Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
37
Favori
114.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

belirli bir kotadan sonra mi 12 mbit sınırsız denmekte....ve aylık bedeli guncellediler mi ? yazlık ,aylık veya 3-6 aylık kotali paketlerde varken aslinda biraz extrem bir cozum neden ihtiyac duymustunuz ...

• streamin S kullanıcısına yanıt

Yok hocam sınırsız pakette kota yok ama 12 megabit. Fakat biz bunu ilk aldığımızda 40 45 geliyordu sınırlama yoktu.

100-200-300 kotalılarda 4.5 hızında veriyor. Kapsama iyiyse güzel hız gelebiliyor ama kotalı işimi görmez.

Aylık minimum 2-3 terabayt download ım olduğu içi o paketler işimi görmez.

Altyapı yok, yakınlarda olan da maksimum 8 i destekliyor. Tarihten kalma bir kablo var malesef.

• freeman02 F kullanıcısına yanıt

12Mbps ile o kadar indirme yapmak büyük çaba ister valla, biz 10Mbps sınırsız kullanıyoruz (aynı sorundan dolayı) gece yarısı hariç internet yoğunluktan girilmez oluyor yine de 600GB üstü kullanıma çıkamıyorum bu hız sınırı ile 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bu magnet hatları istediğimiz yerde kullanamıyor muyuz? Örneğin yazın şehir şehir dolaşabilen birileri bu internet ihtiyaçlarını nasıl gideriyorlar? superbox vs de dahil her türlü önerinize açığım.

• arkadaşlar, memnun musunuz bu magnetten? hızı falan nasıldır? almayı düşünüyorum köydeki ev için. veya alternatif fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYYUNUSX -- 15 Temmuz 2024; 9:30:50 >
  • seqhilla kullanıcısına yanıt

burada polonya t-mobile arayüzü var kurulum yapabilirsiniz. acıkcası çok zaman geçti hatırlamıyorum ama framework.exe uygulamasından yaptım diye hatırlıyorum. yinede googledan biraz araştırarak bulabilirsin nasıl yükleneceğini

• 10 mbit internet 800 tl. Komedi.

• OKUNSY kullanıcısına yanıt

Magnet sadece altyapısız ev için, kendisi verdikleri hat sadece verdikleri modemle ve oradaki baz istasyonu ile çalışıyor ev internetinden farkı yok (taşınabilirlik olarak)

Superbox da da güncel olarak lokasyon sınırı var. Ama 2-3 lokasyon eklemeye (ek ücreti olabilir) izin veriyor. Her yere taşırım diyenin işini görmez ama 3 ev arası götürürüm diyenin işini görür.

Sınırsız internete veya 1TB gibi uçuk kotalara zaten gerek yok bana 100-200GB falan lazım diyenler Cep Magnet ve Superbox Go paketleri ile işini görebilir. Bu hatlar direkt telefona da takılır cep modemleriyle de kullanılır her yere de götürülür.

• BYYUNUSX kullanıcısına yanıt

Hiç altyapı yoksa tek ve en mantıklı çözüm. Ama köyde 20 yıllık ADSL altyapısı bile varsa bu magnet gibi şeyler yerine onu bağlat bunlardan daha mantıklı.

Ek olarak bu magnet için Türk Telekom şebekesinin bölgede çok iyi olması önemli. Zaten şebeke iyi değilse satmıyorlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 21 Temmuz 2024; 1:29:0 >
  • Arkadaşlar merhabalar, 2 yıllık sözleşmeli olarak Superbox 150GB kullanıcısıyım. 2 haftaya sözleşmem bitiyor ve fiyatı ciddi oranda artış mevcut. Evden çalışıyorum ve köyde olduğum için alt yapı vs. yok. Yani taşınabilir internete şuan için mecburum. Magnet dışında başka sağlayıcı bulamadım , uzun araştırmalarım sonucu. Mecbur Turkcellden devam mı etmeliyim, yoksa Magnet e geçmeye değer mi? Hız, bağlantı ve kopma gibi sorunlar yaşarmıyım? İşimi etkilememeli kesinlikle. Ucuz olmasının bi önemi kalmıyor yoksa. Turkcelli iptal edersem , yeniden aldığımda daha pahalı fiyattan vericekler bu seferde. Güncel olarak Magnet kullanan varmı benim gibi kırsal alanda kullanan varsa yorumunu almak isterim. Ayrıyetten Superbox ZTE modem sizin olacak dedi. Turk telekomda aynı modemi veriyor , benim modemde kullanabilirmiyim? Günlerdir kafam çok karışık :) Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar magnet var cep magnet var. cep olan taşınıyor. aralarında başka fark var mı ? yakın zamanda alan var mı

• ahmetsoul kullanıcısına yanıt

cep magnet hız çok düşük, en düşük önceliği tanımlamışlar, eğer yoğun bir bölgede değilseniz iş görebilir.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

hocam o zaman normal magnet almak mantıklı gibi. teşekkkürler

• Merhaba

Bu tarifeye bimcell de gecebiliryor muyum? Bir de bu paketti alırsam sim kartını cep telefonuna takıp kullanmak mümkün müdür ?

• power-pc P kullanıcısına yanıt

aldım hocam 100gb 385 tl ye geliyor. bi taşınabişlir modem aldım. tplink lte destekli . şimdilik memnunum. konum altıntaş-antalya

• Magnet numarasını kendime sms atarak öğrendim fakat online işlemler şifresi alamıyorum. Daha sonra tekrar deneyiniz diye Hata sms i geliyor. Nasıl çözdünüz acaba?

• Limitsiz internet 15Mbps olmuş. 12Mbps'den 15Mbps'e çıkmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • magnet hiz artişinin bir yolu varmı acaba surekli donuyor

• 15 Mbps bir derece farketti ama 15 i de artıracak bir şey yapmalıyız en azından 24 Mbps olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taahhüttüm bitmis arkadaşlar sizce nasil bi yol izliyeyim. Musteri hizmetleri sadece üst pakete geçiş yapılıyor diyor

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.