsız magneti cep telefonu ile kullanabilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Data hattı telefona olmaz hocam maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcellin modeminin imeisini telefonuna klonlayıp kullanan vardı bu modemde de aynısı olur mu acaba?
Pek bilgim yok ama riske atmaya değmez.
Sonuçta normal sim kart ve tarife tarife özelliğinden dolayı arama yapmaya kapalı Telefonda kullanmamak için neden yok .Büyük ihtimal çalışacaktır .
-
Hızı düşürüyorlar diye biliyorum
14.50 de başvuru yaptım 16.00 itibariyle kullanmaya başladım
Şu an 35 40 mbit hizlar aliyorum ki bu gayet yeterli benim için.
Sınırlı magnet ve diğer Data paketleri tablet tel modem pc her cihazda çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ilk faturam ve bana iki fatura çıktı. Müşteri hizmetleri ile durumu çözemedim. Neden olduğunu açıklayabilecek kimse var mı acaba ?
Bir tanesi Beş yüzle başlayan mobil no için diğeri de hizmet numarasına ait. Doğru mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam doğrudur.
Arkadaşlar okuyorum bazılarınız denizliden sakaryadan magnet almış ama internet sitesinde pilot bölgelerde bunlar yok. Nasil aldiniz acaba olmayan bölge icin magnet. Bende Giresun'daym altyapi yok evimde magneti nasıl alabilirim
Taşımayı denemedim açıkçası ama bir sorun olacağını düşünmüyorum, mesajınızı ancak görebildim biraz geç oldu kusura bakmayın.
-
Satışta olmadığını söylediler, bende sınırsız almak istedim ama ilerleyen zamanlarda alabileceğimi söylediler kesin bir tarih vermediler. Mesajınızı ancak görebildim biraz geç oldu kusura bakmayın.
-
Ben herhangi bir taahhüt vermedim adresime altyapı geldiğinde magneti alıp fiber bağlantı yapacaklarını söylediler. Bağlantı hızından memnun kalmazsam da cihazı iade edebileceğimi söyleidler sadece hat adıma özel olduğu için o kalacak kapatmak isterseniz cayma bedeli olmadan kapanacak dediler. Denizli Pilot bölgeymiş 16 şehirde olduğunu söylemişlerdi ama değişmiş olabilir zira 4 ay olmuş bağlatalı. Ben Fiber internet başvurusu yapmak için gitmiştim adresimde altyapı olmadığı için bunu önerdiler. Mesajınızı ancak görebildim biraz geç oldu kusura bakmayın.
-
Evimde altyapı bulunmakta ama hızım az. Acaba evinde altyapısı olanlarda Magneti kullanabiliyorlar mı? Sınırsız hız güzel olurdu çünkü mobil verim evimde güzel çekiyor. O tarz farklı bir tarifeleri var mı benimde kullanabileceğim bilen var mı?
-
Merhabalar magnet kullanımında kota sorgulamayi nerden yapiyoruz
Magnet icin yaklaşık iki aydir şifre alamıyorum 9520 den. Online işlemlere nasıl gireceğiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X