Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
37
Favori
120.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler cep magnet 300 GB kullanıyorum modem olarak da süperbox ile gelen zte mf286 modeli kullanıyorum. Sorunuma gelecek olursak günde 1_2 kez modem ışıkları yanmasına rağmen bağlantı problemi yaşıyorum yani modeme bağlıyım ama bir yerlere giremiyorum daha sonra modemi kapatıp açtığımda sıkıntı çözülüyor. Bu durumla karsılasıp çözen oldu mu şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Sınırsız Magnet Aktif Olarak satışa sunuluyor mu

• Exodus33 kullanıcısına yanıt

Bazen lagda kalabiliyor modem arayuzunden 3 g dusurup sonra tekrar 4.5g aktif ediyorum sorun ortadan kalkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzfertatzz Z kullanıcısına yanıt
    Bu işlemden sonra sıkıntı ortadan kalkıyor mu?

• magnet sinirsiz tarfem 1050 tl olmus hiz çok kutü bide zam yapmişlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom0476 -- 3 Ocak 2025; 15:48:57 >

Bende kalktı sorun suan sıkıntı yok

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Eski üye misiniz? Geçen mayısta sanırım daha yeni 400tl olmuştu. Bana daha herhangi zam mesajı gelmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

2024 Ağustos ayında uye olmustum bu haza fiyat çok yüksek

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Benimde 700 küsür olmuş, hiçbir haber vermeden yapmışlar taahhütsüz olduğu için. Bende iptal edeceğim fakat hattı faturasıza çevirmeyi, yada başka operatöre taşıyacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi günler , cep magnet 300 GB aldım ve süperbox zte mf286 ile yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama ara sıra internet kopuyor modem ışıklarında sıkıntı yok modemi aç kapa yapınca düzeliyor. Neden olabilir arkadaslar ?

• Arkadaslar 1 hafta once alt yapim olmayan yere magnet sinirsiz 15 mbps olani baglattim. Gunduzleri 12 mbps civarinda degisen hiz ozelikller aksamlari 0.01 mbps dusuyor kullanilmaz hale geliyor. Evet hergun 19/24 saatleri arasinda 0.01 civarinda.

1 haftadir bu sekilde aksam saatlerinde kullanilmaz halde. Ama turk telekom hattli telefonum ayni yerde daha yuksek mbps alabiliyorum. Musteri hizmetlerini aradigimda cep telefonuza gelen sinyalle magnet modeme gelen sinyal farkli dediler.

O yuzden tt hatli telefonum burda iyi cekiyo alayim magneti demeyin. Magnetin hizini konumunu baz istasyonunu nerden sinyal alacagi vs hepsini sinirli oldugunu dusunuyorum.

Benim buldugum çözüm ise modemi ağ seciminden 3g ye almak oldu bu sayede sabit 7 mbps alabilmekteyim. 7 mbps internete 1200 tl vermem diyerek iptal basvurusu da bulundum. Modemi iade edip 1059 tl yeni hat vergisi cikardilar.

Tasinabilir 300 gb 710 tl taahutlu olana gectim. Sube ilk once modemsiz vermek istemedi dedim internet sayfasinda modemsiz alinabilecegi yaziyor. dandik tasinabilir modeme 4000 tl istedi. Sikayet edebilecegimi dusunmus olabilirki modemsiz vermeye karar verdi. Bende modemsiz olarak Sim kakti alip taktim bi cep telefonuna suan aksamlari 20 mbps ile iyi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farkeyledim -- 13 Ocak 2025; 23:11:15 >

• Arkadaslar zte mf286 modem var günde ortalama 2 kez internet gidiyor açıp kapanınca düzeliyor bunun yerine Huawei B_535_232 alsam sorun düzelir mi ? Modemi cep magnet ile kullanıyorum ama Türkcell de kullanırken de aynıydı . Modemlerde turkcelin verdiği modemler ?

• Merhaba arkadaşlar,
    köyevinde faturalı magnet 100 GB olan paketi kullanıyoruz. Hat sahibi yurt dışında, bir üst pakete geçmek istiyoruz. Ttnet kendi modemleri var, içindeki data hattından yapılabilir mi?

• farkeyledim F kullanıcısına yanıt

Bu data hatlarında ek sınırlar oluyor dediğiniz gibi. Bende de Vodafone olanında hız 5-10Mbps arasıydı hep, aynı zamanda telefon 100Mbps ye kadar görüyordu. Telefon hattını modeme takıyordum yine çok iyi hızlar görüyordu. Diğer türlü 2 kişi bile aynı anda girse o yavaş hızla çekilmez oluyordu. Adamlara hız sorunu ile alakalı şikayetler falan açtık bir süre sonra sanırım biri kendilerince yanlış bir işlem yapmış olacak ki hızım uçmaya başladı, rahat 30-40Mbps görmeye başladım. Şuan hala hızı öyle ama taahhüt bu ay sonu bittiği ve eve de fiber geldiği için kapatacağız kendisini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Ocak 2025; 21:37:30 >
  • abi 2025 yılında bu internet niye hala kabloyla yer altından falan çekiliyor delireceğim.

15mbps pakete 1000 tl fiyat nedir. 15mbps bile vermiyor 11 falan veriyor sürekli yağmurda çamurda kopma garantili bir de. niye 1000mbps fiber paketlerden daha fazla para ödüyoruz bu işe yaramaz şey için.

Modeme t-mobile yazılımı atıp mevcut 4-5 tane güncellemeyi yapınca düzeliyor, yeni modeme gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 20 Ocak 2025; 7:56:53 >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Yazılımı nerden indireceğizhocam birde işlem ne kadar sürüyor?

https://forum.donanimhaber.com/zte-mf286-r-superbox-yazilim-sorunu--140127968

Burada alttaki mesajlara bakınız, 10-15 dk da halledilir, kolay bir işlem.

Bunu yükleyin cihaz içerisinde güncellemeleri yapın, bitene kadar 5-6 güncelleme yapmak gerek, kolay gelsin

• müzikadamı kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Sorunuzun cevabı için değilde cepmagnet faturalılarda bir üst pakete hangi kanallardan geçiş yapılabiliyor bende bunu merak ediyorum. Müşteri hizmetlerini mi aramak gerekir başka yolu var mı, çözüm bulabildiniz mi?

• hat sahibi nerede olursa olsun , kendisi müşteri hizmetleri ile görüşerek yapabilir

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.