Hocam şifre istiyor şifreyi biliyor musunuz? |
TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (45. sayfa)
-
-
arkadaşlar birkaç gündür 2-3 mb hız alıyorum deli oldum. nasıl çözebiliriz -
Bu sorun bende de var sabahları 5mb akşam 30mb bu işe yarar mı
-
Bu modem yazılımı bizi kendiliğinden saçma bantlara atıyor. Bizde bunu çözmek için t mobile yazılımı kurmaya çalışıyoruz. Modemin kendini resetlemesi sorunları falan da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 15 Eylül 2024; 18:39:13 > -
İşe yararsa paylaşırsanız sevinirim hocam
-
Merhaba Arkadaşlar,
Alt yapı olmayan köyevi için telekom magnet verelim diyor.
Ancak ne sorsam bilgileri yok maalesef.
Taahütsüz oldguğunu söylediler, ancak mesala bu ay aldım, 1 ay kullandım sonra, 2025 yazına kadar kullanmasam ne oluyor?
bireysel.turktelekom.com.trEvde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/yeni-magnet-100gb-tarifesi -
Her ay fatura gelir.
-
modem olarak ne kullanıyorsunuz ? 1500 yerıne 500 e de modem var ? yada vınn kullansak olur mu ? şuan ıcın herhangı bır sıkıntı yaşayan varmı
-
Merhabalar, Cep Magnet 100 GB almayı düşünüyorum. 2 sorum olacak turkcell den kalma mobil wifi vınn 4.5G huawei e5573s-320 modem var. Bu paketi bahsettiğim modem de kullanabilir miyim? yoksa illa turktelekom 4.5G modemini mi almam gerekli? Bir diğer sorum bu kotasız tarifeleri kullanan ve memnun olan var mı? teşekkür ederim
-
Hala kullanıyor musunuz 12mbit mi sınırsız mi bağlant8
-
Alternatif bulamadığım ve altyapı olmadığı için mecbur kullanıyorum. Kota yok ama memnun değilim ama hız düşüyor sürekli.
-
Bizim sokakta da altyapı yok sağolsun cep telefonu operatörleri GB lari da yetmiyor almak istesem 300gb yetmez sınırsız alsam onun da hızı düşük verem eder ne yapsam bilemedim kaç lira fatura ödüyorsunuz suan -
Merhaba
Güncel olarak kullananlar var mı? Memnun musunuz?
-
Superbox aşırı zamlarından sonra bunu da denemek istiyorum ama düz Magnet heryere vermiyorlar, o yüzden cep Magnet düşünüyorum.
Cep Magnet için düz Magnette ve Superbox' ta kullanılan ZTE MF286R düşünüyorum. Sizce bir sorun olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 8 Kasım 2024; 21:4:3 > -
netgsm yüzde 300 zam yaptı 😡😡😡😡
yarın sabah ilk işim türk Telekom bayisine gitmek , kamera için birçok kişi mobil magnet kullanıyor inşallah buna da zam gelmez şimdi -
Vodafone faturasız hattı buraya taşıyabiliriz dimi? Yedek hattı taşıyıp 6 ay paket alayım kafam rahat etsin -
faturasız tarifeler yüksek bildiğim kadarıyla , 12 aylık sözleşmeli almak daha mantıklı , hem zam sorunu olmaz -
Yok öyle yüksek netlere ihtiyaç yok bende hocam. 6 ay paket 300₺ 50gb. Muhtemelen bitmez bile. Ana hatta sadece konuşma alıp yedek hattı nete bağlar yoluma bakarım. Ayda 300-400 veremem -
Türk Telekom'un verdiği modemden daha stabil bir internet deneyimi yaşarsınız büyük ihtimalle. -
Acayip kötü şu aralar ilk bağlattığım da daha iyi durumdaydı. Yan daireler da bağlatınca verim çok düştü. Kablolu şekilde 720p kalite film izleyemiyorum. Yoğun zamanlarda 1-2 Mbps ye kadar düşüyor. Modem kendini sıfırlıyor sanki aç kapa yapmış gibi 5 dakika kendine gelemiyor. Yazılımla çözemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X