Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: müzikadamı Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
999
Cevap
35
Favori
117.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)

Bugün gelen magnetin kurulumu yapıldı.Aldığım hız bu arkadaşlar.Daha hızlandırmanın yolu varmı (sınırsız paket)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Sınırsız paketin ücreti ne kadar hocam? Birde hızın için modem değiştirip (farklı bir modem marka olarak) denemeni tavsiye ederim. Bir yerlerde sanki böyle bir şey okumuştum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekstra ücret var mı telsiz kullanım ücreti vergiler falan sınırsız 180 TL yazıyor ama ekstra birşeyler var mı

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Farklı modem kullanamıyorsun sim kart ı başka cihazda aktif ettiğinizden dolayı hattınız kısıtlanmıştır diye mesaj geliyor

• ahmetalcam54 A kullanıcısına yanıt
    Farklı modem kullanamıyorsun , farklı yerlerde de kullanamıyorsun lokasyon olarak. O zaman pek bir anlamı kalmıyor

Evet öyle mantıklı değil

Hocam vergisiyle birlikte aylık 195 ₺ ,
    Modem değişimi için simkartı çıkarırsan interneti kesiyor diye okumuştum forumda

Gelen görevliye sordum her yere götürebilir dedi ama denemedim hocam

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için

• magnette sabit ip varmıdır arkadaşlar kuruluma gelen servis.. sabit ip yok diyor.

onlara diyorumki superbox ve vodafone da var sizde nasıl olmaz !!!

cevap abi bizde yohgg

• nantenami N kullanıcısına yanıt
    Sabit ip yanisira acaba seyyar kullanabiliyor muyuz istediğimiz lokasyonlarda

hız kısıtlaması oluyor deniyor ama tecrübe etmedim henüz..

• freeman02 F kullanıcısına yanıt

MERHABA ARKADAŞLAR FREEMAN02'NİN SAYESİNDE AİLE PAKAETİNİ 4441444 Lİ NUMARAYI ARAYIP MOBİL BÖLÜMÜNDEN, MAGNET İÇİN HEPİMİZE VERİLEN TELEFON NUMARASINI SÖYLEYEREK AİLE KORUMA PAKETİNİ İPTAL ETTİRDİM. MODEM AÇILIP KAPANDI VE HIZIM 15 MBİTE SABİTLENMİŞTİ. 4-5 DEFA MODEMİ AÇIP KAPATMAMA RAĞMEN HIZ DÜZELMEDİ.

DAHA SONRA TEKRAR AYNI NUMARAYI ARAYIP HATTIMA AİLE PROFİLİNİ TANITTIRDIM. HIZIM HEMEN YİNE SINIRSIZA GELDİ VE 110 MBİT DOWNLOAD 45 MBİT UPLOADA GERİ DÖNDÜ.

AİLE PAKETİ KAPANINCA BİLDİRİMLER SORUNSUZ ULAŞIYOR TELEFONUMA AMA HIZ 15 MBİTE DÜŞÜYOR. BEN DE BU HIZLA YAPAMAYACAĞIMDAN BİLDİRİMLERİN GELMEMESİ VEYA GEÇ GELMESİNİ ARTIK SORUN ETMEYECEĞİM.

AİLE PAKETİNİ KAPATTIRIRSANIZ HIZINIZ DÜŞÜYOR BİLGİNİZE, BOŞUNA UĞRAŞMAYIN VE GÖRÜNÜR OLSUN DİYE BURAYA BÜYÜK HARFLERLE YAZDIM. EĞER RAHATSIZ EDERSE YÖNETİCİLER YA ANASAYFAYA SABİTLEYEBİLİRLER YA DA YAZILARI KÜÇÜLTEBİLİRLER.

• tufan1986 kullanıcısına yanıt

Ben de güvenli interneti kapattırdıktan sonra herhangi bir hız düşümü olmadı. İlginçmiş. Sadece bazen şebekenin çok yoğun olduğu hafta sonu falan biraz düşüyor.

• tufan1986 kullanıcısına yanıt
    Güvenli internetin açık olması durumunda ne oluyor?

• Güvenl internet açık olduğunda eğer telefonunuzu wifiye bağlarsanız bildirimler gelmiyor. Whatsapp,hepsiburada vb. 4.5G ye döndüğünüzde arka arkaya bildirimler gelmeye başlıyor.

• benim imzaladığım evraklarda 12mbit yazıyor, telefondan yaptığım hız testlerinde de 12mbitten yüksek hız alamadım ancak modeme ethernetle bağlanıp hız testi yaptığımda 45 mbit down 18 mbit upload hızı alıyorum sanırım wifi üzerinden bir sınırlama mevcut

• iyi forumlar.altyapım olmayışı sebebiyle superbox ve redbox kullandım.Superboxta hız ve ping olarak gayet memnundum fakat fiyatı bütceme yüksek gelmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım.Redboxa başvurdum vurmaz olaydım.Frekansı cok yogun oldugundan hız düşmeleri ping rezalet...Şimdi denemediğim bi magnet kaldı :D TT Mobil hattı ile 4G testi yaptıgımda 26-35mbit arası download alıyorum 25 30 arasıda ping.Magnet kullandığımda buna yakın değerlermi alacagım yoksa herhangi bir düşüş yaşatıyolarmı? Evimde 5.6 cihaz günlük rahat bağlanır wifi üzerinden.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.