|
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (46. sayfa)
-
-
Benim yeni haberim oldu bu tarifeler epeydir kullanımdaymış.
Güncel fiyatlar;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 23 Kasım 2024; 1:18:2 > -
Sınırsız magnet 15 mbit kullanan var mi? Kablolu kullanimda iptv de çok sıkıntı çıkarır mı? 1080p donmadan oynatır mı? -
Bugün zar zor faturasız magnete taşımaya başardım. 30 dk falan sürdü. Bayideki yılda 2 kere falan taşıyoruz buna. Ondan unuttuk diyor -
hayırlı olsun hocam sınırsız 850 tl idi. Zamlandı diyorlar doğru mu? Birde modem için ayrı ücret mi veriyoruz toplam ne kadar ödüyoruz
-
Başvuru yaptım. genel merkezde baktıklarında sinyal var altyapı uygun dediler. Eve gelen ekip çekmiyor deyip bağlamadan gitti. Bunla ilgili ne yapabilirim? Siz nasil bir yol izlediniz? -
arkadaşlar hiç bunlarla uğraşmadan direk sınırsız bir paket veya yüksek kotalı bir paket yok mu alabileceğimiz. Türk Telekom ve Turkcell 2 hattım var. Daha önceki yıllarda Superbox kullanmıştım. Ama Magnet te anlaşılan nüfus yoğunluğunda falan sıkıntı yaşanıyor.
-
Ben modem falan almadım hocam. Faturasız taşıdım. Bana 6 ay 50 gb paketi lazımdı ondan taşıdım. Faturalıları sormadım bilmiyorum -
Bilemiyorum hocam. Ben faturasız aldım. Kimse bişi sormadı öyle bana. Ben ikinci hat içn kullanacağım -
Nasıl oluyor hocam tam anlamadım. Faturasız hatla telefonda kullanım için mi? 6 aylık tahattüt mü 50 gb aylık mı
-
-
aynen bende tam buldum diyecektim. Kayıt olmak için MOBIL 50GB yazıp 5555'e gönderin. diyor acaba ofise gitmeden oluyor mu. Ama bu biraz azmış 50 gb. Diğerlerine de bakayım
-
bu çok iyimiş hocam 650 tl ye 300 gb diyor. Sevindim ama bir baktım ki şartlarda şöyle bir şey yazıyor.
Paketten yararlanacak numara eğer daha önce Türk Telekom mobil numarası ise, numaranın tekrar Türk Telekom mobil tarifelerin taşındığı tarih ile numaranın Türk Telekom mobil tarifelerinden taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
Yeni hat ve numara taşıyanlara özel mi acaba
-
Ben faturasız hatlardan direk kontör yüklenip alınabiliyor sanıyordum :) Meğer
Faturasız Cep Magnet Tarifesi sesli görüşmelere kapalıdır; sadece veri bağlantısı, SMS ve MMS kullanımına açıktır.
-
Direk alamazsınız bunları. Hattınızın cepmagnet tarifesinde olması gerek. Taşıma ile oluyor yada yeni hat
Bu tarifede hattınıza arama gelmez. Data hattı bu. Konuşma yok -
hmm anladım. peki hocam faturasız 1 ay 300 gb 650 tl diyor. Sonraki ay devam edecek mi böyle? Ve faturasız da tahattüt yok sanırım değil mi? Telefona takıp kullanabiliyoruz sanırım. Çift hatlı telefonum. Yoksa sadece hotspot için mi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 5 Aralık 2024; 21:38:32 > -
Telekom iptal yada zam yapmadığı sürece kullanabilirsiniz.
Mantık olarak iki hatlı telefonda sorunsuz kullanırsınız. Ben o şekilde yapacağım. Bir sorun olacağını sanmam -
ceomagnet alın , kurulumla falan uğraşmayın , -
100 gb en az 500 lira şimdi -
https://www.teknosacell.com/tarifeler/yeni-musteri/faturali-tarifeler/teknosacell-wifi-100-gb-
TeknosaCell Mobil Wifi 100 GB / 380 TL
Simkart telefon yada tablete takılıp kullanılabiliyor. Yanında istediğin yere,memlekete vs getir kullan.
Son yılların en iyi icadı.
Bilmeyen yoktur,hatırlatayım yine de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X