Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
35
Favori
117.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    faturasız nasıl söz vereceksin , 2 ay sonra hattı değiştirirsen cayma bedelini kimden alacaklar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Benim ki faturalı. Bayinin sms ile 5555'e göndermemi söylediği kod bunlar. Anlatmak istediğim bayi bişeyler biliyor ama yanlış biliyor demek istedim... SOZ galiba taahhüt'ün başlaması için gerekli. Online işlemlerde zaten taahütlü görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 24 Aralık 2024; 18:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperbox modemleri cep magnet veya data hatları için uygun mudur kullanılabilir mi ?

• Exodus33 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum hocam uygun galiba. Huawei b618s 22d modeli kullandığım model.

• slmbnogzhn kullanıcısına yanıt
    Süperboz kontratım haftaya biticek modemi iade etmesem ne kadar ücret alırlar acaba 😁

• slmbnogzhn kullanıcısına yanıt
    Ürün bu mu hocam

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)

Bunu bilmiyorum hocam ben ikinci el almıştım.

Aynen hocam bu ama bunda ekstra anten çıkışı yapılmış bende yok onlar :)

• Arkadaslar herkese selam ,

Tcell faturasiz normal hattim vardi gecen gun telekom bayisine gittim ve fautrasiz data hattina gecmek istedigimi ilettim basta yok olmaz vs soylediler biraz diretince gecisi tamamladilar . Hattim dun acildi 6 aylik 50 gb cep magnet aldim . Mr600 lte router ile kullaniyorum suanlik bir problem gormedim ama telefonun az cektigi yerlerde ne olur bilinmez . Bakalim 6 ay 50 gb 300 tl cep magnet kamera sistemi yada ew alarmi icin oldukca iyi fiyat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi günler süperbox için kullandığım hattı cep magnete taşıyabilir miyim acaba ? Yoksa yeniden data hattı mı almamız lazım yeni hat ücreti vergi vs 750 TL imiş ?

taşıyabilirsin, yeni hat almaya gerek yok , tek sıkıntı bayiler magnet nedir bilmiyor , siz telefondan linki açıp gösterirseniz hmmm tamam bakalım falan diyorlar

• magnet tarifeleri sil süpür vermiyor 😥😥

• Magnet hattımı süperbox olan modeme taktım ama 3g/4.5 g kırmızı renkte internet alamıyorum var mıdır bir ayarı kartı 2 saat önce aldım ?

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)

Hocam ben faturalı kullanıyorum. Önceki mesajlarda bir arkadaş ONAY yazıp zannedersem 5555 numarasına gönderilmesi gerektiğini yazmış. Faturasızda böyle galiba... Modem arayüzünde SMS bölümü varsa deneyin bakalım. Yada hattı bir telefona takıp deneyin. Tabi bunları faturasız için paketi satın aldığınızı varsayarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 28 Aralık 2024; 18:25:53 >
    Faturasız ise arkadaşın dediğini deneyin yada bence hiç uğraşmayın mh arayın onlar açıyor. Ben öyle yaptım. 2 dk da hallouyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk faturam çıkmış. 13 günlük kullanım 233 lira faturalandırılmış. Bir dahaki aya 446 lira gibi bir fatura çıkacak. Telsiz kullanım ücreti yeni yılla birlikte artınca biraz farklı bir fatura beni bekliyor olacak.

• huawei b618s 22d elimde modemi var ama 1 yıldan fazla olmuş kullanılmadı imei gitmiş ne yapabilirim nasıl atarım yardımcı olur musunuz

• Yasinyet Y kullanıcısına yanıt

En son kullandığınız hattı takınca uğraştırmadan açılır. O hatta şuan sahip değilseniz BTK ya ürünün faturasıyla başvurmak lazımdı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.