Evet aynen öyle satış durumuna göre diğer yerlerde de aktif olabilirmiş. Kala kala yine kazık turkcell e kaldık anlayacağınız hemde 2 yıl hapis.
cahilintegralC
kullanıcısına yanıt
bence siz de Vodafone ceosuna mail atın belki size de verirler redbox
__kadıköyRAP__
kullanıcısına yanıt
Kimdir nasıl ulaşabilirim?
cahilintegralC
kullanıcısına yanıt
colman deegan idi sanırım forumda redbox konusuna bakın mail adresini yazanlar vardı ben şimdi hatırlayamadım
__kadıköyRAP__
kullanıcısına yanıt
Buldum teşekkür ederim.
Mis ama düzgün çekmiyor
Sınırsız 159-199 arası fiyatı olsaydı çok çok iyi olurdu.
Buna başvurup kullanabilen var mı? Şu an tam lazım olan şey bana
kotalar az,yaygın değil tutmaz bu. lte yoğunluğu az olan yerlere veriyorlar. yine superbox tekel oluyor.
Diabolic13D
kullanıcısına yanıt
Şimdilik alan görmedim duymadım. Çok kişiye lazım ama TT vermemek için elinden geleni yapıyor.
Çoğalması iyi. Hiçbir operatör hiç bir yerde sorunsuz değil. Belki tt iyi çeker evde. Belki Vodafone.
TT bunu yaymaz fazla,veremediği hizmete rakip görür.
Bunu kullanan var mı bugün gidip almak istiyorum
Merhaba, Türk Telekom Magnet veya Vodafone Redbox kullanan biri var mı?
Dün evimde alt yapı olmadıgı için 200 gb olan paketi aldım. Hız download 34 mb/s upload 40mb/s. Ping 29 ms. Modem cift bant wifi. 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda aktif. Wifi kapsama ve hızı iyi. Şimdilik memnunum aoracaklarınızı cevaplayabilirim.
Hocam iyi gunler,bugün bayiye sordum haberimiz yok dediler.Siz bayiye ne söyleyip aldınız?
Bayi değilde türk telekomun ana merkez binasından alınıyor.
ahmet_999A
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun. Belkide ilk siz aldınız.
yazlık icin gorustum altyapi sorunu var, bunu onerdi mh leri. mudurluge gittim, kocaeli ili icin gecerli degil dedikten sonra 3-5 il saydi bunlarda var diye. bana cok sacma geldi, tekrar aradim mhlerini bilgi veremediler. nasil alabiliriz bu baglantiyi?