Merhaba. Kullandığınız paketin kalan içeriğine nasıl ulaşıyorsunuz. Ben cep magnet 100 yada 200 tarifesine vodafonedan taşıma yoluyla geçiş yapmayı düşünüyorum. Evvelki mesajlarda paket içeriğine müşteri hizmetlerini aramadan sorgulama yapılamadığına dair yazanlar olmuş. Yalnızca bu kafama takılıyor. Data hatlarına sms vs. ile sorgulama yapılabiliyor mu veyahut başka bir yolu var mı? Daha evvel Alcatel mw40v cihazımla aramalara ve sms göndermeye açık Bimcell hattımla modem arayüzüne girerek USSD ekranından *123# tuşlayıp devamında kalan paket içeriğini gelen SMS yoluyla öğrenebiliyordum. Bildiğiniz kadar cevaplarsanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 7 Aralık 2024; 13:42:50 > |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (47. sayfa)
-
-
Merhaba. Benim kendi modemim var. Alcatel MW40V mobil modem. Buna geçiş yaparsak illa modem satacağız diye dayatma yapıyorlar mı? Birde kalan paket içeriği nasıl sorgulanabiliyor. Cepmagnet 10gb ile aynı fiyata sahipler
-
Paketlerin altında şöyle bir ifade var . Herhangi bir cep magnet paketten kopyaladım
quote:
KALAN SORGULAMA
KALAN MOBIL 50GB -> 5555
Muhtemelen Türk Telekom uygulaması ile de kalan kullanım görünür diye düşüyorum -
SMS gönderimi açık demek ki.
-
Evet cep magnet tarifesinin sms gönderimi açık yazıyor Telekom sayfasında -
Hayır,modemi almak zorunluluğu yok.
Bu tarifeyi alana TeknoSA'da geçerli 1000 TL çek hediye ediliyor. O çek ile alımda modemde ayrıca indirim yapılıyor.
Geçenlerde bir arkadaş modemin indirimli fiyatının piyasaya göre çok uygun olduğunu yazmıştı. Üst modeller de alınabiiyor indirim hakkı onlarda da geçerli. Ben 2022'de 100 GB olana 95 TL'den 24 ay taahhüt yapmıştım,geçen ay bitti. Üst kalitedeki modemi aldım ama yaklaşık1 yıl modemi hiç açmadım,tablette takılı kaldı,tableti modeö gibi kullandım interneti paylaştırmak gerekince.
Modeme takarak da kullanılıyor,telefona takarak da. Data hattıdır,SMS gelir ama operatör üzerinden sesli çağrı alınmaz ve yapılamaz. Siz bilirsiniz,konuyu okuyanlar da bilsin diye belirtiyorum. 100 GB 380 TL diye atlayıp aa! bundan arama yapılamıyormuş,arama alınamıyormuş demesinler. 100 GB mobil internet lazım olana çift simkartlı telefonda diğer hat 100 GB 380 TL olarak kullanmak iyi taktik yalnız. Diğer hatta konuşma paketi ayarlarsın 100 GB içeren simkartın internetini açık tutarsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaHayır,modemi almak zorunluluğu yok.
Bu tarifeyi alana TeknoSA'da geçerli 1000 TL çek hediye ediliyor. O çek ile alımda modemde ayrıca indirim yapılıyor.
Geçenlerde bir arkadaş modemin indirimli fiyatının piyasaya göre çok uygun olduğunu yazmıştı. Üst modeller de alınabiiyor indirim hakkı onlarda da geçerli. Ben 2022'de 100 GB olana 95 TL'den 24 ay taahhüt yapmıştım,geçen ay bitti. Üst kalitedeki modemi aldım ama yaklaşık1 yıl modemi hiç açmadım,tablette takılı kaldı,tableti modeö gibi kullandım interneti paylaştırmak gerekince.
Modeme takarak da kullanılıyor,telefona takarak da. Data hattıdır,SMS gelir ama operatör üzerinden sesli çağrı alınmaz ve yapılamaz. Siz bilirsiniz,konuyu okuyanlar da bilsin diye belirtiyorum. 100 GB 380 TL diye atlayıp aa! bundan arama yapılamıyormuş,arama alınamıyormuş demesinler. 100 GB mobil internet lazım olana çift simkartlı telefonda diğer hat 100 GB 380 TL olarak kullanmak iyi taktik yalnız. Diğer hatta konuşma paketi ayarlarsın 100 GB içeren simkartın internetini açık tutarsın.
Cevabınız için teşekkür ederim. Taşıyacağım hatla zaten telefon görüşmesi yapmıyorum. Normal vodafone hattını data hattı gibi 4G modeme taktım. Problem yok yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 8 Aralık 2024; 14:49:39 >
-
faturasız magnet 300 gb aldım bugün ama sms gönderimi yapılamıyor. Kalan GB nasıl öğrenilir?
-
-
Arkadaşlar izmir'de cep magnete taşıma yapabileceğim bayi biliyorsanız beni bilgilendirin. Yaşadığım yerde Türktelekom mağazası bir tane. Tarifenin kendilerinde görünmediğini böyle bir tarifeyi bilmediklerini söylediler. Bura Manisa'nın izmir'e yakın bir ilçesi. 200GB olanı alacağım. Olmazsa teknosacell 100GB ikinci planda...
