Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
35
Favori
117.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi günler cep magnet 300 GB kullanıyorum modem olarak da süperbox ile gelen zte mf286 modeli kullanıyorum. Sorunuma gelecek olursak günde 1_2 kez modem ışıkları yanmasına rağmen bağlantı problemi yaşıyorum yani modeme bağlıyım ama bir yerlere giremiyorum daha sonra modemi kapatıp açtığımda sıkıntı çözülüyor. Bu durumla karsılasıp çözen oldu mu şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar
    Sınırsız Magnet Aktif Olarak satışa sunuluyor mu
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt

Bazen lagda kalabiliyor modem arayuzunden 3 g dusurup sonra tekrar 4.5g aktif ediyorum sorun ortadan kalkıyor

• zzfertatzz Z kullanıcısına yanıt
    Bu işlemden sonra sıkıntı ortadan kalkıyor mu?
  • magnet sinirsiz tarfem 1050 tl olmus hiz çok kutü bide zam yapmişlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom0476 -- 3 Ocak 2025; 15:48:57 >
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt

Bende kalktı sorun suan sıkıntı yok

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Eski üye misiniz? Geçen mayısta sanırım daha yeni 400tl olmuştu. Bana daha herhangi zam mesajı gelmedi.
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

2024 Ağustos ayında uye olmustum bu haza fiyat çok yüksek

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Benimde 700 küsür olmuş, hiçbir haber vermeden yapmışlar taahhütsüz olduğu için. Bende iptal edeceğim fakat hattı faturasıza çevirmeyi, yada başka operatöre taşıyacağım.
  • İyi günler , cep magnet 300 GB aldım ve süperbox zte mf286 ile yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama ara sıra internet kopuyor modem ışıklarında sıkıntı yok modemi aç kapa yapınca düzeliyor. Neden olabilir arkadaslar ?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.