Edit: Telefonla teknosacell müşteri temsilcisiyle görüştüm, 100gb mobil wifi tarifesini sordum. Dedi ki ''Bizde faturalı bilmem kaç dakika 100GB 1600 küsür liralık (rakamı tam hatırlamıyorum) bir tarife var. Bahsettiğiniz gibi bir tarife yok'' dedi. Bende mağazalara gidip bir sorayım. dedim. Müsait bir zamanda mağazaya gitmeyi planlıyorum. Bu gün gidemeyeceğim. Türktelekom bayisi, teknosacell müşteri hizmetleri kendi tarifelerinden bir haber
Bu arada Türktelekom müşteri hizmetlerini aradım. 15dk.hatta bekledikten sonra kapattım telefonu,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 12 Aralık 2024; 14:9:30 >
-
Yok onu denemiştim tekrar denedim. Sms atılmıyor. Kolay girişi denedim onay geliyor tıklayınca daha sonra deneyiniz diyor. Haliyle uygulamaya giremiyorum. En son aklıma şu geldi. Bir tane daha Türk Telekom hattım var kendi adıma olduğu için ikisi aynı panelde görülüyor. O numarayla uygulamaya giriş yapıp diğerine geçiş yaparak görebildim :)
-
Türk Telekom'un direk kendi ofisine gittim. Çok bilgili tanıdığım bir bayan. O bile Faturasız cep magneti bilmiyordu. Sürekli modemli olanı söylüyordu. Hayır o değil dedim. Hemen telefonla başka bir arkadaşından bilgi alarak birkaç arama yaparak ancak tamamlayabildi. Sonra işlem bitince Türk Telekom bayilerinden herhangi birine girip 650 tl karşılığında paketi yüklettim. Orda bana keşke bize gelseydiniz bizde açabilirdik dediler. En güzeli telefonunuzda o sayfayı açıp göstererek bakın bunu istiyorum demeniz lazım sanırım :)
-
Hocam telefondan birebir sayfayı açtım gösterdim. Diğer cepmagnet tarifelerinide... Kendi karşısındaki ekrana bakıp paketin kendilerinde olmadığını söyledi. Kendi ekranında nereye bakıyor bilmiyorum. Resmi bayi listesindeki bayidir...
-
Her bayi açıyor kardeşim. Bana direk bayiden paketi yükletirken kadın "ofise gitmenize gerek yoktu, keşke bize gelseydiniz, bizde açardık" dedi. Zaten yaptıkları tek şey sıfır kontörlü dediğimiz faturasız hat açıyorlar. Sonra tarifelerden faturasız cep magnet seçiyorlar. Başka bir işlem yok. Sonra paket yükletmek istediğin zaman parana göre 100 - 200 - 300 gb olarak aylık veya 3 aylık fiyatları değişiyor yükletiyorsun. İstersen ilk günlerde yüklemeye de bilirsin. Yani olay sadece faturasız hat açıp tarife tanımlama ekranında cep magneti seçmeleri kadar rütin ve basit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 12 Aralık 2024; 15:28:21 > -
yasal olarak mümkün olmasına rağmen faturasız cep magnet'e hat taşıyamıyorsunuz, yeni hat satmak istiyorlar.
-
ben zaten öyle bir işlem istemedim, direk yeni hat almak istedim. Ama Türk Telekom faturasız hattı olanlar
"Kayıt olmak için MOBIL 300GB yazıp 5555'e gönderin." yazıyor. Bunu deneyebilir.
-
her faturasız hat olmuyor, çok fazla karmaşa var, kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar
-
Türktelekom'un web sitesinde bulunan ve bayilerin bilmediği! Cep magnet faturalı ve faturasız tarifeler;
Tarifelerin ön izlemesi farklı sayfalarda olduğu için hepsini bir araya toplamak istedim.
Faturalı tarifeler sayfa5 (200,300gb modemsiz ve diğer modemli tarifeler)>>> Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Faturalı tarifeler sayfa 4 (50ve100gb modemsiz) >>> Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Faturasız tarifeler sayfasına gidip detayları incelemek için >>> Fırsatları Kaçırma! 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 13 Aralık 2024; 2:55:32 >
-
Hocam sizce faturalıyı mı yoksa faturasız olanı mı tercih etmeliyim. İş arkadaşım benim için izmir Gaziemir'de araştırdı. İsber telekom adlı Gaziemir telekom bayisi tüm paketleri bildiğini kendilerinde modem bulunmadığını, Faturalıda her ay ek olarak 63 lira tesis ücreti vs olduğunu belirtmiş. Kendi modemim var. Paket için izmir'e gideceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 13 Aralık 2024; 12:18:17 > -
100gb+ lazimsa mecbur faturali alacan fiyat daha makul
Altta faturasizin 200-300 olani varmis gormemisim
Faturalida 12 ay sabit fiyat , faturasizda begenmezsen devam etmezsin, fiyat farklari bisey degil zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 13 Aralık 2024; 15:29:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X